Aikuiset

Opi uusia taitoja ja kohota kuntoa samalla hyvässä porukassa.

Parkour ja sirkus soveltuvat kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille!

Parkourin ja akrobatian harjoittelu sopii aivan kaikille ikään ja liikuntataustaa katsomatta. (vaikka hurjat youtube videot toisenlasita mielikuvaa antavatkin). Kaikilla aikuisten tunneilla pohja rakennetaan parkourin tai sirkuksen perustekniikoita turvallisesti ja jokaisen omaan tasoon harjoitellen. Heti alkeista lähtien lajeissa tärkeänä elementtinä on hauskan pitäminen yhdessä hyvällä porukalla. Jo perustekniikoiden opettelusta lähtien kunto ja voimat nouset hauskanpidon lomassa kuin huomaamattaan. Kun perustaidot on hallussa, voi taitoja syventää edelleen ryhmässä ohjaajan opastuksella, mutta myös omatoimisissa treeneissä – sisällä, ulkona, omalla takapihalla, lähimetsässä tai kaupungin sykkeessä.

Treeneissä tutuksi tulee myös parkourin ja sirkuslajien henki: kyseessä ei ole joukko extreme-lajeja, vaan kaikki harjoitteet tehdään turvallisesti ja vastuullisesti. Pääset tutustumaan fyysisiin ja henkisiin rajoihisi ja löytää keinoja ylittää ne, jolloin opit myös tuntemaan itseäsi paremmin. Olennaista on myös ryhmän kannustava ilmapiiri: parkouryhteisö on avoin ja toivottaa jokaisen uuden harrastajan lämpimästi tervetulleeksi porukkaan!

Lue lisää mitä aikuisharrastajamme ovat treeneistä saaneet itselleen, mikä aloittamisessa on pelottanut ja mikä saa heidän käymään tunneilla aina uudestaan.

Alta voit klikata toimipisteen linkkiä ja tarkastaa aikataulut sekä ilmoittautua tunnille.

Parkour aloittamiseen aikuisena liittyy usein paljon ennakkoluuloja: “Mullaon tää selkä”, “pitäisi ensin venytellä”, “no eihän minusta nyt”. Kuten alla olevista videoista käy ilmi, parkour sopii ihan kaikille. Nähdään tunneilla!