Synttärit

Syntymäpäivät Kuopiossa parkourin merkeissä!

Järjestämme lapsellenne iloiset ja seikkailulliset parkour-synttärit Kuopion salillamme osoitteessa Kaivotie 23, 70700 Kuopio. Kaikki synttärimme soveltuvat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin liikkujille. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Lisätietoja sivun alaosassa!

Syyskaudella 2024 Kuopion salilla on synttäriaikoja saatavilla sunnuntaisin klo 14:00-16:00 ja klo 16:00-18:00. Kaikki syksyn ajat ovat jo varattavissa.

HUOM! SYNTTÄRIPALVELUMME ON LOMALLA 21.6. – 5.8.
Tänä aikana sähköpostitse tai puhelimitse tuleviin yhteydenottoihin ei vastata, eikä heinäkuussa ole synttäriaikoja saatavilla. Verkkokauppamme kautta voi kuitenkin koska tahansa varata aikoja syyskaudelle, joka alkaa synttärien osalta elokuussa – varauskalenterista näette kaikki varattavissa olevat ajat!

Aurinkoista kesää!

Synttärit varataan verkkokaupan kautta ja ne maksetaan varatessa. Varauskalenterissa näkyvät vain varattavissa olevat, vapaat synttäriajat. Jos toivomaanne aikaa ei näy lainkaan tai se näkyy harmaana mutta sitä ei pysty valitsemaan, se ei valitettavasti ole saatavilla. Kokeilkaa toista aikaa!

Synttäreiden hinnat

1-12 osallistujaa (yksi ohjaaja) : 160 € (sis. alv 10%)
13-24 osallistujaa (kaksi ohjaajaa) : 230 € (sis. alv 10%)
(Tarjoilutilamme ovat pienehköt ja soveltuvat kaikista parhaiten alle 12 osallistujan juhlille.)

Ennen varaamista varmistattehan huolellisesti synttäreidenne osallistujamäärän, sillä synttärit hinnoitellaan sen perusteella. Synttärit maksetaan varaamisen yhteydessä. Osallistujamäärään ei välttämättä pystytä tekemään muutoksia myöhemmin!

Synttärien ohjelma

Kuopion sali löytyy osoitteesta Kaivotie 23, 70700 Kuopio. Ohjaajamme on valmis vastaanottamaan seurueen aikaisintaan 15 minuuttia ennen ohjauksen alkua.

Synttäreiden ohjelma on seuraavanlainen:
  • 45 minuuttia ohjattua parkouria
  • 30 minuuttia vapaata tekemistä salissa (ohjaajan valvonnassa)
  • 45 minuuttia herkuttelua

Saliaikaa on yhteensä 75 minuuttia (ohjattu osuus + vapaa), jonka jälkeen synttäriseurue voi nauttia omista tarjoiluistaan tiloissa. Huomioikaa että saleillamme ei ole tarjoilumyyntiä. Paikan päälle voi kuitenkin tuoda omat synttäriherkut. Mikäli tuotte omia herkkuja, niin suosittelemme tuomaan mahdollisimman helposti ja kätevästi tarjoiltavia ja syötäviä ruokia ja juomia. Muistakaa tuoda myös omat tarjoiluastiat sillä tila ei tarjoa näitä.

Treenisalillamme ei ole varsinaista synttärikabinettia, vaan tarjoilutilana toimii salin puolella oleva pienehkö keittiöalue. Käytettävissä on jääkaappi, pieni pakastin, vedenkeitin ja kahvinkeitin. Ohjaajanne esittelee tilat tarkemmin!

Parkour ei vaadi osallistujilta erityisvarusteita – mukavat liikuntavaatteet riittävät ja mukaan oma vesipullo jos löytyy. Parkouraaminen on mukavinta sisäpelikengin mutta paljain jaloinkin pärjää hyvin.

Synttäreille osallistuvat eivät ole vakuutettuja Parkour Akatemia Oy:n puolesta. Ohjaajamme ovat kuitenkin koulutettuja ammattilaisia jotka takaavat välineiden ja tilan turvallisuuden parhaansa mukaan.

Peruutusehdot

Maksettu synttärivaraus on sitova, eikä sitä voi siirtää peruuttamatta ensimmäistä varausta ensin.

Mikäli maksun jälkeen synttärit peruuntuvat myöhemmin kuin 14 vrk ennen sovittua ajankohtaa, palautamme 50% synttärijuhlien maksetusta kokonaishinnasta. Aiemmin kuin 14 vrk ennen sovittua ajankohtaa perutut synttärit hyvitetään 100%. Luettehan perumisohjeet tarkasti vielä varaamisen yhteydessä.

Peruutusilmoitukset arkena: sähköpostitse synttarit@parkourakatemia.fi viimeistään perjantaina klo 14.
Peruutusilmoitukset viikonlopun aikana: tekstiviestitse/WhatsAppilla numeroon 050 303 1226 viimeistään klo 11 tapahtumapäivänä. Huomatkaa että tätä lukuunottamatta emme päivystä puhelimitse tai sähköpostitse viikonloppuisin!
Osallistujamäärien muutokset: Mikäli muutoksia pystytään tekemään, toisen ohjaajan lisäämisestä lähetetään erillinen lasku. Toisen ohjaajan vähentämisestä emme tee maksunpalautuksia. Tarkistattehan osallistujamäärän siis huolella!

Yhteystiedot

Lisätiedustelut: synttarit@parkourakatemia.fi
Jos otatte yhteyttä sähköpostitse, mainitsettehan tiedustelussa paikkakunnan jonka synttäreitä tiedustelu koskee.
Synttäripuhelinpalvelu maanantaisin ja torstaisin klo 10-12, puh. 050 303 1226
HUOM! EMME PÄIVYSTÄ PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTITSE VIIKONLOPPUISIN!