ILMOITTAUDU

Kevätkauden 2024 ilmoittautuminen on nyt auki! Ilmoittaudu ja varmista paikkasi 8.1. mennessä ja saat ennakkovaraajan edun -20€.

 

Espoon Parkour Akatemia & Sirkuskoulu
Vesikuja 4, 02200 Espoo
espoo@parkourakatemia.fi

KEVÄTKAUSI 2024

Kevätkauden 2024 ilmoittautuminen on nyt käynnissä – varmista paikkasi 8.1. mennessä ja saat ennakkovaraajan edun -20€.

Tiedäthän myös, että viikkotunneillemme on jatkuva ilmoittautuminen ja mukaan voi hypätä myös kesken kauden. Mikäli haluat tulla mukaan toimintaamme vielä syyskaudella -23, ota yhteys toimistoomme espoo@parkourakatemia.fi.

Kevätkausi

15.1.-12.5.2024

Harjoituksia ei järjestetä:

Hiihtolomaviikolla 19.-25.2., Pääsiäisenä 29.3.-1.4., Vappuna 1.5. ja Helatorstaina 9.5.

Lue lisää eri ikäryhmistä sekä lajeista ja ilmoittaudu mukaan. 

EspoonParkourAkatemiajaSirkuskoulu_syksy23

Espoon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu

Liikunta on ihmisen luontainen olemisen tapa sekä oppimisen keino.

Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu toteuttaa pääkaupunkiseudulla sekä Espoossa että Helsingin Vallilassa ja Lauttasaaressa liikuntakasvatusta parkourin ja sirkuksen keinoin. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkour- ja sirkustuntien vaikeutta muokataan aina oppijan tasolle sopivaksi ja kilpailun puuttuminen luo vapaan harjoitteluilmapiirin, jossa virheiden tekeminen ei jännitä – oikeastaan sitä ei edes ajattele. Tunnit rakentuvat erilaisista peleistä, leikeistä sekä lajeille ominaisista tekniikkaharjoituksista. Samalla opitaan lajien henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Parkourtunneilla opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen. Tunneilla päästään harjoittelemaan myös ulkona!

Sirkus- ja akrobatiatunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia akrobatialiikkeitä, ilma-akrobatiaa, pariakrobatiaa ja sirkustaitoja, kuten kärrynpyöriä, käsinseisonta-asentoja ja kuperkeikkoja. Harjoittelu tunneilla tapahtuu permannolla ja patjoilla, jotta liikkeiden oppiminen on turvallista. Lisäksi perustaidot kuten tasapaino, hyppiminen ja roikkuminen tulee tunneilla tutuksi!

Espoon Parkour Akatemia ja Sirkuskoulun harjoittelusali Olarinluomassa Vesikujalla on suunniteltu monipuoliseksi sekä turvalliseksi paikaksi harjoitella. Salille ovat tervetulleita kaikki ikään, taitotasoon ja sukupuoleen katsomatta.

Seuraa meitä myös somessa!