Ilmoittaudu HERTTONIEMENRANNAN ryhmiin

Kevätkauden 2023 ilmoittautuminen on käynnissä!

Klikkaa linkkiä niin näet lisätiedot kevätkaudesta ja pääset ilmoittautumaan, tunnit alkavat huhtikuussa:


Mikäli haluat treenata talven aikana muissa toimipisteissä, klikkaa alla olevaa linkkiä niin näet lisätietoa eri vaihtoehdoista siihen


Harjoituspaikka


Kaikki tunnit pidetään ulkona Herttoniemenrannan ala-asteen ympäristössä (Petter Wetterin tie 5). Kokoontuminen koulun pihassa värikkäiden kivien luona.


Yhteystiedot

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse herttoniemenranta@parkourakatemia.fi
Tarvittaessa puhelin 050-3388462 (ti ja to klo 17-18)

Alta löydät tiedot parkour-tunneista Herttoniemenrannassa. Mahdollisissa kysymyksissä ota yhteyttä Herttoniemenrannan toimistoon herttoniemenranta@parkourakatemia.fi

 

VIIKKOTUNNIT KEVÄTKAUDELLA 2023

Ilmoittautuminen KEVÄTKAUDEN TUNNEILLE

 

Klikkaa linkkejä ja ilmoittaudu mukavan harrastuksen pariin! Osa ryhmistä saattaa tulla täyteen, joten kannattaa ilmoittautua saman tien. Hauskoja tunteja!

 

PERHEET (4-6 vuotias lapsi + aikuinen) LAPSET (7-9 -vuotiaat) LAPSET JA NUORET (10-14 -vuotiaat)

 

KEVÄTKAUDEN 2023 TIEDOT

 

Aikataulut

Tunteja Herttoniemenrannassa järjestetään tiistaisin

Kevätkausi alkaa ti 4.4.2023 (viikko 14)
Kausi päättyy ti 20.6.2023 (viikko 25)

Kausi sisältää 12 harjoituskertaa


Lukujärjestys

TIISTAI
klo 17-18 Parkour perheet 4-6 v lapsi + aikuinen
klo 18-19 Parkour lapset 7-9 v
klo 19-20 Parkour lapset ja nuoret 10-14 v


Paikka

Kaikki harjoitukset pidetään Herttoniemenrannan ala-asteen ympäristössä (Petter Wetterin tie 5). Kokoontuminen koulun pihassa värikkäillä kivillä.


Varustus

Harjoitukset pidetään ulkona ja harjoittelemme lähes säällä kuin säällä. Varaudu sään mukaisilla vaatteilla joissa on mukava liikkua ja hyppiä, sekä juomapullolla. Pahimmalla myrskyllä saatamme perua tunnin, jolloin siitä ilmoitetaan erikseen tekstiviestillä ja ilmoitamme korvausohjeet peruuntuneelle kerralle.


Hinta

Kausimaksu 185 €

Voit maksaa kausimaksun heti ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli olet oikeutettu alennukseen tai et halua maksaa kurssia saman tien, jätä maksamatta ilmoittautumisen yhteydessä ja lähetämme erillisen maksulinkin sähköpostitse ensimmäisen tunnin jälkeen. Alennuksista lisätietoa kohdassa alennukset. Maksulinkit ohjautuvat välillä roskapostiin, joten tarkistathan kauden alkaessa myös roskapostisi. Osallistuminen on mahdollista peruuttaa maksutta vielä 5 päivää ensimmäisen tunnin jälkeen ilmoittamalla meille sähköpostitse. Tällöin palautamme kausimaksun kokonaisuudessaan.


Alennukset 

Perheenjäsenalennus -20 €: Toinen osallistuja samasta perheestä on maksanut täyden hinnan samasta kaudesta.
Määräalennus -30 €: Sama henkilö osallistuu useammalle kurssille samanaikaisesti. Alennus ensimmäisen täysihintaisen kurssin jälkeisistä kursseista.


Poissaolot ja tuntien korvaaminen

Jos olet pois tunnilta, siitä ei tarvitse ilmoittaa meille erikseen. Voit käydä korvaamassa väliin jääneen tunnin millä tahansa osallistujan ikätasolle sopivalla tunnilla, millä tahansa Parkour Akatemian pääkaupunkiseudun tai Uudenmaan toimipisteellä, saman kauden aikana. Voit käydä korvaamassa myös toisen lajin tunnilla, esim. parkour-tunnin sirkustunnilla. Lukujärjestykset löytyvät kunkin toimipisteen omilta nettisivuilta.

Myöskään korvaamisista ei tarvitse ilmoittaa meille, vaan voit mennä suoraan korvaamaan. Tarkista kuitenkin ennen korvaustunnille lähtöä, ettei tuntia ole peruttu esimerkiksi ohjaajan sairastapauksen vuoksi. Tuntien peruminen on harvinaista, mutta tarkistamalla asian vältät mahdollisen turhan reissun. Perutuista tunneista ilmoitamme samana päivänä klo 14 mennessä nettisivulla Ajankohtaista pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Tunnin varsinaisille osallistujille ilmoitamme mahdollisista peruutuksista aina erikseen tekstiviestitse.


Vakuutus

Kaikki oppilaat ovat vakuutettuja Parkour Akatemian ohjatuilla tunneilla


Yhteystiedot

Mikäli kysyttävää herää, parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse herttoniemenranta@parkourakatemia.fi
Tarvittaessa voit olla yhteydessä puhelimitse 050 338 8462 (ti ja to klo 17-18)

TREENIMAHDOLLISUUDET TALVEN AIKANA MUISSA PARKOUR AKATEMIAN TOIMIPISTEISSÄ

Talven ajan pidämme taukoa Herttoniemenrannassa, tunnit jatkuvat jälleen huhtikuussa. Talven aikana voit treenata muissa toimipisteissämme:

 

Tiistaisin Viikinmäessä Viikinmäen koululla, Harjannetie 36.
Torstaisin Vuosaaressa Merilahden peruskoululla, Kallvikinniementie 1.

Lähes jokaisena viikonpäivänä omilla sisäsaleillamme Vallilassa, Lauttasaaressa ja Espoossa.

 

Ryhmiin pääset mukaan myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa!

Alta löydät ryhmäkuvaukset sekä lisätietoa.

Perheet 4-6 v lapsi + aikuinen
Perheparkour on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä, harjoitteista ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi.

Lapset 7-9 v
7-9 vuotiaiden lasten parkour-tunnit keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun vaihtelevissa ympäristöissä mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Lapset ja nuoret 10-14 v
Lasten ja nuorten ryhmät on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille. Ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun vaihtelevissa ympäristöissä. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan ja edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia saatetaan myös tehdä. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Ennakkotaitoja ei tarvita.