Vapaa­vuorot

Vapaavuorot salillamme!

Vapaavuorolla voi harjoitella parkouria, freerunningia tai akrobatiaa ja pariakrobatiaa. Paikalla on opettaja, joka voi tarvittaessa neuvoa harjoittelussa. Varsinaista opetusta vapaavuoroilla ei ole. Ensikertalaiset ja taitavammatkin temppuilijat ovat tervetulleita. Vuorot järjestetään osoitteessa Vesikuja 4.

Syksyn 2023 vapaavuorot järjestetään tiistaisin 3.10. alkaen klo 19:30-21. Vuorot on tarkoitettu yli 13-vuotiaille ja aikuisille.

Luethan alla olevat ohjeet ennen vapaavuorolle saapumista.

Ohjeet vapaavuoroille
1. Ilmoittaudu ja maksa tullessasi vapaavuoron valvojalle.

Mikäli olet harrastaja jossain ryhmässä, muista mainita tämä niin pääset harjoittelemaan ilmaiseksi. Mikäli olet korvaamassa poissaoloa viikottaisista treeneistäsi, mainitse nimesi ja ryhmäsi josta olet korvaamassa.

Jos et ole harrastaja kuluvalla kaudella, vapaavuoroilla käydäksesi sinun on liityttävä Parkour Oppimiskeskus ry:n kannatusjäseneksi. Mainitse valvovalle ohjaajalle jos olet ensimmäistä kertaa paikalla.

2. Alle 12-vuotiailla on oltava aikuinen mukana valvomassa. Ensimmäistä kertaa vaparille tullessa on myös alle 15-vuotiaalla oltava huoltaja mukana.

3. Vapaavuoroilla liikutaan omalla vastuulla. Parkour Oppimiskeskus ry:n jäsenten vakuutus ei ole voimassa vapaavuoroilla.

4. Lämmittele ja harjoittele itselle sopivia tehtäviä, kuten ohjatuilla tunneillakin. Välineiden käytössä ja sijoittelussa auttaa valvoja, jonka kanssa salia voi muunnella haluamakseen. Salissa harjoittelu tapahtuu joko sisäkengillä (parkour-salissa) tai ilman kenkiä (sirkussalissa).

Vapaavuorojen hinnat

Helsingin, Espoon tai Kirkkonummen Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun harrastajat: 0€

Muut kuin harrastajat: 5€

Parkour Akatemian henkilökunnalle vuoro on maksuton.

Maksutapana MobilePay.