Ilmoittaudu ROIHUVUOREN ryhmiin

Syyskauden tunnit ovat käynnistyneet, mukaan pääset myös kesken kauden! Klikkaa linkkiä niin näet lisätiedot ja pääset ilmoittautumaan:

Harjoituspaikka ja yhteystiedot:

Kaikki tunnit pidetään ulkona Roihuvuoren ala-asteen ympäristössä (Vuorenpeikontie 7). Kokoontuminen koulun pihassa katoksen alla.

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse roihuvuori@parkourakatemia.fi
Tarvittaessa puhelin 050-3388462 (ti ja to klo 17-18.15)

Alta löydät tiedot syyskaudesta 2022. Mahdollisissa kysymyksissä ota yhteyttä Roihuvuoren toimistoon roihuvuori@parkourakatemia.fi

 

VIIKKOTUNNIT SYYSKAUDELLA 2022

SyyskausiIlmoittautuminen SYKSYN TUNNEILLE

 

Klikkaa linkkejä ja ilmoittaudu ryhmiin, mukaan pääset myös kesken kauden mikäli ryhmissä on tilaa! Ilmoittautumisen jälkeen voit mennä heti tunneille. Muokkaamme laskun jäljellä olevaa kautta vastaavaksi ja lähetämme erillisen maksulinkin sähköpostitse. Hauskoja tunteja!

 

PERHEET MAANANTAI (4-6 vuotias lapsi + aikuinen) LAPSET MAANANTAI (7-9 -vuotiaat) LAPSET JA NUORET MAANANTAI (10-14 -vuotiaat) LAPSET KESKIVIIKKO (7-9 -vuotiaat) LAPSET JA NUORET KESKIVIIKKO (10-14 -vuotiaat) AIKUISET KESKIVIIKKO (15-120 -vuotiaat)

 

SYYSKAUDEN 2022 PERUSTIEDOT

Syyskausi alkaa 15.8.2022 ja päättyy 12.10.2022 sisältäen 9 harjoituskertaa.
Kaikki tunnit pidetään ulkona Roihuvuoren ala-asteen ympäristössä (Vuorenpeikontie 7), kokoontuminen koulun pihassa katoksen alla. Harjoittelemme lähes säällä kuin säällä, joten pukeudu sään mukaisiin vaatteisiin, joissa on hyvä hyppiä ja liikkua. Varaa mukaasi myös juomapullo. Mikäli tunti joudutaan esimerkiksi kovan myrskyn vuoksi perumaan, ilmoitamme siitä erikseen tekstiviestitse.

 

HINTA

Kausimaksu 135 €
Perheenjäsenalennus -20 € (yksi perheenjäsen on maksanut samasta kaudesta täyden hinnan)
Määräalennus -30 € (sama henkilö osallistuu useammalle kurssille samanaikaisesti, alennus lisäkursseista)

 

SYYSKAUDEN 2022 LUKUJÄRJESTYS

MAANANTAI
klo 17-18 Parkour perheet maanantai
klo 18-19 Parkour lapset 7-9 v. maanantai
klo 19-20 Parkour lapset ja nuoret 10-14 v. maanantai

KESKIVIIKKO
klo 17-18 Parkour lapset 7-9 v. keskiviikko
klo 18-19 Parkour lapset ja nuoret 10-14 v. keskiviikko
klo 19-20 Parkour aikuiset 15-120 v. keskiviikko

Alta löydät ryhmäkuvaukset sekä lisätietoa.

Perheet 4-6 v. lapsi + aikuinen
Perheparkour on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä, harjoitteista ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi.

Lapset 7-9 v.
7-9 vuotiaiden lasten parkour-tunnit keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun vaihtelevissa ympäristöissä mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Lapset ja nuoret 10-14 v.
Lasten ja nuorten ryhmät on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille. Ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun vaihtelevissa ympäristöissä. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan ja edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia saatetaan myös tehdä. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Aikuiset 15-120 v.
Ryhmä on tarkoitettu kaikille aikuisille (yli 15 v). Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan hieman parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun. Ennakkotaitoja ei tarvita.