Synttärit

Syntymäpäivät Espoossa parkourin tai sirkuksen merkeissä!

Järjestämme lapsellenne iloiset ja seikkailulliset temppusynttärit Espoon salillamme osoitteessa Vesikuja 4, 02200 Espoo. Kaikki synttärimme soveltuvat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin liikkujille. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Lisätietoja sivun alaosassa!

Sekä kevät- että syyskaudella 2024 synttäriaikoja on Espoossa saatavilla sunnuntaisin klo 12:30-14:30 ja klo 15:00-17:00.
Kesä- ja elokuussa löytyy myös joitakin ylimääräisiä aikoja lauantaipäiviltä – näette varattavissa olevat ajat tarkemmin varauskalenteristamme! Heinäkuussa synttärit ovat tauolla.

 

Synttärit varataan verkkokaupan kautta ja ne maksetaan varatessa. Varauskalenterissa näkyvät vain varattavissa olevat, vapaat synttäriajat. Jos toivomaanne aikaa ei näy lainkaan tai se näkyy harmaana mutta sitä ei pysty valitsemaan, se ei valitettavasti ole saatavilla. Kokeilkaa toista aikaa!

Synttäreiden hinta (sis. ALV. 10%)

187,00€ (sis. 1 ohjaaja, osallistujia voi olla max 12 hlöä)

Sovitusta osallistujamäärästä on pidettävä kiinni turvallisuussyistä.

Synttärien ohjelma

Espoon sali löytyy osoitteesta Vesikuja 4, 02200 Espoo. Salimme löytyy samasta rakennuksesta kuin Grano. B-rapun kautta toiseen kerrokseen, seuratkaa kylttejä niin löydätte meidät! Pihassa on ilmainen parkkipaikka. Ohjaajamme on valmis vastaanottamaan teidät aikaisintaan 15 minuuttia ennen ohjauksen alkua.

Synttäreiden ohjelma on seuraavanlainen:

  • 45 minuuttia ohjattua parkouria tai sirkusta
  • 30 minuuttia vapaata tekemistä salissa (ohjaajan valvonnassa)
  • 45 minuuttia herkuttelua

Saliaikaa on yhteensä 75 minuuttia (ohjattu osuus + vapaa), jonka jälkeen synttäriseurue voi nauttia omista tarjoiluistaan tiloissa. Treenisaliltamme ei löydy varsinaista synttärikabinettia, vaan tarjoilutilana toimii pienehkö keittiöalue, josta löytyy penkkien ja pöydän lisäksi jääkaappi, mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Huomioikaa että saleillamme ei ole tarjoilumyyntiä. Paikan päälle voi kuitenkin tuoda omat synttäriherkut! Mikäli tuotte omia herkkuja, niin suosittelemme tuomaan mahdollisimman helposti ja kätevästi tarjoiltavia ja syötäviä ruokia ja juomia. Muistakaa tuoda myös omat tarjoiluastiat ja ruokailuvälineet, sillä tila ei tarjoa näitä.

Parkour tai sirkus eivät vaadi osallistujilta erityisvarusteita – mukavat liikuntavaatteet riittävät ja mukaan oma vesipullo jos löytyy. Sirkussynttäreillä on paras liikkua paljain jaloin, ja parkour-synttäreillä on mukavinta sisäpelikengin mutta paljain jaloinkin pärjää hyvin.

 

Peruutusehdot

Maksettu synttärivaraus on sitova, eikä sitä voi siirtää peruuttamatta ensimmäistä varausta ensin.

Mikäli maksun jälkeen synttärit peruuntuvat myöhemmin kuin 14 vrk ennen sovittua ajankohtaa, palautamme 50% synttärijuhlien maksetusta kokonaishinnasta. Aiemmin kuin 14 vrk ennen sovittua ajankohtaa perutut synttärit hyvitetään 100%. Luettehan perumisohjeet tarkasti vielä varaamisen yhteydessä.

Peruutusilmoitukset arkena: sähköpostitse synttarit@parkourakatemia.fi viimeistään perjantaina klo 14.
Peruutusilmoitukset viikonlopun aikana: tekstiviestitse/WhatsAppilla numeroon 050 303 1226 viimeistään klo 11 tapahtumapäivänä. Huomatkaa että tätä lukuunottamatta emme päivystä puhelimitse tai sähköpostitse viikonloppuisin!

Yhteystiedot

Lisätiedustelut: synttarit@parkourakatemia.fi
Jos otatte yhteyttä sähköpostitse, mainitsettehan tiedustelussa paikkakunnan jonka synttäreitä tiedustelu koskee.
Synttäripuhelinpalvelu maanantaisin ja torstaisin klo 10-12, puh. 050 303 1226
HUOM! EMME PÄIVYSTÄ PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTITSE VIIKONLOPPUISIN!