KIRKKONUMMI

 

KOKEILUTUNNIT 30.1. ja 2.2.
Ilmoittaudu maksuttomille kokeilutunneille!

KEVÄTKAUSI 2023
Kevätkauden 2023 ilmoittautuminen on nyt auki!

Harjoituspaikka ja yhteystiedot:
Harjoitukset järjestetään Joo.Arenalla osoitteessa Seppä-Kallen kuja 1.

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse kirkkonummi@parkourakatemia.fi

Ilmoittaudu kokeilutunneille!

Kokeilutunti on erinomainen tapa kokeilla matalalla kynnyksellä laajaa ja monipuolista kurssitarjontaamme.
Kokeilutunnit järjestetään maanantaina 30.1. ja torstaina 2.2.  Ilmoittaudu mukaan ilmaisille kokeilutunneille!

Kevätkausi

Kevätkausi 2023

9.1. – 22.5.2023

Klikkaa alta valitsemaasi ryhmää ja tarkista paikkatilanne. Ilmoittaudu mukaan ennen kuin ryhmät täyttyvät!

 

Kirkkonummen Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu

Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu toteuttaa Kirkkonummella, pääkaupunkiseudulla Helsingin Vallilassa ja Lauttasaaressa sekä Espoossa liikuntakasvatusta parkourin ja sirkuksen keinoin. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Larun lukkari kevät 2023

Parkour/sirkus

Naperot 5-6v

Naperotunnilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour- ja sirkusympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

Perheryhmä: aikuinen + 4-8v

Perhetunnit on tarkoitettu 4-8-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä parkour- ja sirkusympäristöissä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Ennakkotaitoja ei tarvita.

Sirkustunnit

Sirkus lapset 7-9v

Lasten sirkus- ja akrobatiatunneilla harjoitellaan monipuolisesti sirkuslajien perusteita. Harjoituksissa edetään oppilaan oman taitotason mukaan eikä kurssille osallistuminen vaadi aiempaa kokemusta sirkuslajeista. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan eikä ennakkotaitoja tarvita.

Sirkus aikuiset 16v+

Aikuisten sirkustunneilla harjoitellaan monipuolisesti sirkuslajien perusteita. Tunneilla tehdään aina alkulämmittely ja voima- ja liikkuvuusharjoituksia, jotka vievät kohti lajitaitoja. Sinulla ei tarvitse olla mitään ennakko-osaamista sirkuksen lajeista, kaikkia harjoituksia helpotetaan ja vaikeutetaan oppilaan mukaan. Tervetuloa mukaan!

Parkourtunnit

Parkour lapset 7-13v

Parkourtunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia parkourin perustekniikoita ja liikkumistapoja. Tunneilla harjoitellaan mm. erilaisia tapoja ylittää ja alittaa esteitä, hallittuja laskeutumisia, tasapainoilua, roikkumista sekä ratoja ja liikeyhdistelmiä. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan jokaiselle oppilaalle sopivaksi. Lasten tunneilla korostuu harjoittelun leikinomaisuus. Ennakkotaitoja ei tarvita.