Parkouria nyt myös RAISIOSSA!

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä syksyn viikkotunneille! Klikkaa linkkiä ja tarkista paikkatilanne:

Ensimmäinen askel uuden harrastuksen aloittamisessa otetaan turvallisesti meidän kokeilutunneilla. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä tuntiemme sisältöihin.

Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan.

Maksuttomalla kokeilutunnilla pääset tutustumaan lajiin ammattilaisohjaajan opastuksessa. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman mitään laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita!

Kokeilutunnit syksyn 2022 osalta on pidetty. Seuraavat kokeilutunnit keväällä 2022.

 

Harjoituspaikka ja Yhteystiedot

Harjoitukset pidetään Raision vaihtelevilla ulkoharjoittelupaikoilla. Kokoonnumme Vaisaaren koulun lähiliikuntapaikalla (Eeronkuja 1).

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse. Vastaamme 1-3 arkipäivän kuluessa.
iiro.heikkila@parkourakatemia.fi
0443243488

Alta löydät tiedot syyskaudelle ilmoittautumisesta:

 

VIIKKOTUNNIT SYYSKAUDELLA 2022

SyyskausiIlmoittautuminen SYKSYN TUNNEILLE on nyt auki!

 

Klikkaa linkkejä ja tarkista paikkatilanne. Treenit alkavat 10.08.2022.

 

LAPSET (7-14 -vuotiaat)

 

SYYSKAUDEN PERUSTIEDOT:

Syyskausi alkaa 10.08.2022 ja päättyy 12.10.2022

 

Alta löydät ryhmäkuvaukset sekä lisätietoa.

Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.