Usein kysytyt kysymykset

Voiko tunneille tulla kokeilemaan ilmaiseksi?

Kyllä voi! Kauden alussa järjestämme usein ilmaisia kokeilutunteja, mutta myös kesken kauden saa tulla kokeilukerralle viikkotuntiryhmiin. Kaikkiin ryhmiin, joissa on tilaa voi tulla kerran testaamaan aivan ilmaiseksi. Ajankohtaisen paikkatilanteen näet ilmoittautumisjärjestelmästä. Laita viestiä toimistolle (vallila@parkourakatemia.fi) ja kerro, mille tunnille haluaisit tulla kokeilemaan. Jos haluat jatkaa harrastusta kokeilutunnin jälkeen, ilmoittaudu suoraan mukaan tai kysy lisätietoja toimistolta.

Ovatko osallistujat vakuutettuja?

Parkour-tunneillamme sattuu loukkaantumisia todella vähän ja harjoittelu pidetään aina turvallisena. Vahinkoja kuitenkin sattuu ja sellasia tilanteita varten kaikki harrastajamme on vakuutettu ohjattujen tuntien aikana. Lisätietoa vakuutuksista.

Saanko rahani takaisin jos en halua jatkaa ensimmäisten treenien jälkeen?

Jos viikkotunti-ilmoittautuminen perutaan viimeistään 5 päivää ryhmän ensimmäisten harjoitusten jälkeen, harrastajalle palautetaan jo maksettu osa kausimaksusta sekä mitätöidään tulevat laskut. Toimitusehdot kokonaisuudessaan voit lukea täältä.

Saako menetettyjä harjoituksia korvata?

Sairastapauksien tai muiden poissaolojen jälkeen menetettyjä ryhmiä voi korvata saman lukukauden sisällä muissa saman ikäryhmän harjoituksissa. Riittää vain, että valitset itsellesi sopivan tunnin lukujärjestyksestä, saavut paikalle ja mainitset korvauksesta ryhmän ohjaajille.

Miten saan yhteyden Parkour Akatemian Vallilan toimipisteen henkilökuntaan?

Jos sinulla on mitä tahansa epäselvää, ota ihmeessä yhteyttä. Ensisijaisesti kannattaa lähettää sähköpostia osoitteeseen vallila@parkourakatemia.fi. Voit myös soittaa toimistopuhelimeen numeroon 050 3417157 (ma-ke klo 13-15). Mikäli puhelimeen ei vastata, soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

 

Missä kaikkialla pääkaupunkiseudulla voin käydä Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun tunneilla?

Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu tarjotaa parkourin ja sirkuksen opetusta pääkaupunkiseudulla sekä Helsingin Vallilassa ja Lauttasaaressa mutta myös Espoossa. Lisäksi Itä-Helsingistä löytyy satelliittipisteinä parkourin ulkotunteja.

Mistä näen Vallilan tuntitarjonnan?

Parkour Akatemian Vallilan lukujärjestyksen näet ilmoittautumissivulta. Klikkaa alta itsesi oikean ikäryhmän ilmoittautumisjärjestelmään ja tarkista aikataulut!

Miten löydän Vallilan salille?

Sali löytyy osoitteesta Teollisuuskatu 16 ja tarkat reittiohjeet salille löydät täältä. Sisäänkäynti autolla vain Teollisuuskadun puolelta. Meillä ei ole omia autopaikkoja, joten siksi suosittelemme käyttämään julkisia. Huomaathan, että syyskauden alussa ja kevätkauden lopussa parkourryhmät harjoittelevat ulkona, jolloin treenit aloitetaan usein muualta. Ulkoharjoituksista voit lukea lisää täältä.

 

Miten Parkour Akatemian Vallilan tunneille pääsee harrastamaan?

Vallilan toimipisteen tunneille, leireille ja kursseille ilmoittaudutaan kätevästi verkkosivuillamme. Samasta paikasta löydät myös lisätietoa lukukauden päivämääristä ja tuntien sisällöstä. Kokeilukerroista ja harrastuksen aloittamisesta kesken kauden voi tiedustella toimistoltamme.

Kaikilla säännöllisillä opetusryhmillä on yksi viikottainen harjoitus, jonka pituus riippuu valitsemastasi ryhmästä. Ilmoittautuminen mahdollistaa kyseisen ryhmän harjoituksiin osallistumisen. Kysy lisätietoja toimistolta!

Kuinka maksaminen toimii?

Ilmoittautumisen yhteydessä valitset maksuvaihtoehdoista mieleisesi, joko kausimaksun kahdessa osassa tai halutessasi voit maksaa koko kauden hinnan samantien. Mikäli valitset kausimaksun kahdessa osassa, ensimmäisen osan maksat ilmoittautumisen yhteydessä ja jälkimmäisen osan maksat harjoitusten alettua sähköpostiin saapuvalla maksulinkillä.

Mitä tehdä, jos kaikki ryhmät, joihin haluan, ovat täynnä?

Ensisijaisesti kannattaa ilmoittautu sellaiseen ryhmään, johon mahtuu. Tämän lisäksi voit ilmoittautua varasijalle. Mikäli paikka ryhmään aukeaa, olemme sinuun yhteydessä.

Voinko järjestää tiloissanne tilaisuuden tai voitteko auttaa minua tapahtuman järjestämisessä?

Kyllä voimme. Synttäreistä voit lukea lisää täältä. Teemme lisäksi mm. opetuksia ja esityksiä tilauksesta. Lue lisää tilaustoiminnasta.

Seuraa meitä myös somessa!