ILMOITTAUDU

Parkouria ja sirkusta viikon jokaisena päivänä!

Vallilan Parkour Akatemia
Teollisuuskatu 16, 00510 Helsinki
vallila@parkourakatemia.fi

Syyskausi

Syyskausi 2023

14.08. – 10.12.2023

Klikkaa alta valitsemaasi ryhmää ja tarkista paikkatilanne. Ilmoittaudu mukaan ennen kuin ryhmät täyttyvät! Ennakkovaraajan kesäetu -20 € voimassa 10.8. klo 23:59 asti!

 

Vallilan Parkour Akatemia

Parkour Akatemia toteuttaa pääkaupunkiseudulla sekä Helsingin Vallilassa ja Lauttasaaressa mutta myös Espoossa liikuntakasvatusta parkourin ja sirkuksen keinoin. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkourtunneilla opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen. Tunneilla päästään harjoittelemaan myös ulkona!

Sirkus- ja akrobatiatunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia akrobatialiikkeitä, ilma-akrobatiaa, pariakrobatiaa ja sirkustaitoja, kuten kärrynpyöriä, käsinseisonta-asentoja ja kuperkeikkoja. Harjoittelu tunneilla tapahtuu permannolla ja patjoilla, jotta liikkeiden oppiminen on turvallista. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Vallilan harjoittelusali on suunniteltu monipuoliseksi sekä turvalliseksi paikaksi harjoitella. Salille ovat tervetulleita kaikki ikään ja taitotasoon katsomatta ja tunteja pääsee kokeilemaan kerran ilmaiseksi ilman sitoutumista.

Seuraa meitä myös somessa!