Tapahtumat

Parkour lajikokeilu opiskelijoille

Keskiviikkona 21.2.2024 klo 17.00-18.30

Vallilan parkour akatemia ja sirkuskoulu, Teollisuuskatu 16

Tule kokeilemaan parkouria Peducan ja AKK:n yhteiseen lajikokeiluun Parkour Akatemialla! Aiempaa osaamista tai liikuntataustaa ei osallistumiseen vaadita, vaan tapahtuma sopii kaikille kiinnostuneille. Tunnin pedagogisesta kiinnostavuudesta vastaa yleisen- ja aikuiskasvatustieteen opiskelija Viljam Mikkelsson. Tunnin jälkeen sinulla on mahdollisuus ilmoittautua aikuisten parkourin kevään kurssille tuntuvalla -50%:n alennuksella! Etu on voimassa vain tapahtuman ajan ja se on tarkoitettu ainoastaan opiskelijoille.

Tunnin jälkeen voit osallistua vapaavuorolle ja samalla pääset tutustumaan muihin lajin harrastajiin.

Miten valmistaudun kokeilutunnille?

Kokeilutunnille tarvitset mukaan sisäliikuntavaattet, sisäliikuntaan sopivat kengät ja juomapullon. Tiloissa on pukuhuoneet ja vessat mutta ei suihkuja. 

Vallilan kokeilutunnit

 

Kokeilutunti on helppo tapa tutustua parkouriin ja sirkukseen ilman sitoutumista. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä totta kai tuntiemme sisältöihin. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita! Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan. 

Kokeilukerran jälkeen on mahdollista ilmoittautua kauden tunneille alennettuun hintaan. Alennettu hinta on voimassa ainoastaan kokeilutuntien aikana, joten kannattaa hyödyntää alennus saman tien.

Miten löydän salille?

Salin osoite on Teollisuuskatu 16. Tarkemmat reittiohjeet löydät täältä.

Miten valmistaudun kokeilutunnille?

Kokeilutunnille tarvitset mukaan sisäliikuntavaattet, sisäliikuntaan sopivat kengät ja juomapullon. Tiloissa on pukuhuoneet ja vessat mutta ei suihkuja. 

Seuraa meitä myös somessa!