Tilaus­tunnit

Pidämme eri ryhmille räätälöityjä tilaustunteja omalla salillamme tai teidän tiloissanne!

Tilausopetusten sisältö lähtee teistä, eli sisältö mietitään osallistujien taustan ja taitotason mukaan. Voimme opastaa parkourin ja sirkuksen sekä akrobatian perusteisiin tai suunnitella sisällön jo kokeneemmille konkareille. Joka kerta treenataan parkourin perusajatuksen mukaan, eli turvallisesti ja vastuullisesti, ja tietenkin hauskasti! Parkourin harjoittelua ei ole sidottu mihinkään tiettyyn ympäristöön, joten paikaksi voi soveltua esimerkiksi jokin liikuntasali, puisto tai vaikka metsä. Mietitään yhdessä, mikä on sopiva paikka ja jos parkourvälineitä tarvitaan, tuomme ne paikalle pakettiautossamme.

Parkour sopii monenlaisiin tarpeisiin ja kiinnostaa tutkitusti erityisesti lapsia ja nuoria (OKM:n selvityksen mukaan kysytyin kulttuuri tai liikunta-aktiviteetti). Kun suunnittelet tapahtumaa, leiriä, kurssia, koulun toimintapäivää… täytä sivun alalaidassa oleva lomake, niin kerromme miten voimme auttaa.

Esimerkkejä tilaustunneista:

Oheisharjoittelua muiden lajien harrastajille: Parkourista saa lisäpotkua muiden lajien harrastamiseen. Niinpä erilaiset seurat ja harrastustyhmät voivat tilata meiltä yksittäisen tai säännöllisen parkourtunnin, joka suunnitellaan kunkin lajin tavoitteiden mukaisesti. Tavoite voi olla vaikkapa ketteryyden tai liikeilmaisun parantaminen, ja treenaammekin esimerkiksi palloilijoiden, voimistelijoiden ja teatteriharrastajien kanssa. Kysy lisää, mitä parkour voisi tarjota sinun lajiisi 🙂

Lasten ja nuorten leirit: Tulemme mielellään vierailemaan erilaisille leireille pitämään lyhyempiä tai pidempiä parkourkoulutuksia. Leiriläisryhmät ovat myös lämpimästi tervetulleita vierailemaan meidän saleillamme!

Lasten ja nuorten kokeilutunnit kouluilla: Parkouria voi harrastaa helposti omassa lähiympäristössä, ja siksi olemmekin useiden vuosien ajan pitäneet erilaisia parkourpäiviä ja -kursseja mm. monille lasten- ja nuortenjärjestöille sekä kouluille ympäri Suomea. Tällaisella toiminnalla pystytään tukemaan ja innostamaan lapsia ja nuoria liikkumaan luovasti omassa lähiympäristössään.

Voimme tuoda tapahtumaasi laadukasta ja turvallista parkour-opetusta vaikkapa työpajan tai kokeilupisteen muodossa. Parkour-opetuksesta meillä on yli kymmen vuoden kokemus ja kaikki ohjaajamme ovat ammattilaisia, jotka osaavat innostaa lapsia ja nuoria liikkeelle työpajojen ulkopuolellakin.

Kysy lisää ja pyydä tarjous:
Suvi Ekroos
tuottaja
050 427 0827
suvi.ekroos@parkourakatemia.fi

Yhteydenottolomake

  • Voit halutessasi valita, mitä viestisi koskee
  • Esimerkiksi tilaisuuden arvioitu ajankohta ja luonne.
  • Uusi lohko

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Seuraa meitä myös somessa!

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilaa tilauspalveluidemme uutiskirje
Tilaamalla Parkour Akatemian tilauspalveluiden uutiskirjeen saat n. 4-6 krt vuodessa mielenkiintoista tietoa parkour- ja sirkusohjauksista sekä esityksistä, tarjouksia ja muuta mukavaa!
ErrorHere