ILMOITTAUDU

Hyppää mukaan vuoden parhaisiin treeneihin!

Vallilan Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu
Teollisuuskatu 16, 00510 Helsinki
vallila@parkourakatemia.fi

Syyskausi

Kevätkausi 2023

23.01. – 21.05.2023

Klikkaa alta valitsemaasi ryhmää ja tarkista paikkatilanne. Ilmoittaudu mukaan ennen kuin ryhmät täyttyvät!

 

Vallilan Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu

Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu toteuttaa pääkaupunkiseudulla sekä Helsingin Vallilassa ja Lauttasaaressa mutta myös Espoossa liikuntakasvatusta parkourin ja sirkuksen keinoin. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkourtunneilla opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen. Tunneilla päästään harjoittelemaan myös ulkona!

Sirkus- ja akrobatiatunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia akrobatialiikkeitä, ilma-akrobatiaa, pariakrobatiaa ja sirkustaitoja, kuten kärrynpyöriä, käsinseisonta-asentoja ja kuperkeikkoja. Harjoittelu tunneilla tapahtuu permannolla ja patjoilla, jotta liikkeiden oppiminen on turvallista. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Vallilan harjoittelusali on suunniteltu monipuoliseksi sekä turvalliseksi paikaksi harjoitella. Salille ovat tervetulleita kaikki ikään ja taitotasoon katsomatta ja tunteja pääsee kokeilemaan kerran ilmaiseksi ilman sitoutumista.

Seuraa meitä myös somessa!