Joensuu

Joensuun Parkour Akatemian treenit jatkuvat keväällä 2024

Mahtavan talvikauden jälkeen järjestämme Joensuussa myös koko kevään mittaisen kevätkauden. Nyt onkin mahtava mahdollisuus hypätä mukaan treeneihin!

Kevätkausi 2024

Kevätkausi 16.1. – 21.5.2024

TIISTAISIN (18 kertaa)

Ilmoittautuminen ja lisää tietoa tunneista

Kevätkausi 18.1. – 23.5.2024

TORSTAISIN (18 kertaa)

Ilmoittautuminen ja lisää tietoa tunneista

Kevätkausi 16.1. – 21.5.2024

TIISTAISIN (18 kertaa)

Ilmoittautuminen ja lisää tietoa tunneista

Kevätkausi 18.1. – 23.5.2024

TORSTAISIN (18 kertaa)

Ilmoittautuminen ja lisää tietoa tunneista

Yhteystiedot

Mikäli kysyttävää herää, parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse joensuu@parkourakatemia.fi / 050 5232252 (arkisin klo 11-15)

Hinnat

Kausimaksu: 18 harjoituskertaa, 150€ maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikka

Kaikki järjestetään pidetään Sirkkalan liikkumiskeskukuksessa osoitteessa Sirkkalantie 12 B.

Ohjaajat

Ohjaajina tunneilla toimii Jyväskylän Parkour Akatemiassa kannuksensa hankkinut Hanna Joosua ja hänen lisäksi Joonas Konstig.

Kaudelle ilmoittautuminen ei sido seuraavalle kaudelle ilmoittaumista.

Ryhmäkuvaukset ja tietoa harrastamisesta

Lasten ja nuorten parkourtunnit

Liikunta on ihmisen luontainen olemisen tapa sekä oppimisen keino.

Parkour Akatemia toteuttaa liikuntakasvatusta parkourin keinoin. Tavoitteena on innostaa niin lapsia kuin aikuisiakin liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkourtunneilla opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Tunnit rakentuvat erilaisista peleistä sekä parkourille ominaisista tekniikkaharjoituksista. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen. Harjotusten vaikeutta muokataan aina oppijan tasolle sopivaksi ja kilpailun puuttuminen luo vapaan harjoitteluilmapiirin, jossa virheiden tekeminen ei jännitä – oikeastaan sitä ei edes ajattele.

Treeneihin ovat tervetulleita kaikki taitotasoon katsomatta!

 

Varustus

Ulkotunneilla harjoittelemme säällä kuin säällä. Varaudu sään mukaisilla vaatteilla joissa on mukava liikkua ja hyppiä, sekä juomapullolla. Pahimmalla myrskyllä saatamme kuitenkin perua tunnin, jolloin siitä ilmoitetaan erikseen tekstiviestillä ja ilmoitamme korvausohjeet peruuntuneelle kerralle.

Vakuutus

Kaikki oppilaat ovat vakuutettuja Parkour Akatemian ohjatuilla tunneilla.

Maksaminen

Kausimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli olet oikeutettu alennukseen, älä maksa ilmoittautumisen yhteydessä, katso lisätiedot kohdasta alennukset. Jos maksamisessa ilmenee jotain häiriöitä tai se jostain syystä keskeytyy laitathan meille asiasta sähköpostia niin lähetämme sinulle maksulinkin, jolla pääset maksamaan kausimaksun.

Osallistumisen peruminen

Osallistuminen on mahdollista peruuttaa maksutta vielä 5 päivää ensimmäisen harjoituksen jälkeen ilmoittamalla meille sähköpostitse. Tällöin palautamme kausimaksun kokonaisuudessaan. Muutoin varaamme oikeuden pidättää kausimaksu tai osa maksusta käyttöehtojen mukaisesti. Käyttöehdot löydät täältä.

Kesken kauden mukaan ilmoittautuminen

Mukaan pääset mainiosti missä vaiheessa kautta tahansa, mikäli ryhmässä on tilaa. Asioita kertaillaan pitkin kautta eikä mitään ennakkotaitoja tarvita.

Kesken kauden ilmoittautuessasi, jätä kausimaksu maksamatta ja lähetä toimistolle viestiä. Voit kuitenkin heti mennä tunneille. Muokkaamme laskun jäljellä olevaa kautta vastaavaksi ja lähetämme erillisen maksulinkin sähköpostitse muutaman päivän sisällä. Hauskoja tunteja!

Halutessasi voit käydä testaamassa tuntia maksutta ennen ilmoittautumista laittamalla meille viestiä sähköpostitse.