Suunnit­telut

Hyödynnä osaamistamme parkouralueiden ja -puistojen suunnittelussa!

Kun uusi parkouralue on suunniteltu yhteistyössä kokeneiden lajin harrastajien kanssa, se löytää varmasti käyttäjänsä. Autamme mielellämme!

Kiinnostus parkouralueita ja -puistoja kohtaan on kasvanut lajin suosion kasvun myötä. Olemme tarjonneet asiantuntija-apua parkour-alueiden suunnittelussa jo useiden vuosien ajan. Parkouralueen voi toteuttaa monella tavalla, mutta suunnittelussa kannattaa aina hyödyntää lajin ammattilaisten osaamista.

Parkour Akatemian ammattilaiset osaavat kertoa toimivista materiaaleista ja rasituksesta, jolle laji käytetyt rakenteet altistaa, sekä lajin harjoitteluun oleellisesti liittyvistä turvallisuusasioista. Vuosien harjoittelu ja erityisesti lajin opettaminen auttavat ymmärtämään eri ikäisten ja -tasoisten harjoittelijoiden tarpeet. Parkouraajien kanssa yhteistyössä toteutettu alue on toimiva ja sille löytyy varmasti käyttäjiä!

Voimme tarvittaessa myös avustaa uuden parkouralueen käyttöönottoa vetämällä aloituskoulutuksia niin tilaajan henkilökunnalle kuin alueen varsinaisille käyttäjillekin.

Suunnitteluun liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä Jaakko Junttilaan:
jaakko.junttila@parkourakatemia.fi

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilaa tilauspalveluidemme uutiskirje
Tilaamalla Parkour Akatemian tilauspalveluiden uutiskirjeen saat n. 4-6 krt vuodessa mielenkiintoista tietoa parkour- ja sirkusohjauksista sekä esityksistä, tarjouksia ja muuta mukavaa!
ErrorHere