Parkouria nyt myös RAISIOSSA!

Ilmoittautuminen kevään viikkotunneille on nyt auki! Katso ryhmät alta!

Kevätkauden ilmoittautuminen

Ennakkovaraajan hinta -20€ voimassa 29.1.2023 asti!

VIIKKOTUNNIT KEVÄTKAUDELLA 2023

SyyskausiPERHEET (4-6 vuotias lapsi + aikuinen)

Lapset (7-10 v)

LAPSET (11-14 v)

KEVÄTKAUDEN PERUSTIEDOT:

Kevätkausi alkaa 4.4.2023 ja päättyy 20.6.2023

Harjoitukset pidetään Raision vaihtelevilla ulkoharjoittelupaikoilla. Kokoonnumme ensimmäisillä tunneilla Vaisaaren koulun lähiliikuntapaikalla (Eeronkuja 1).

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse. Vastaamme 1-3 arkipäivän kuluessa.
iiro.heikkila@parkourakatemia.fi
0443243488

Alta löydät ryhmäkuvaukset sekä lisätietoa.

Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-14 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-10 -vuotiaat sekä 11-14 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.