Vapaa­vuorot

Ohjeet vapaavuoroille

1. Ilmoittaudu ja maksa tullessasi vapaavuoron valvojalle

  • Mikäli olet harrastaja jossain ryhmässä, muista mainita tämä niin saat vuoron alennettuun hintaan. Mikäli olet korvaamassa poissaoloa viikottaisista treeneistäsi, mainitse nimesi ja ryhmäsi josta olet korvaamassa.
  • Jos et ole harrastaja kuluvalla kaudella, on vapaavuoroilla käydäksesi sinun liityttävä Parkour Oppimiskeskus ry:n kannatusjäseneksi. Mainitse valvovalle ohjaajalle jos olet ensimmäistä kertaa paikalla.
2. Vapaavuorojen ikäraja on yli 13v. Ensimmäistä kertaa vaparille tullessa on myös alle 15-vuotialla oltava huoltaja mukana.
 
3. Vapaavuoroilla liikutaan omalla vastuulla. Parkour Oppimiskeskus ry:n jäsenten vakuutus ei ole voimassa vapaavuoroilla.
 
4. Lämmittele ja harjoittele itselle sopivia tehtäviä, kuten ohjatuilla tunneillakin. Välineiden käytössä ja sijoittelussa auttaa valvoja, jonka kanssa salia voi muunnella haluamakseen. Salissa harjoittelu tapahtuu joko sisäkengillä (parkour-salissa) tai ilman kenkiä (sirkussalissa).

Hinnasto

  • Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun harrastajat: 2€
  • Muut kuin harrastajat: 5€
  • Valvovat aikuiset ja alle 3-vuotiaat maksutta.
  • Maksutapana korttimaksu.

Mitä vapaavuoroilla tehdään?

Vapaavuorolla voi harjoitella parkouria, käsiseisontaa tai akrobatiaa, mutta paikalle voi tulla myös vain oleskelemaan tai tekemään koulutehtäviä. Paikalla on opettaja, joka voi neuvoa harjoittelussa tai koulutehtävissä. Ensikertalaiset ja taitavammatkin temppuilijat ovat tervetulleita. Voit halutessasi tehdä myös Vallilan salihaasteita, niistä voit lukea lisää täältä.

Toistaiseksi vapaavuoroille on ilmoittauduttava etukäteen. Tulevien vapaavuorojen ajankohdat näet suoraan Vello-järjestelmästä, jonka kautta tapahtuu myös ilmoittautuminen.

Vapaavuorot järjestetään Vallilan toimipisteellä osoitteessa Teollisuuskatu 16.