ILMOITTAUDU

Ilmoittautuminen on nyt käynnissä syksyn viikkotunneille, kesäleireille sekä kesäkaudelle! Klikkaa linkkiä ja tarkista paikkatilanne:

Kaikki kesäleirit salama-alessa 24h ajan sunnuntaina 22.5.: -20€ leirin hinnasta!

Harjoittelusalin osoite ja toimisto:

Kaivotie 23, 70700 Kuopio
kuopio@parkourakatemia.fi

Alta löydät tiedot syyskaudelle, kesäleireille ja kesäkaudelle ilmoittautumisesta:

 

VIIKKOTUNNIT SYYSKAUDELLA 2022

SyyskausiIlmoittautuminen SYKSYN TUNNEILLE on nyt auki!

 

Klikkaa linkkejä ja tarkista paikkatilanne. Varmista paikkasi pian sillä ryhmät tulevat täyteen nopeasti. Treenit alkavat 22.8.2022!

Ennakkovaraajanetu -20€ voimassa 30.5. klo 23:59 asti! 

AIKUISET (15-99 -vuotiaat) LAPSET (7-9 -vuotiaat) LAPSET (10-12 -vuotiaat) NUORET (13-17 -vuotiaat) PIENET LAPSET (4-6 -vuotiaat) PERHEET (aikuinen + 4-8 -vuotiaat)

 

SYYSKAUDEN PERUSTIEDOT:

Syyskausi alkaa vk 34 (22.-28.8.). Kausi päättyy ma, ke, to ja pe ryhmillä viikolla 49 (5.-11.12.). Ti ja la ryhmillä vk 50 (12.-18.12.).

Syyslomaviikolla 42 (17.-23.10.), pyhäinpäivänä 5.11. ja itsenäisyyspäivänä 6.12. ei ole harjoituksia

Voit halutessasi maksaa kurssista nyt vain varausmaksun 35€ ja maksun loppuosan kauden alkaessa.

SYYSKAUDEN LUKUJÄRJESTYS:

 

(avaa lukujärjestys isompana uuteen välilehteen tästä)

 

KESÄLEIRIT 2022

Ilmoittautuminen KESÄLEIREILLE

 

Klikkaa linkkejä ja tarkista paikkatilanne. Varmista paikkasi pian sillä ryhmät tulevat täyteen nopeasti. Leirit alkavat viikolla 23!

 

Lapset (7-10v) Nuoret (11-14v)

 

KESÄLEIRIEN PERUSTIEDOT:

Leiripäivän kesto 9-15, leiriläisen voi tuoda paikalle aikaisintaan 7:45 ja hänet tulee hakea viimeistään klo 16.

Harjoitusten välissä syödään lounas omilla eväillä. Jääkaappi, mikro ja ruokailuvälineet löytyvät salilta.

KESÄKAUSI 2022

Ilmoittautuminen KESÄKAUDELLE

 

Klikkaa linkkejä ja tarkista paikkatilanne. Varmista paikkasi pian sillä ryhmät tulevat täyteen nopeasti. Kausi alkaa 20.6.2022!

 

AIKUISET (15-999v) LAPSET (7-9 -vuotiaat) LAPSET (10-12 -vuotiaat) NUORET (13-17 -vuotiaat) PIENET LAPSET (4-6 -vuotiaat) PERHEET (3-8 -v + aikuinen)

 

 

KESÄKAUDEN PERUSTIEDOT:

Kausi alkaa vk 25 (20.6.-26.6.2022)

Kausi päättyy vk 28 (11.7. – 17.7.2022)

Kaksi ensimmäistä kertaa (viikot 25 ja 26) harjoitukset Brahen puiston parkour -alueella( puisto tunnetaan myös PikkuKakkosen puistona), kaksi viimeistä kertaa sisällä parkour salilla osoitteessa Kaivotie 23.

Alta löydät ryhmäkuvaukset sekä lisätietoa.

Pikkuapinat
Pikkuapinoiden (4-6v) tunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia liikuntataitoja parkour ympäristössä. Oppilaat tutustuvat erilaisiin perusliikemalleihin kuten kiipeämiseen, hyppäämiseen ja pyörimiseen. Harjoittelu on leikinomaista ja oppilaita kannustavaa. Tunneilla tehdään aina alkulämmittelyleikki ja kehonhallintaa harjoittavia liikkeitä. Ennakkotaitoja ei tarvita.

 

Perheet
Perheparkour on tarkoitettu 3-8 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmässä vanhempi ja lapsi pääsevät liikkumaan, leikkimään ja pitämään hauskaa yhdessä. Samalla lapsille opetetaan liikkumisen ja parkourin perustaitoja ja vanhemmat pääsevät kuntoilemaan makunsa mukaan. Harjoitukset koostuvat leikinomaisista alkulämmittelyistä ja esteradoista, joita lapset tekevät yhdessä vanhempiensa kanssa.  Hintaan sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. 

Lapset
Parkour Akatemian lasten ryhmät on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille, ja ne jakautuvat kahteen ikäryhmään: 7-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat. Lisäksi tarjolla on muutama 7-12v ryhmä. Lasten ryhmät keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

 

Nuoret
Parkour Akatemian nuorten ryhmät on tarkoitettu 13-17 -vuotiaille. Nuorten ryhmät keskittyvät parkourin perustekniikoihin ja turvallisen ja vastuullisen harastamisen opetteluun. Edistyneempiä tekniikoita ja lihaskuntoharjoituksia tehdään kunkin ryhmän tason mukaan. Ryhmissä opitaan myös liikkumisen luovuutta ja kannustetaan oman liikkumistavan kehittämiseen.

 

Aikuiset
Ryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille (yli 15 v). Ryhmässä opetellaan parkourin perustaitoja, mutta myös edistyneempiä tekniikoita harjoitellaan jokaisen oman tason mukaan. Ryhmässä tulevat tutuksi niin parkourin luova liikkuminen, leikinomainen lähestymistapa harjoitteluun kuin vastuullinen ja kannustava ajattelutapakin. Lisäksi tutustutaan hieman parkouria tukevien ominaisuuksien, kuten lihaskunnon harjoitteluun. Ryhmä antaa valmiudet määrätietoiseen omatoimiseen harjoitteluun.

 

Aktiiviryhmä

Aktiiviryhmä on tarkoitettu 7-13-vuotialle, jo ennestään parkourin perustaidot hallitseville, hyvää motivaatiota ja ryhmähenkeä osoittaville parkouraajille. Aktiiviryhmään ei voi ilmoittautua suoraan, vaan jo ennestään tunneilla käyvät pystyvät hakemaan tai tulemaan suositelluiksi aktiiviryhmään.

 

Linkki ilmoittautumiseen Aktiiviryhmiin on laitettu sähköpostitse ryhmiin kutsutuille.