Lapset

Liikuntaa hyvässä ryhmässä!

Parkourissa lasten liikuntataidot kehittyvät monipuolisesti yhdessä kavereiden kanssa!

Eri-ikäiset lapset saavat ikätasolleen sopivia liikunnallisia haasteita ja kavereita parkour- sekä sirkustunneillamme. Järjestämme lapsille viikottaisia harrastetunteja ympäri Suomea ja koulujen loma-aikoina intensiivisempiä leirejä.

Harjoituksissamme lapset oppivat liikunnallisia perustaitoja ja esimerkiksi koordinaatio, kehonhallinta, tasapaino ja nopeus kehittyvät pelien, leikkien ja sopivien lajiharjoitteiden avulla. Keskeistä on, että lapsi pääsee liikkumaan ja haastamaan itseään omien kykyjensä puitteissa. Lapsi innostuu toivottavasti käyttämään opittuja taitoja myös kotikulmien tarjoamassa harjoitusympäristössä!

Erityisen painoarvon lasten tunneillamme saa toisiin lapsiin tutustuminen ja uusien kavereiden löytyminen. Noudatamme kaikissa lasten ryhmissä sosiaalista kausisuunnitelmaamme, jonka avulla ryhmä tulee tutuksi ja kasvaa toisiaan kannustavaksi kaveriporukaksi. Kausisuunnitelma pitää sisällään esimerkiksi harjoituksia, jotka kannustavat lapsia työskentelemään yhdessä sekä opettavat huomioimaan toisia ihmisiä ja ympäristöään harjoittelun aikana.

Lasten ryhmien ikähaitari on kaupungista riippuen noin 4-13-vuotta, ja nuorisoryhmien vastaavasti 12-16 vuotta. Tarkista kaupunkikohtaiset ryhmät ja aikataulut kaupunkikohtaisilta sivuilta klikkaamalla alta!