Ilmoittaudu VIIKINMÄEN ryhmiin

Kevätkauden 2023 ilmoittautuminen on käynnissä! Klikkaa linkkiä niin näet lisätiedot ja pääset ilmoittautumaan:


Järjestämme ilmaisia kokeilutunteja ti 13.12 lajista kiinnostuneille. Klikkaa linkkiä niin näet lisätiedot ja voit ilmoittautua:


Syksyn sisäkauden tunneillekin pääset vielä mukaan! Klikkaa linkkiä niin näet lisätiedot ja pääset ilmoittautumaan:


Harjoituspaikka

Kaikki sisäkauden tunnit pidetään Viikinmäen koulun liikuntasalissa (Harjannetie 36)

Ulkotunnit (huhtikuusta etenpäin) pidetään Viikinmäen koulun ympäristössä (Harjannetie 36)


Yhteystiedot

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse viikinmaki@parkourakatemia.fi
Tarvittaessa puhelin 050-3388462 (ti ja to klo 17-18)

Alta löydät tiedot parkour-tunneista Viikinmäessä. Mahdollisissa kysymyksissä ota yhteyttä Viikinmäen toimistoon viikinmaki@parkourakatemia.fi

 

VIIKKOTUNNIT KEVÄTKAUDELLA 2023

Ilmoittautuminen KEVÄTKAUDEN TUNNEILLE

 

Klikkaa linkkejä ja ilmoittaudu mukavan harrastuksen pariin! Osa ryhmistä saattaa tulla täyteen, joten kannattaa ilmoittautua saman tien. Hauskoja tunteja!

 

PERHEET (4-6 vuotias lapsi + aikuinen) LAPSET (7-9 -vuotiaat) LAPSET JA NUORET (10-14 -vuotiaat)

 

KEVÄTKAUDEN 2023 TIEDOT

 

Aikataulut

Kevätkausi alkaa ti 10.1.2023 (viikko 2)
Kausi päättyy ti 9.5.2023 (viikko 19)
Kausi sisältää 17 harjoituskertaa. HUOM! Hiihtolomaviikolla 8 ei tunteja järjestetä.


Lukujärjestys

TIISTAI
klo 17-18 Parkour perheet 4-6 v lapsi + aikuinen
klo 18-19 Parkour lapset 7-9 v
klo 19-20 Parkour lapset ja nuoret 10-14 v


Paikka

Kaikki harjoitukset pidetään Viikinmäen koululla (Harjannetie 36).

Aikavälillä 10.1-28.3.2023 (11 krt) harjoitukset pidetään sisällä koulun liikuntasalissa. Ohjaajat päästävät oppilaat sisään koulun ovelta 10 min ennen tunnin alkua, joten olethan ajoissa paikalla.

Aikavälillä 4.4-9.5.2023 (6 krt) harjoitukset pidetään ulkona koulun ympäristössä. Ulkotunneilla kokoontuminen koulun takana ison hämähäkkikiipeilytelineen luona.

Sisätunneilla pukeudu sisäliikuntaan sopivilla vaatteilla, joissa on mukava liikkua ja hyppiä. Olemme tunneilla paljain jaloin, mutta voit ottaa reppuusi myös sisäkengät joita voit halutessasi käyttää osan tunnista. Ota mukaasi myös juomapullo.

Ulkotunneilla harjoittelemme lähes säällä kuin säällä. Varaudu sään mukaisilla vaatteilla joissa on mukava liikkua ja hyppiä, sekä juomapullolla. Pahimmalla myrskyllä saatamme perua tunnin, jolloin siitä ilmoitetaan erikseen tekstiviestillä ja järjestämme mahdollisuuden korvata peruuntunut kerta.


Hinta

Kausimaksu 265 €


Alennukset 

Perheenjäsenalennus -20 €: Toinen osallistuja samasta perheestä on maksanut täyden hinnan samasta kaudesta.
Määräalennus -30 €: Sama henkilö osallistuu useammalle kurssille samanaikaisesti. Alennus ensimmäisen täysihintaisen kurssin jälkeisistä kursseista.


Vakuutus

Kaikki oppilaat ovat vakuutettuja Parkour Akatemian ohjatuilla tunneilla


Yhteystiedot

Mikäli kysyttävää herää, parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse viikinmaki@parkourakatemia.fi
Tarvittaessa voit olla yhteydessä puhelimitse 050 338 8462 (ti ja to klo 17-18)

KOKEILUTUNNIT SYYSKAUDELLA 2022

Ilmoittautuminen ILMAISILLE KOKEILUTUNNEILLE

 

Klikkaa alla olevia linkkejä ja ilmoittaudu mukaan kokeilutunneille.
 
PERHEET (4-6 vuotias lapsi + aikuinen) LAPSET JA NUORET (10-14 -vuotiaat)

 

Ilmainen kokeilutunti on suunnattu kaikille lajista kiinnostuneille, jotka eivät aikaisemmin ole käyneet Parkour Akatemian tunneilla eivätkä vielä ole ilmoittautuneet kevätkaudelle. Jo kevätkaudelle ilmoittautuneilla kokeilutuntina toimii ensimmäinen kerta. Kokeilutunnilla pääset testaamaan Parkour Akatemian viikkotuntia, jotka alkavat tammikuussa viikolla 2 (ti 10.1.2023). Kokeilutunnin päivä ja kellonaika on sama kuin varsinaisella kaudellakin.

 

Kaikki harjoitukset pidetään Viikinmäen koululla (Harjannetie 36). Ohjaajat päästävät oppilaat sisään koulun ovelta 10 min ennen tunnin alkua, joten olethan ajoissa paikalla.

Pukeudu sisäliikuntaan sopivilla vaatteilla, joissa on mukava liikkua ja hyppiä. Olemme tunneilla paljain jaloin, mutta voit ottaa reppuusi myös sisäkengät joita voit halutessasi käyttää osan tunnista. Ota mukaasi myös juomapullo.

 

KOKEILUTUNTIEN LUKUJÄRJESTYS

TIISTAI 13.12
klo 17-18 Parkour perheet 4-6 v lapsi + aikuinen
klo 19-20 Parkour lapset ja nuoret 10-14 v

VIIKKOTUNNIT SYYSKAUDELLA 2022

SyyskausiIlmoittautuminen SYKSYN SISÄKAUDEN TUNNEILLE

 

Klikkaa linkkejä ja ilmoittaudu ryhmiin, mukaan pääset myös kesken kauden mikäli ryhmissä on tilaa! Ilmoittautumisen jälkeen voit mennä heti tunneille. Muokkaamme laskun jäljellä olevaa kautta vastaavaksi ja lähetämme erillisen maksulinkin sähköpostitse. Hauskoja tunteja!

 

PERHEET (4-6 vuotias lapsi + aikuinen) LAPSET (7-9 -vuotiaat) LAPSET JA NUORET (10-14 -vuotiaat)

 

SYKSYN SISÄKAUDEN 2022 PERUSTIEDOT

Sisäkausi alkaa ti 1.11 ja päättyy ti 13.12 sisältäen 6 harjoituskertaa. HUOM! Itsenäisyyspäivänä 6.12 ei ole tunteja.
Kaikki tunnit pidetään Viikinmäen koulun liikuntasalissa (Harjannetie 36). Ohjaajat tulevat päästämään oppilaat sisään koulun ovelta 10 minuuttia ennen tunnin alkamista, joten olethan ajoissa paikalla. Pukeudu sisäliikuntaan sopivilla vaatteilla, joissa on mukava liikkua ja hyppiä. Olemme tunneilla paljain jaloin, halutessasi voit ottaa mukaan sisäkengät. Ota mukaasi myös juomapullo.

 

HINTA

Kausimaksu 90 €
Perheenjäsenalennus -20 € (yksi perheenjäsen on maksanut samasta kaudesta täyden hinnan)
Määräalennus -30 € (sama henkilö osallistuu useammalle kurssille samanaikaisesti, alennus lisäkursseista)

 

SYKSYN SISÄKAUDEN 2022 LUKUJÄRJESTYS

TIISTAI
klo 17-18 Parkour perheet 4-6 v lapsi + aikuinen
klo 18-19 Parkour lapset 7-9 v
klo 19-20 Parkour lapset ja nuoret 10-14 v

Alta löydät ryhmäkuvaukset sekä lisätietoa.

Perheet 4-6 v lapsi + aikuinen
Perheparkour on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä, harjoitteista ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi.

Lapset 7-9 v
7-9 vuotiaiden lasten parkour-tunnit keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun vaihtelevissa ympäristöissä mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Lapset ja nuoret 10-14 v
Lasten ja nuorten ryhmät on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille. Ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun vaihtelevissa ympäristöissä. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan ja edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia saatetaan myös tehdä. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Ennakkotaitoja ei tarvita.