rekry

Tee työtä, joka liikuttaa

Tarjolla mielekästä ja joustavaa osa-aika työtä hyvässä jengissä. Riittää kun olet liikunnallinen ja ohjaustyö kiinnostaa! Näetkö itsesi innostamassa eri-ikäisiä ihmisiä liikkumaan? Oletko perusliikunnallinen, positiivinen tyyppi, jolle osa-aikatyö huippuporukassa sopii paremmin kuin hyvin? Haluatko oppia turvallisesta treenaamisesta ja kartuttaa ohjaajakokemusta? Parkour Akatemia etsii Kuopioon energisiä tyyppejä ohjaamaan parkour ja akrobatiatunteja lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille.

Etsimme:
Sijaisia viikkotunneille meneillään olevalle kevätkaudelle. Sijaisuuksia on tarjolla vaihtelevasti viikottain keskimäärin 1-6 tuntia. Viikkotuntien ohjaustyöt jatkuvat syyskaudella joko sijaistuksina tai vakituisena ohjaajana yhdessä tai useammassa ryhmässä. Akrobatiaohjaajille viikottaisia ohjauksia tarjolla syksyllä.

Aiempi kokemus liikunnanohjauksesta tai lasten kanssa työskentelystä sekä mahdollisuus tehdä töitä viikonloppuisin katsotaan eduksi. Akrobatiaohjaajilta vaadimme lajitaustaa. Parkourista ei tarvitse olla kokemusta, siihen koulutamme erikseen.

Hakuaikaa on sunnuntaihin 18.4. klo 22 asti. Haastattelut pidetään viikolla 16 (19.4.-25.4.) ja perehdytyskoulutus viikolla 17 (26.4.-2.5.), jonka jälkeen työt voi aloittaa heti.

Jätä hakemuksesi täyttämällä alla oleva lomake! Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin.
Lisätietoja saa kysymyllä rehtorilta alisa.kukkaslahti@parkourakatemia.fi

Kuopio: ohjaajarekrytointi