ILMOITTAUDU

Syyskausi

Syyskausi

14.08 – 20.12.2023

ILMOITTAUDU NYT ALLA OLEVISTA PAINIKKEISTA!

Asutko Julkulan tai Hiltulanlahden lähellä? Katso meidän ulkokauden ryhmät tältä sivulta KUOPIO ULKORYHMÄT
ILMOITTAUDU TÄSTÄ ULKORYHMIIN

Aikuisten harrastamisen malli muuttuu! Lue lisää harjoituspassista TÄSTÄ

Kuopion Parkour Akatemia

Parkour Akatemia toteuttaa Kuopiossa  liikuntakasvatusta parkourin keinoin. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkourtunneilla opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen. Tunneilla päästään harjoittelemaan myös ulkona!

Kuopion Parkour Akatemian tilat on suunniteltu monipuoliseksi sekä turvalliseksi paikaksi harjoitella. Salille ovat tervetulleita kaikki ikään ja taitotasoon katsomatta. 

UUTTA: Ilmoittaudu kerralla koko lukuvuodelle. Imoittautuessasi syksyn ryhmiin ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti seuraavalle kevätkaudelle, eikä sinun tarvitse tehdä uutta ilmoittautumista kausien välillä!

Kaudet laskutetaan erikseen ja voit perua kevätkaudelle osallistumisen ilmoittamalla siitä meille 30 päivää ennen uuden kauden alkamista jolloin ilmoittautuminen tulevalle kaudelle perutaan ja kausimaksua ei tarvitse maksaa.