Usein kysytyt kysymykset

Espoon Parkour Akatemialla ja Sirkuskoululla harrastaminen

Miten Espoon tunneille pääsee harrastamaan?

Espoon toimipisteen tunneille, leireille ja kursseille ilmoittaudutaan kätevästi verkkosivuillamme. Samasta paikasta löydät myös lisätietoa lukukauden päivämääristä ja tuntien sisällöstä. Kokeilukerroista ja harrastuksen aloittamisesta kesken kauden voi tiedustella toimistoltamme.

Kaikilla säännöllisillä opetusryhmillä on yksi viikottainen harjoitus, jonka pituus riippuu valitsemastasi ryhmästä. Ilmoittautuminen mahdollistaa kyseisen ryhmän harjoituksiin osallistumisen. Kysy lisätietoja toimistolta!

Voiko tunneille tulla kokeilemaan ilmaiseksi?

Kyllä voi! Kauden alussa järjestämme usein ilmaisia kokeilutunteja, mutta myös kesken kauden saa tulla kokeilukerralle viikkotuntiryhmiin. Kaikkiin ryhmiin joissa on tilaa voi tulla kerran testaamaan aivan ilmaiseksi. Ajankohtaisen paikkatilanteen näet ilmoittautumisjärjestelmästä. Laita viestiä toimistolle (espoo@parkourakatemia.fi) ja kerro, mille tunnille haluaisit tulla kokeilemaan. Jos haluat jatkaa harrastusta kokeilutunnin jälkeen, ilmoittaudu suoraan mukaan tai kysy lisätietoja toimistolta.

Mistä näen Espoon tuntitarjonnan?

Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun Espoon lukujärjestyksen näet suoraan ilmoittautumissivulta, josta löytyvät myös ryhmien tarkemmat kuvaukset.

Ovatko osallistujat vakuutettuja?

Tunneillamme sattuu loukkaantumisia todella vähän ja harjoittelu pidetään aina turvallisena. Vahinkoja kuitenkin sattuu ja sellasia tilanteita varten kaikki harrastajamme on vakuutettu ohjattujen tuntien aikana. Lisätietoa vakuutuksista.

Mitä tehdä jos kaikki ryhmät joihin haluan ovat täynnä?

Ensisijaisesti kannattaa ilmoittautua ryhmään johon mahtuu. Tämän lisäksi voit ilmoittautua varasijalle. Mikäli paikka ryhmään aukeaa, olemme sinuun yhteydessä.

Voinko perua ilmoittautumiseni kesken kauden?

Jos viikkotunti-ilmoittautuminen perutaan viimeistään 5 päivää ryhmän ensimmäisten harjoitusten jälkeen, harrastajalle palautetaan jo maksettu osa kausimaksusta sekä mitätöidään tulevat laskut. Toimitusehdot kokonaisuudessaan voit lukea täältä.

Saako menetettyjä harjoituksia korvata?

Ehdottomasti! Sairastapauksien tai muiden poissaolojen takia menetettyjä tunteja voi korvata muissa saman ikäryhmän harjoituksissa, millä tahansa pääkaupunkiseudun toimipisteellä. Myös vapaavuoroilla voi käydä korvaamassa väliin jääneitä harjoituksia. Erillistä ilmoitusta korvauskäynnistä ei tarvitse etukäteen tehdä. Mahdolliset tuntien peruutukset ilmoitetaan “Ajankohtaista Uudellamaalla” -sivulla.

Väliin jääneitä tunteja voi korvata saman kauden sisällä niin kauan, kuin on Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun harrastaja.

Kuinka maksaminen toimii?

Ilmoittautumisen yhteydessä valitset maksuvaihtoehdoista mieleisesi, joko kausimaksun kahdessa osassa tai halutessasi voit maksaa koko kauden hinnan samantien. Mikäli valitset kausimaksun kahdessa osassa, ensimmäisen osan maksat ilmoittautumisen yhteydessä ja jälkimmäisen osan maksat harjoitusten alettua sähköpostiin saapuvalla maksulinkillä.

Miten löydän Espoon salille?

Harjoittelusalimme sijaitsee osoitteessa Vesikuja 4. Autolla pääsee kätevästi Kehä 2:sta pitkin ja julkisilla kulkevat pääsevät salimme lähelle busseilla ja metrolla (Niittykumpu). Salimme on samassa rakennuksessa Granon kanssa – tiloihimme kulku on B-rapun kautta, 2. kerrokseen.

 

Voinko järjestää tiloissanne tilaisuuden tai voitteko auttaa minua tapahtuman järjestämisessä?

Kyllä voimme. Synttäreistä voit lukea lisää täältä. Teemme lisäksi mm. opetuksia ja esityksiä tilauksesta. Lue lisää tilaustoiminnasta.

 

Miten saan yhteyden Espoon toimipisteen henkilökuntaan?

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, ota ihmeessä yhteyttä. Meitä voi tavoitella sähköpostitse osoitteesta espoo@parkourakatemia.fi.