Ilmoittaudu VIIKINMÄEN ryhmiin

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä syksyn viikkotunneille! Klikkaa linkkiä ja tarkista paikkatilanne:

Harjoituspaikka ja yhteystiedot:
Kaikki tunnit pidetään ulkona Pihlajiston ala-asteen / Viikinmäen sivutoimipisteen ympäristössä (Harjannetie 36). Kokoontuminen koulun päädyssä, ison nurmialueen penkeillä.

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse viikinmaki@parkourakatemia.fi
Tarvittaessa puhelin 050-3388462 (ti ja to klo 17-18.15)

Alta löydät tiedot syyskaudelle 2022 ilmoittautumisesta.

 

VIIKKOTUNNIT SYYSKAUDELLA 2022

SyyskausiIlmoittautuminen SYKSYN TUNNEILLE on nyt auki!

 

Klikkaa linkkejä ja tarkista paikkatilanne. Varmista paikkasi pian sillä ryhmät tulevat täyteen nopeasti. Kun ilmoittaudut toukokuun aikana, saat kausimaksusta ennakkovaraajan etuna -15 €. Treenit alkavat 16.8.2022!

 

PERHEET (4-6 vuotias lapsi + aikuinen) LAPSET (7-9 -vuotiaat) LAPSET JA NUORET (10-14 -vuotiaat)

 

 

SYYSKAUDEN 2022 PERUSTIEDOT:

Syyskausi alkaa 16.8.2022 ja päättyy 11.10.2022 sisältäen 9 harjoituskertaa.
Kaikki tunnit pidetään ulkona Pihlajiston ala-asteen / Viikinmäen sivutoimipisteen ympäristössä (Harjannetie 36) ja harjoittelemme lähes säällä kuin säällä. Pukeudu sään mukaisiin vaatteisiin, joissa on hyvä hyppiä ja liikkua. Varaa mukaasi myös juomapullo. Mikäli tunti joudutaan esimerkiksi kovan myrskyn vuoksi perumaan, ilmoitamme siitä erikseen tekstiviestitse.

Kausimaksu 135 €, toukokuun aikana ilmoittautuneille 120 €

 

SYYSKAUDEN 2022 LUKUJÄRJESTYS:

TIISTAI
klo 17-18 Parkour perheet 4-6 v. lapsi + aikuinen
klo 18-19 Parkour lapset 7-9 v.
klo 19-20 Parkour lapset ja nuoret 10-14 v.

Alta löydät ryhmäkuvaukset sekä lisätietoa.

Perheet 4-6 v. lapsi + aikuinen
Perheparkour on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä, harjoitteista ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi.

Lapset 7-9 v.
7-9 vuotiaiden lasten parkour-tunnit keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun vaihtelevissa ympäristöissä mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Lapset ja nuoret 10-14 v.
Lasten ja nuorten ryhmät on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille. Ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun vaihtelevissa ympäristöissä. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan ja edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia saatetaan myös tehdä. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Ennakkotaitoja ei tarvita.