Syntymäpäivät

Vietä vauhdikkaat synttärit parkourin tai sirkuksen parissa!

Liikunnalliset synttärit sopivat kaikenikäisille temppuilijoille!

Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta lajeista. Into kokeilla ja avoin mieli riittää juhlatunnelmaan! Osaavat ohjaajamme auttavat kaikki turvallisesti alkuun.

Synttäreihin kuuluu noin 45 minuutin ohjattu parkour- tai sirkusharjoitus. Ohjatun osuuden jälkeen on 30 minuuttia aikaa touhuta vapaasti vaikkapa pelaten ja leikkien tai tunnilla opittuja juttuja soveltaen. Edelleen ohjaajan valvonnassa.

Harjoituksien jälkeen voitte jatkaa juhlaa vielä tiloissamme nauttimalla omia juhlaeväitänne. Toivommekin, että herkkujen aika on vasta treenien jälkeen, sillä sokeri ennen tuntia ei auta keskittymiseen. Harjoituksien aikana ja sitä ennen paras juhlajuoma on vesi.

Lisätietoja synttäreistä löydät kaupunkikohtaisesti sivun alareunan linkeistä. Sen jälkeen vain kutsukortit matkaan ja kavereiden kanssa temppuilemaan!

 

 

HUOM! SYNTTÄRIPALVELUMME ON LOMALLA 21.6. – 5.8.
Tänä aikana sähköpostitse tai puhelimitse tuleviin yhteydenottoihin ei vastata, eikä heinäkuussa ole synttäriaikoja saatavilla. Verkkokauppamme kautta voi kuitenkin koska tahansa varata aikoja syyskaudelle, joka alkaa synttärien osalta elokuussa – toimipisteen omasta varauskalenterista näette varattavissa olevat ajat!

Aurinkoista kesää!

 

Varaa synttärijuhlat valitsemalla kaupunki alta: