rekry

Tee työtä, joka liikuttaa

Tarjolla mielekästä ja joustavaa osa-aika työtä hyvässä jengissä. Riittää kun olet liikunnallinen ja ohjaustyö kiinnostaa! Näetkö itsesi innostamassa eri-ikäisiä ihmisiä liikkumaan? Oletko perusliikunnallinen, positiivinen tyyppi, jolle osa-aikatyö huippuporukassa sopii paremmin kuin hyvin? Haluatko oppia turvallisesta treenaamisesta ja kartuttaa ohjaajakokemusta? Parkour Akatemia etsii Kuopioon ja Siilinjärvelle energisiä tyyppejä ohjaamaan parkourtunteja lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille. Parkourtunteja järjestetään pääosin arki iltaisin klo 16:30 eteenpäin sekä viikonloppuisin päiväsaikaan. Ohjauspäivät ovat joustavasti sovittavissa jokaisen ohjaajan kanssa! 

HAKUAIKA: 1.11.2023- 19.11.2023
Haastattelemme kaikki hakijat sitä mukaa kun hakemuksia tulee!

Etsimme:
Ohjaajia tammikuussa alkavalle kevätkaudelle! 

Sijaisuuksia on tarjolla jo kuluvalla syyskaudella vaihtelevasti viikottain keskimäärin 1-6 tuntia. Viikkotuntien ohjaustyöt jatkuvat seuraavalla kaudella joko sijaistuksina tai vakituisena ohjaajana yhdessä tai useammassa ryhmässä. Työvuorot voidaan joustavasti sopia kaikkien työntekijöiden kanssa!

Aiempi kokemus liikunnanohjauksesta tai lasten kanssa työskentelystä sekä mahdollisuus tehdä töitä viikonloppuisin katsotaan eduksi. Parkourista ei tarvitse olla kokemusta, siihen koulutamme erikseen.

Jätä hakemuksesi täyttämällä alla oleva lomake! Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin.
Lisätietoja saa kysymyllä rehtorilta lotta.kauhanen@parkourakatemia.fi

Kuopio: ohjaajarekrytointi