Synttärit

Järjestämme lapsellenne hyväntuuliset temppusynttärit Espoon salillamme osoitteessa Kutojantie 12, 02630 Espoo. Kaikki synttärimme soveltuvat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin liikkujille. Espoon synttäriaikoja saatavilla  lauantaisin klo. 16-18. Kysy lisää: tiia.buckman@parkourakatemia.fi, synttäripuhelinpalvelu tiistaisin klo. 12-14 ja torstaisin klo. 11-13 puh. 0503031226.

 

Ota meihin yhteyttä ja järjestetään synttärit yhdessä:

  • PP dot KK dot VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ohjeet

Ota yhteyttä tiia.buckman@parkourakatemia.fi ja tiedustele vapaita synttäriaikoja. Jos otat yhteyttä sähköpostitse, mainitsethan tiedustelussa paikkakunnan jonka synttäreitä tiedustelu koskee.

Synttäreiden hinnat (sis. ALV. 10%)

1-12 osallistujaa (1 ohjaaja): 187,00€

Tietoa synttäreistä

Synttäreiden ohjelma

n. 45 minuuttia ohjattua parkouria, leikkejä ja temppuja
n. 30 minuuttia vapaata tekemistä valvotusti ohjaajan valvomana
n. 45 mahdollisuus nauttia omia synttäriherkkuja

Saliaikaa on yhteensä 75 minuuttia. Huomioikaa, että salillamme ei ole erillistä tarjoilutilaa, mutta yksinkertaiset synttäritarjoilut on mahdollista laittaa synttäriväelle esille ja osallistujat voivat nauttia ne istualtaan.

Mikäli tuotte tarjoiluja, niin suosittelemme tuomaan mahdollisimman helppoa ja kätevää syötävää / juotavaa. Lisäksi omat tarjoilut tarvitsevat omat tarjoiluastiat, sillä tila ei tarjoa astioita.

Ohjaajamme ovat valmiita vastaanottamaan synttäriseurueen 15 minuuttia ennen ohjauksen alkua. Mahdolliset lahjojen vaihdot yms. kannattaa järjestää ohjatun toiminnan jälkeen, jotta se ei vie aikaa salissa tapahtuvalta ohjaukselta.

Parkour-synttäreille sopii urheilujuomaksi parhaiten vesi. Toivomme, että lasten synttäreillä ei tarjoilla sokerisia elintarvikkeita (karkkeja / limsaa) ennen ohjausta, sillä nämä eivät edistä jaksamista/keskittymiskykyä.

Osallistujat eivät ole vakuutettuja synttäreiden aikana puolestamme. Ohjaajat huolehtivat turvallisuudesta parhaan kykynsä mukaan ja huomioivat synttäreillä erityisesti ryhmän monipuolisuuden, jossa välttämättä kaikki eivät ole lajeja koskaan kokeilleetkaan.
Tarvittavat alkulämmittelyt tehdään aina.

Synttärit toteuttaa Parkour Akatemia Oy.