Digitaaliset ohjaus- ja sisällöntuotantopalvelut

Digitaaliset ohjaus- ja sisällöntuotantopalvelut

 

Olemme maailman suurin parkourin opetusorganisaatio ja tottuneita liikuttamaan eri-ikäisiä ihmisiä erilaisissa ympäristöissä kuten liikunta-alueilla, puistoissa, kaupunkiympäristöissä sekä sisäliikuntapaikoilla. Osaamisemme avulla mahdollistamme liikuntaelämyksen myös sellaisiin paikkoihin, joita perinteisesti ei olla totuttu näkemään ja kokemaan liikuntapaikkoina.

Mobiiliteknologiaa hyödyntäen toteutamme monipuolista ohjaussisältöä, jota ryhmäsi tai alueesi asukkaat hyödyntävät älypuhelinta käyttäen oman paikkakuntanne erilaisissa ympäristöissä. Fyysistä ohjaajaa ei välttämättä tarvita paikalle ollenkaan tai niin, että harjoitukset tarkistetaan etänä.

 

Miten?

 

Toteutamme toiveidenne mukaisesti paikkasidonnaisia liikuntasisältöjä kuntanne/kaupunkinne liikuntapaikoille tai tuottamaan lisäarvoa asiakkaillenne omiin liikuntatiloihinne. Osallistujat saavat mielenkiintoiset, selkeät ja informatiiviset ohjausvideot käyttöönsä mobiililaitteen saavuttua suorituspaikan tuntumaan. Osallistujan on mahdollista kuitata tehtävä suoritetuksi oman kommentin avulla tai kuvaamalla oma suorituksensa. Mahdollisuuksia on rajattomasti.

Kiinnostuitko? Täytä yhteydenottolomake tai kysy lisää suvi.ekroos@parkourakatemia.fi 050 427 0827

Loikkakoplan yhteydenottolomake

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.