Synttärit

Syntymäpäivät Kuopiossa parkourin merkeissä!

Järjestämme lapsellenne iloiset ja seikkailulliset parkour-synttärit Kuopion salillamme osoitteessa Kaivotie 23, 70700 Kuopio. Kaikki synttärimme soveltuvat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin liikkujille. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Lisätietoja sivun alaosassa!

Siilinjärven Parkour Akatemialla ei ole synttäriaikoja saatavilla, mutta Kuopion synttärit palvelevat myös Siilinjärven synttärisankareita!

Sekä kevät- että syyskaudella 2024 Kuopion salilla on synttäriaikoja saatavilla sunnuntaisin klo 14:00-16:00 ja klo 16:00-18:00. Heinäkuun ajan synttärit ovat kesätauolla, mutta syksyn ajat ovat jo varattavissa.

Tiedustelkaa vapaita synttäriaikoja allaolevalla yhteydenottolomakkeella, tai kysykää lisää: tiia.buckman@parkourakatemia.fi. Jos otatte yhteyttä sähköpostitse, mainitsettehan tiedustelussa paikkakunnan jonka synttäreitä tiedustelu koskee. Synttäripuhelinpalvelu maanantaisin ja torstaisin klo 10-12, puh. 050 303 1226.

 

Ohjeet
Täyttäkää ja lähettäkää lomake, ja synttärikoordinaattorimme on teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Huomaattehan että tiedustelemanne aika ei ole varattu ennen koordinaattorilta saatua vahvistusta! Varmistattehan että sähköpostiosoitteenne on varmasti oikein lomakkeella.
Synttäreiden hinnat
1-12-osallistujaa (1 ohjaaja) 160 € (sis. alv 10%)
13-24 osallistujaa (2 ohjaajaa) 230 € (sis. alv 10%)
Tietoa synttäreistä

Synttäreiden ohjelma on seuraavanlainen:

  • 45 minuuttia ohjattua parkouria
  • 30 minuuttia vapaata tekemistä salissa (toiminta on valvottua)
  • 45 minuuttia tarjoilutila synttäriseurueen käytettävissä

Ohjaajamme on valmis vastaanottamaan synttäriseurueen 15 minuuttia ennen ohjauksen alkua. Saliaikaa on yhteensä 75 minuuttia (ohjattu osuus + vapaa), jonka jälkeen synttäriseurue voi nauttia omista tarjoiluistaan. Toivomme, että ennen ohjausta ei lasten synttäreillä tarjoilla sokerisia elintarvikkeita (karkkeja / limsaa), sillä nämä eivät tue jaksamista tai keskittymiskykyä. Urheilujuomaksi sopii kaikista parhaiten vesi.

Mikäli tuotte tarjoiluja, niin suosittelemme tuomaan mahdollisimman helppoa ja kätevää syötävää / juotavaa. Lisäksi omat tarjoilut tarvitsevat omat tarjoiluastiat, sillä tila ei tarjoa astioita. Huomioikaa, että tiloistamme ei löydy varsinaista synttärikabinettia, vaan tarjoilutilana toimii salin puolella oleva pienehkö keittiöalue, joka sopii parhaiten alle 12 osallistujan kekkereille.

Parkour ei vaadi osallistujilta erityisvarusteita – tavalliset liikuntavaatteet riittävät, ja mukaan oma vesipullo jos löytyy. Parkouraaminen on mukavinta sisäpelikengin mutta paljain jaloinkin pärjää hyvin.

Osallistujat eivät ole puolestamme vakuutettuja synttäreiden aikana. Ammattitaitoiset ohjaajamme huolehtivat turvallisuudesta parhaansa mukaan. Tarvittavat alkulämmittelyt tehdään aina. Ohjaajat huomioivat synttäreillä erityisesti ryhmän monipuolisuuden, ja ottavat huomioon että osallistujat eivät välttämättä ole koskaan kokeilleet parkouria/sirkusta.

Synttärit toteuttaa Parkour Akatemia Oy.

  • PP dot KK dot VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.