Esiintymiset

Parkouria ja sirkusta Helsingin kantakaupungissa

Parkouria, akrobatiaa ja ilmeikästä tilannekomiikkaa…
Repertuaariimme kuuluu valmiita esityksiä erilaisiin tilaisuuksiin, kuten kokousten, juhlien, kulttuuritapahtumien ja konferenssien väliaikakevennyksiksi. Valikoimastamme löytyy mm. taidokkaita ilma- ja pariakrobaatteja, jonglöörejä, tulitaiteilijoita ja parkouresiintyjiä.

Kerro meille tilaisuudestasi, niin katsotaan mitä hullunkurista menoa saadaan aikaiseksi!

Hand Me Your Hat
Kuvaus
Hand Me Your Hat -esityskonsepti sai alkunsa Shanghain maailmannäyttelyssä 2010, jossa parkour-ryhmä The Concept of Dash esiintyi kuukauden ajan. Esityksen motiivina on hattu, jonka kaikki kolme hahmoa haluavat hinnalla millä hyvänsä juuri omaan päähänsä. Tästä seuraa lukuisia kommelluksia ja huikeita takaa-ajoja, jotka rakentuvat lennokkaan parkourin, akrobatian ja tilannekomiikan avulla. Tunnelmaltaan esitys on vauhdikas ja iloinen ja sen kesto on n. 7 minuuttia.

 

Kenelle tai millaisiin tilaisuuksiin
Ohjelmaksi kokouksiin, juhliin, kulttuuritapahtumiin, konferensseihin.

Esityksen tekniset vaatimukset
– 5x4m esiintymistila, jonka minimikorkeus 2,5m
– äänentoisto esitysmusiikkia varten

Esitysreferenssit
Merkittävimmät kansainväliset esiintymiset vuodesta 2007-

 

Alla mainittuna merkittävimpiä kansainvälisiä tapahtumia, joissa ryhmän jäsenet ovat esiintyneet. Näiden lisäksi tiimin jäsenet ovat ottaneet osaa useisiin pienempiin kansainvälisiin parkour-tapahtumiin.

Lappset parkour-kenttien avajaiset Virossa – Esiintyminen ja opettaminen parkour-kenttien avajaistilaisuuksissa Tallinnassa ja Viljandissa syksyllä 2012.

Lappset tehtaan avajaiset – Esiintyminen Lappset Group Oy:n tehtaan avajaisissa Tallinnassa keväällä 2012.

MidNordic Culturdays 2011 – Työpajan pitäminen sekä esityksen koreografiointi ja esittäminen yhdessä työpajaan osallistuneiden kanssa Keski-Pohjolan nuoren kulttuurin päivillä Trondheimissa elokuussa 2011.

Shanghai Expo 2010 – Neljä Dashin jäsentä esiintyi elokuun ajan Shanghain maailmannäyttelyssä Suomen paviljongissa artistioppaina. Esiintymisessä hyödynnettiin ja esiteltiin paviljongin arkkitehtuuria välineinä parkour, akrobatia ja ilma-akrobatia.

IDEX’09 – Esiintyminen kansainvälisen puolustuskonferenssin ja -messujen avajaisissa Abu Dhabissa yhdessä työryhmän kanssa.

Honda Dreamscape Show – Moottoriajoneuvomessujen yhteydessä järjestetyn Honda Dreamscape -esityksen koreografiointi yhdessä työryhmän kanssa ja esiintyminen Lontoossa. Kahden viikon jakso sisälsi yhteensä 48 vauhdikasta esitystä yhdessä stunt-ajajien kanssa.

Merkittävimmät esiintymiset Suomessa vuodesta 2007
The Concept of Dash on esiintynyt kotimaassa parkourin merkeissä tiiviisti vuodesta 2004 erilaisissa videotaltioinneissa, live-esityksissä ja valokuvissa. Esiintymisen lisäksi Dash on koreografioinut, ohjannut ja tuottanut esittävää parkouria. Alla listattuna merkittävimmät esitykset, jotka ryhmä on tuottanut tai joissa sen jäseniä on ollut mukana.

Kasvu Open – Kasvun karnevaari 2015, Jyväskylä – Seminaarin päivän aloituksen yllätysohjelma, johon yhdistettiin tapahtumatilan ainutlaatuisuus, joka mahdollisti katosta laskeutumisen ja tuliefektit.

VR Group, Oulun Varikon avajaiset 2013 – Uuden junavarikon avajaisiin luotu uniikki esitys yhdistettynä big band -orkesterin musiikkiin.

Hand Me Your Hat! – Esityskonseptin luominen Shanghain maailmannäyttelyn esityksen pohjalta ja sen esittäminen lukuisissa tapahtumissa syyskuusta 2010 lähtien.

Riskiraksa – Esityskonseptin luominen World Sport for All -kongressissa kantaesitetyn teoksen pohjalta kesäkuussa 2010. Riskiraksa nähtiin myös heinäkuussa 2010 Jyväskylän Kesä -festivaalilla sekä marraskuussa 2012 Keski-Suomen liiton yhteistyöfoorumissa.

Rasvainen Tiistai – Toimintakohtauksen koreografiointi ja esiintyminen jyväskyläläisessä indie-elokuvassa Rasvainen Tiistai syksyllä 2012.

Mercedes Benz Expo 2012 – Esiintyminen Mercedes Benzin uuden automallin lanseeraustilaisuudessa Helsingin jäähallissa.

Maata näkyvissä festarit 2012 – Esityksen koreografiointi ja esittäminen kahdesti Euroopan suurimmassa kristillisessä viikonlopputapahtumassa.

Turku Eurocultured 2011 & 2012 – Esiintyminen ja työpajojen pitäminen kansainvälisellä Turku Eurocultured -katukulttuurifestivaalilla toukokuussa 2011 ja syyskuussa 2012.

Lahti Block Party 2012 – Esiintyminen ja parkour-työpajan katukulttuuritapahtumassa.

Summer Up 2012 – Lukuisia esityksiä ja työpaja suosituilla musiikkifestareilla Lahdessa.

MTV3:n Suuri Journalistipalkinto -gaala 2011 – Esiintyminen gaalatilaisuudessa ja sen suorassa tv-lähetyksessä maaliskuussa 2012.

Musiikkitalon avajaiset – Esiintyminen ja esitysten koreografiointi Helsingin musiikkitalon avajaisista lähetetyssä suorassa netti-tv-lähetyksessä elokuussa 2011.

Lappset Parkour -yhteistyötä esittelevä video – Lappset Group Oy:n ja Parkour Akatemian yhteistyöstä kertovan videon tuottaminen alusta loppuun vuonna 2010 (käsikirjoitus, esiintyminen, kuvaus, jälkituotanto).
(http://www.youtube.com/watch?v=3IY6YyQF2cU)

Lappset Parkour -tuotesarjan esittelyvideo – Esiintyminen, opettaminen ja koreografiointi parkour-tuotesarjaa esittelevässä videossa.
(http://www.youtube.com/watch?v=_qROXjmLhok)

Hurtta Collection mainosvideo – Hurtta Lifeguard -mallistoa esittelevän videon ja valokuvien koreografiointi sekä käsikirjoitus ja tuottaminen yhdessä työryhmän kanssa.
(www.youtube.com/watch?v=6sjRM7cg2mU)

Mielen Osoittaja – Jyväskylän Kesä -festivaalin avajaisiin valmistetun kolminäytöksisen esityksen tuotanto, koreografiointi ja esiintyminen. Esitys hyödynsi parkourin lisäksi pari- ja ilma-akrobatiaa.

Jyväskylän kaupungin uusi vuosi 2009 – Kaksinäytöksisen parkouria ja ilma-akrobatiaa sisältävän esityksen tuottaminen, parkour- ja ilma-akrobatiakohtausten koreografiointi ja esiintyminen.

Montparnasse 05:22 – Parkouria hyödyntävän tanssiteatteriesityksen parkour-kohtausten koreografiointi ja niissä esiintyminen.

Hämeen Autovarusteen tv-mainos – MTV3:lla näytetyn mainoksen parkour-kohtausten koreografiointi ja esiintyminen sekä käsikirjoituksessa avustaminen.

Sodexo rekrytointimainos – Sodexon rekrytointitarkoituksiin tehdyssä videossa esiintyminen ja liikkeiden koreografiointi sekä lokaatioiden valinnassa ja käsikirjoituksessa avustaminen.
(http://www.youtube.com/watch?v=cRnOw6WtN-4)

Nissan Quasquain esittelyvideo
– Esittelyvideon kohtausten koreografiointi ja niissä esiintyminen sekä käsikirjoituksen tekeminen yhdessä tuottajan kanssa.

Jyväskylän kaupungin esittelyvideo – Jyväskylän kaupungin tilaaman kaupungin kulttuuripalveluita esittelevän videon ohjaaminen, tuottaminen, kohtausten koreografiointi ja niissä esiintyminen.

Nelosen jatkuu-tunnukset – Neloskanavan mainoskatkoihin tuotettujen jatkuu-tunnusten koreografiointi, käsikirjoituksessa avustaminen ja esiintyminen.

Kysy lisää esitysvalikoimastamme:
Suvi Ekroos
tuottaja (lomalla 20.6.-31.7.2024)
050 427 0827
suvi.ekroos@parkourakatemia.fi

Yhteydenottolomake

  • Voit halutessasi valita, mitä viestisi koskee
  • Esimerkiksi tilaisuuden arvioitu ajankohta ja luonne.
  • Uusi lohko

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilaa tilauspalveluidemme uutiskirje
Tilaamalla Parkour Akatemian tilauspalveluiden uutiskirjeen saat n. 4-6 krt vuodessa mielenkiintoista tietoa parkour- ja sirkusohjauksista sekä esityksistä, tarjouksia ja muuta mukavaa!
ErrorHere