Synttärit

Syntymäpäivät Helsingin Vallilassa parkourin tai sirkuksen merkeissä!

Järjestämme lapsellenne iloiset ja seikkailulliset temppusynttärit Vallilan salillamme osoitteessa Teollisuuskatu 16, 00510 Helsinki. Tarkat sisäänkäyntiohjeet löydätte täältä. Kaikki synttärimme soveltuvat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin liikkujille. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Lisätietoja sivun alaosassa!

Kevätkaudella 2024 Vallilan salilla on synttäriaikoja saatavilla sunnuntaisin klo 16:00-18:00.

Tiedustelkaa vapaita synttäriaikoja allaolevalla yhteydenottolomakkeella, tai kysykää lisää: tiia.buckman@parkourakatemia.fi. Jos otatte yhteyttä sähköpostitse, mainitsettehan tiedustelussa paikkakunnan jonka synttäreitä tiedustelu koskee. Synttäripuhelinpalvelu maanantaisin ja torstaisin klo 10-12, puh. 050 303 1226.

Ota meihin yhteyttä ja järjestetään synttärit yhdessä:

  • PP dot KK dot VVVV
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Ohjeet

Täyttäkää ja lähettäkää lomake, ja synttärikoordinaattorimme on teihin yhteydessä mahdollisimman pian. Huomaattehan että tiedustelemanne aika ei ole varattu ennen koordinaattorilta saatua vahvistusta! Varmistattehan että sähköpostiosoitteenne on varmasti oikein lomakkeella.

Synttäreiden hinnat (sis. ALV. 10%)

1-12 osallistujaa (1 ohjaaja): 187,00€

13-24 osallistujaa (2 ohjaajaa) : 330,00€

Tietoa synttäreistä

Synttäreiden ohjelma molempien lajien merkeissä on seuraavanlainen:

  • 45 minuuttia ohjattua parkouria / sirkusta
  • 30 minuuttia vapaata tekemistä salissa (toiminta on valvottua)
  • 45 minuuttia tarjoilutila synttäriseurueen käytettävissä

Ohjaajamme on valmis vastaanottamaan synttäriseurueen 15 minuuttia ennen ohjauksen alkua. Saliaikaa on yhteensä 75 minuuttia (ohjattu osuus + vapaa), jonka jälkeen synttäriseurue voi nauttia omista tarjoiluistaan. Toivomme, että ennen ohjausta ei lasten synttäreillä tarjoilla sokerisia elintarvikkeita (karkkeja / limsaa), sillä nämä eivät tue jaksamista tai keskittymiskykyä. Urheilujuomaksi sopii kaikista parhaiten vesi.

Mikäli tuotte tarjoiluja, niin suosittelemme tuomaan mahdollisimman helppoa ja kätevää syötävää / juotavaa. Lisäksi omat tarjoilut tarvitsevat omat tarjoiluastiat, sillä tila ei tarjoa astioita. Huomioikaa, että treenisalillamme ei ole varsinaista synttärikabinettia, vaan tarjoilut nautitaan sohvilla. Nämä tilat sopivat parhaiten alle 12 osallistujan kekkereille.

Parkour tai sirkus eivät vaadi osallistujilta erityisvarusteita – mukavat liikuntavaatteet riittävät ja mukaan oma vesipullo jos löytyy. Sirkus-synttäreillä on paras liikkua paljain jaloin, ja parkour-synttäreillä on mukavinta sisäpelikengin mutta paljain jaloinkin pärjää hyvin.

Osallistujat eivät ole puolestamme vakuutettuja synttäreiden aikana. Ammattitaitoiset ohjaajamme huolehtivat turvallisuudesta parhaansa mukaan. Tarvittavat alkulämmittelyt tehdään aina. Ohjaajat huomioivat synttäreillä erityisesti ryhmän monipuolisuuden, ja ottavat huomioon että osallistujat eivät välttämättä ole koskaan kokeilleet parkouria/sirkusta.

Synttärit toteuttaa Parkour Akatemia Oy.

Seuraa meitä myös somessa!