KIRKKONUMMI

 SYYSKAUSI 2023
Ennakkovaraajan alennus -20€ kausimaksusta voimassa 10.8.2023 klo 23:59 saakka!

KOKEILUTUNNIT
Maksuttomat kokeilutunnit järjestetään Joo.Arenalla 6.6.2023 klo 16:30-19:30

KESÄLEIRI 31.7.-4.8.
Ilmoittautuminen on nyt auki!
Ennakkovaraajan alennus -20€ (normaali hinta 240€) voimassa 18.6. saakka.

Harjoituspaikka ja yhteystiedot:
Harjoitukset järjestetään Joo.Arenalla osoitteessa Seppä-Kallen kuja 1.

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse kirkkonummi@parkourakatemia.fi

Ilmoittaudu kokeilutunneille!

Kokeilutunti on erinomainen tapa kokeilla matalalla kynnyksellä laajaa ja monipuolista kurssitarjontaamme.
Kokeilutunnit järjestetään tiistaina 6.6.2023. Ilmoittaudu mukaan ilmaisille kokeilutunneille!

KESÄLEIRI 31.7.-4.8.2023

7-12-vuotiaiden kesäleireillä on luvassa parkour- ja akrobatiaharjoituksia, pelejä, haasteita sekä uuden oppimista. Leirille voi tulla ilman minkäänlaista ennakkokokemusta lajeista, pääpaino leirillä on yhdessä tekemisessä ja hauskanpidossa!

Syyskausi 2023

28.8.-13.12.2023
Ennakkovaraajan etu -20€ kausimaksusta voimassa 10.8.2023 saakka!

 

Kevätkausi

 

Kirkkonummen Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu

Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu toteuttaa Kirkkonummella, pääkaupunkiseudulla Helsingin Vallilassa ja Lauttasaaressa sekä Espoossa liikuntakasvatusta parkourin ja sirkuksen keinoin. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Larun lukkari kevät 2023

Parkour/sirkus

Taaperot 3-4v, Naperot 5-6v

Taapero- ja naperotunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour- ja sirkusympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

Perheryhmä: aikuinen + 4-8v / 3-6v

Perhetunnit on tarkoitettu 3-6 ja 4-8-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä parkour- ja sirkusympäristöissä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Ennakkotaitoja ei tarvita.

Parkour

Parkour lapset 7-13v

Parkourtunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia parkourin perustekniikoita ja liikkumistapoja. Tunneilla harjoitellaan mm. erilaisia tapoja ylittää ja alittaa esteitä, hallittuja laskeutumisia, tasapainoilua, roikkumista sekä ratoja ja liikeyhdistelmiä. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan jokaiselle oppilaalle sopivaksi. Lasten tunneilla korostuu harjoittelun leikinomaisuus. Ennakkotaitoja ei tarvita.

Sirkus, akrobatia ja käsilläseisonta

Sirkus tutuksi 7-12v

Lasten sirkustunneilla tutustutaan sirkuslajien perusteisiin kuten käsilläseisontaan, välinesirkukseen ja lattia-akrobatiaan. Tunneilla pääset kokeilemaan jongleerausta perusvälineiden kautta (pallot, huivit, renkaat, flower stick, diabolo) sekä myös tasapainoilun alkeet tulee tutuksi rullien ja rolabola-harjoitusten avulla. Lisäksi harjoitellaan vanteilla ja hyppynaruilla välineenkäsittelyä. Lattia-akrobatiaan tutustutaan tason mukaan tehden esimerkiksi kärrynpyöriä, arabialaisia sekä siltakaatoja. Lisäksi tunnilla pääset kokeilemaan pariakrobatiaa ja ryhmäpyramideja. Ennakkotaitoja et tunnille tarvitse, liikkeet pilkotaan moneen osaan jotta jokaiselle osallistujalle löytyy sopivaa tekemistä ja kokeiltavaa! Ohjaajana tunnilla toimii sirkuspedagogi ja tanssitaiteiden maisteri Maiju Heikkinen.

Akrobatia & voltit 7-12v

Lasten akrobatia ja voltit -tunneilla harjoitellaan monipuolisesti lattia-akrobatian ja volttien perusteita kuten kärrynpyöriä, erilaisia kuperkeikkoja. Liikkeitä pilkotaan helposti opittaviin palasiin, joten kuka tahansa voi aloittaa taidon harjoittelemisen! Tuntia ohjaa 9 vuotta telinevoimistelua harjoitellut Siiri Salminen.

Käsilläseisonta ja akrobatia aikuiset 16v+

Aikuisten käsilläseisonta ja akrobatia -tunneilla löytyy sopivaa tekemistä jokaiselle liikkujalle. Lajitaitoja rikotaan pienempiin, helposti opittaviin osiin jolloin kuka vain voi aloittaa taidon treenaamisen! Lajitaitojen ohella tehdään voima- ja liikkuvuusharjotteita jotka tukevat uuden oppimista. Sinulla ei tarvitse olla mitään ennakko-osaamista käsilläseisonnasta tai akrobatiasta, kaikkia harjoituksia helpotetaan ja vaikeutetaan oppilaan mukaan. Ohjaajana tunneilla toimii sirkuspedagogi ja tanssitaiteen maisteri Maiju Heikkinen.