ILMOITTAUDU

Kevään ilmoittautuminen on nyt auki!

Espoon Parkour Akatemia
Kutojantie 12, 02630 Espoo
espoo@parkourakatemia.fi

Kevätkausi

Kevätkausi 2023

23.1.-21.5.2023

Klikkaa alta valitsemaasi ryhmää ja tarkista paikkatilanne. Ilmoittaudu mukaan ennen kuin ryhmät täyttyvät!

 

Espoon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu

Liikunta on ihmisen luontainen olemisen tapa sekä oppimisen keino.

Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu toteuttaa pääkaupunkiseudulla sekä Espoossa että Helsingin Vallilassa ja Lauttasaaressa liikuntakasvatusta parkourin ja sirkuksen keinoin. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkour- ja sirkustuntien vaikeutta muokataan aina oppijan tasolle sopivaksi ja kilpailun puuttuminen luo vapaan harjoitteluilmapiirin, jossa virheiden tekeminen ei jännitä – oikeastaan sitä ei edes ajattele. Tunnit rakentuvat erilaisista peleistä, leikeistä sekä lajeille ominaisista tekniikkaharjoituksista. Samalla opitaan lajien henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Parkourtunneilla opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen. Tunneilla päästään harjoittelemaan myös ulkona!

Sirkus- ja akrobatiatunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia akrobatialiikkeitä, ilma-akrobatiaa, pariakrobatiaa ja sirkustaitoja, kuten kärrynpyöriä, käsinseisonta-asentoja ja kuperkeikkoja. Harjoittelu tunneilla tapahtuu permannolla ja patjoilla, jotta liikkeiden oppiminen on turvallista. Lisäksi perustaidot kuten tasapaino, hyppiminen ja roikkuminen tulee tunneilla tutuksi!

Espoon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulun harjoittelusali Kerassa Kutojantiellä on suunniteltu monipuoliseksi sekä turvalliseksi paikaksi harjoitella. Salille ovat tervetulleita kaikki ikään, taitotasoon ja sukupuoleen katsomatta.

Seuraa meitä myös somessa!