Ilmoittaudu ROIHUVUOREN ryhmiin

Kevätkauden 2023 ilmoittautuminen on käynnissä!

Klikkaa linkkiä niin näet lisätiedot kevätkaudesta ja pääset ilmoittautumaan, tunnit alkavat huhtikuussa:


Mikäli haluat treenata talven aikana muissa toimipisteissä, klikkaa alla olevaa linkkiä niin näet lisätietoa eri vaihtoehdoista siihen


Harjoituspaikka

Kaikki tunnit pidetään ulkona Roihuvuoren ala-asteen ympäristössä (Vuorenpeikontie 7). Kokoontuminen koulun pihassa katoksen alla.


Yhteystiedot

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse roihuvuori@parkourakatemia.fi
Tarvittaessa puhelin 050-3388462 (ti ja to klo 17-18)

Alta löydät tiedot parkour-tunneista Roihuvuoressa. Mahdollisissa kysymyksissä ota yhteyttä Roihuvuoren toimistoon roihuvuori@parkourakatemia.fi

 

VIIKKOTUNNIT KEVÄTKAUDELLA 2023

Ilmoittautuminen KEVÄTKAUDEN TUNNEILLE

 

Klikkaa linkkejä ja ilmoittaudu mukavan harrastuksen pariin! Osa ryhmistä saattaa tulla täyteen, joten kannattaa ilmoittautua saman tien. Hauskoja tunteja!

 

PERHEET MAANANTAI (4-6 vuotias lapsi + aikuinen) LAPSET MAANANTAI (7-9 -vuotiaat) LAPSET JA NUORET MAANANTAI (10-14 -vuotiaat) LAPSET KESKIVIIKKO (7-9 -vuotiaat) LAPSET JA NUORET KESKIVIIKKO (10-14 -vuotiaat) AIKUISET KESKIVIIKKO (15-120 -vuotiaat)

 

KEVÄTKAUDEN 2023 TIEDOT

 

Aikataulut

Tunteja roihuvuoressa järjestetään maanantaisin ja keskiviikkoisin

Kevätkausi alkaa ma 3.4.2023 (viikko 14)
Kausi päättyy ke 21.6.2023 (viikko 25)

Kausi sisältää maanantain ryhmillä 11 harjoituskertaa ja keskiviikon ryhmillä 12 harjoituskertaa. HUOM! Pääsiäismaanantaina 10.4 tunteja ei järjestetä, tämä on huomioitu maanantain ryhmien kausihinnassa


Lukujärjestys

MAANANTAI
klo 17-18 Parkour perheet 4-6 v lapsi + aikuinen maanantai
klo 18-19 Parkour lapset 7-9 v maanantai
klo 19-20 Parkour lapset ja nuoret 10-14 v maanantai

KESKIVIIKKO
klo 17-18 Parkour lapset 7-9 v keskiviikko
klo 18-19 Parkour lapset ja nuoret 10-14 v keskiviikko
klo 19-20 Parkour aikuiset 15-120 v keskiviikko


Paikka

Kaikki harjoitukset pidetään Roihuvuoren ala-asteen ympäristössä (Vuorenpeikontie 7). Kokoontuminen koulun pihassa katoksen alla.


Varustus

Harjoitukset pidetään ulkona ja harjoittelemme lähes säällä kuin säällä. Varaudu sään mukaisilla vaatteilla joissa on mukava liikkua ja hyppiä, sekä juomapullolla. Pahimmalla myrskyllä saatamme perua tunnin, jolloin siitä ilmoitetaan erikseen tekstiviestillä ja ilmoitamme korvausohjeet peruuntuneelle kerralle.


Hinta

Kausimaksu 170 € (ma) / 185 € (ke)

Voit maksaa kausimaksun heti ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli olet oikeutettu alennukseen tai et halua maksaa kurssia saman tien, jätä maksamatta ilmoittautumisen yhteydessä ja lähetämme erillisen maksulinkin sähköpostitse ensimmäisen tunnin jälkeen. Alennuksista lisätietoa kohdassa alennukset. Maksulinkit ohjautuvat välillä roskapostiin, joten tarkistathan kauden alkaessa myös roskapostisi. Osallistuminen on mahdollista peruuttaa maksutta vielä 5 päivää ensimmäisen tunnin jälkeen ilmoittamalla meille sähköpostitse. Tällöin palautamme kausimaksun kokonaisuudessaan.


Alennukset 

Perheenjäsenalennus -20 €: Toinen osallistuja samasta perheestä on maksanut täyden hinnan samasta kaudesta.
Määräalennus -30 €: Sama henkilö osallistuu useammalle kurssille samanaikaisesti. Alennus ensimmäisen täysihintaisen kurssin jälkeisistä kursseista.


Poissaolot ja tuntien korvaaminen

Jos olet pois tunnilta, siitä ei tarvitse ilmoittaa meille erikseen. Voit käydä korvaamassa väliin jääneen tunnin millä tahansa osallistujan ikätasolle sopivalla tunnilla, millä tahansa Parkour Akatemian pääkaupunkiseudun tai Uudenmaan toimipisteellä, saman kauden aikana. Voit käydä korvaamassa myös toisen lajin tunnilla, esim. parkour-tunnin sirkustunnilla. Lukujärjestykset löytyvät kunkin toimipisteen omilta nettisivuilta.

Myöskään korvaamisista ei tarvitse ilmoittaa meille, vaan voit mennä suoraan korvaamaan. Tarkista kuitenkin ennen korvaustunnille lähtöä, ettei tuntia ole peruttu esimerkiksi ohjaajan sairastapauksen vuoksi. Tuntien peruminen on harvinaista, mutta tarkistamalla asian vältät mahdollisen turhan reissun. Perutuista tunneista ilmoitamme samana päivänä klo 14 mennessä nettisivulla Ajankohtaista pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Tunnin varsinaisille osallistujille ilmoitamme mahdollisista peruutuksista aina erikseen tekstiviestitse.


Vakuutus

Kaikki oppilaat ovat vakuutettuja Parkour Akatemian ohjatuilla tunneilla


Yhteystiedot

Mikäli kysyttävää herää, parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse roihuvuori@parkourakatemia.fi
Tarvittaessa voit olla yhteydessä puhelimitse 050 338 8462 (ti ja to klo 17-18)

TREENIMAHDOLLISUUDET TALVEN AIKANA MUISSA PARKOUR AKATEMIAN TOIMIPISTEISSÄ

Talven ajan pidämme taukoa Roihuvuoressa, tunnit jatkuvat jälleen huhtikuussa. Talven aikana voit treenata muissa toimipisteissämme:

 

Tiistaisin Viikinmäessä Viikinmäen koululla, Harjannetie 36.
Torstaisin Vuosaaressa Merilahden peruskoululla, Kallvikinniementie 1.

Lähes jokaisena viikonpäivänä omilla sisäsaleillamme Vallilassa, Lauttasaaressa ja Espoossa.

 

Ryhmiin pääset mukaan myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa!

Alta löydät ryhmäkuvaukset sekä lisätietoa.

Perheet 4-6 v lapsi + aikuinen
Perheparkour on tarkoitettu 4-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä, harjoitteista ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa. Ennakkotaitoja ei tarvita. Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi.

Lapset 7-9 v
7-9 vuotiaiden lasten parkour-tunnit keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun vaihtelevissa ympäristöissä mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Lapset ja nuoret 10-14 v
Lasten ja nuorten ryhmät on tarkoitettu 10-14 -vuotiaille. Ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun vaihtelevissa ympäristöissä. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan ja edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia saatetaan myös tehdä. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Aikuiset 15-120 v
Ryhmä on tarkoitettu kaikille aikuisille (yli 15 v). Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan hieman parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun. Ennakkotaitoja ei tarvita.