Parkouria kouluille

Iltapäivätoimintaa saatavilla kaikkialle Suomessa

Apua parkour-kerhojen järjestämiseen

Järjestämme yhteistyössä kuntien ja koulujen kanssa parkour-iltapäivätoimintaa. Jos olet kiinnostunut asiasta, suosittelemme lämpimästi että katsot lyhyen .pdf esitteen, jossa kerrotaan mitä kaikkea on hyvä ottaa huomioon, kun järjestetään parkour-toimintaa kouluille ja miten ratkaistaan parkour-ohjaajapula. Alla on lueteltu miten voimme olla kuntien ja koulujen tukena toiminnan järjestämisessä. Klikkaa linkkejä ja lue lisää:

  • Iltapäiväkerhojen ohjaukset ammattilaisten toimesta
  • Loikkakopla-sovellus: innostava mobiilipeli, jonka avulla kerhon vetäminen onnistuu helposti. Ohjaajalta edellytetään vain liikunnan ohjauksen perustaidot. Lajitaidot ja niiden soveltaminen saadaan sovelluksesta. Tarvitsette ohjaajan lisäksi vain  koulun salin, josta löytyy perustelinevoimisteluvälineet (voimistelupenkkejä, puolapuut, hyppyarkku tai -pukki, ponnistuslauta)
  • Parkour-polku: työkirja ja oppaat verkossa, joiden avulla oppilaat voivat opetella parkouria ja innostua siitä myös ohjattujen harjoitusten ulkopuolella
  • Parkour-kokeilupäivä: puuhaa koko koululle vaikkapa liikuntapäiviin
  • Parkour-välineitä, jotka monipuolistavat koulujen välinevalikoimaa ja mahtuvat varastoon

Kiinnostuitko? Klikkaa yllä olevia linkkejä, lue lisää ja ota meihin yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake, soittamalla tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen suvi.ekroos@parkourakatemia.fi,  050 427 0827 (lomalla 20.6.-31.7.2024). Mietitään yhdessä miten me voimme parhaiten auttaa sinua.

 

Parkouria kouluille yhteydenottolomake

    Klikkaa yltä yksi tai useampi vaihtoehto mikä sinua alustavasti kiinnostaa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.