Ilmoittaudu KIRKKONUMMEN ryhmiin

 

Sinusta parkourohjaaja? Kirkkonummen toimipisteen rekry on nyt auki!

Harjoituspaikka ja yhteystiedot:
Harjoitukset järjestetään Joo.Arenalla osoitteessa Seppä-Kallen kuja 1.

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse helsinki@parkourakatemia.fi

Alta löydät tiedot syyskaudelle ilmoittautumisesta:

 

VIIKKOTUNNIT SYYSKAUDELLA 2022

Klikkaa linkkejä ja tarkista paikkatilanne. Varmista paikkasi pian sillä ryhmät tulevat täyteen nopeasti. Treenit alkavat 22.08.2022!

 

LAPSET NUORET PIENET LAPSET JA PERHEET (aikuinen + 4-6 -vuotiaat)

 

SYYSKAUDEN LUKUJÄRJESTYS:

Kysyttävää ilmoittautumisesta? Laita meille sähköpostia: helsinki@parkourakatemia.fi

Alta löydät ryhmäkuvaukset.

Naperot
Naperoiden (4-6v) tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour-ympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 4-6 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 9-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

 

Nuoret
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 12-16 -vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.