Lasten leirit

Leirejä ympäri vuoden koulujen loma-aikoina! Lue lisää alta.

Hei! Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu järjestää leirejä koululaisten loma-aikoina.

Varaa paikkasi suosituilta lasten leireiltä!

 

Parkour Akatemia on järjestänyt lasten leirejä jo vuodesta 2009 ja vankalla kokemuksella järjestetyt leirimme ovat pidettyjä sekä saaneet loistavaa palautetta. Leirejä järjestetään kesän lisäksi koulujen syys- ja talvilomien aikaan. Parhaina asioina on pidetty uusien taitojen oppimista ja uusien kaverien saamista. Leireille voivat osallistua täysin uudet harrastajat kuin myös jo viikoittaisissa opetusryhmissä käyvät harrastajat.

Leireillämme opitut liikuntataidot jäävät elämään lasten arjessa, sillä parkouria ja akrobatiaa voi tehdä missä vain ja milloin vain. Vaarana siis on, että leireiltämme saa liikunnallisen elämäntavan tartunnan!

Vanhempien työssäkäynti mahdollistuu lapsen loman aikana, sillä useimmat liikuntaleirimme ovat päiväleirejä, joille lapsen voi leirille tuoda jo ennen klo 8 ja hakea klo 16 jälkeen.

Järjestämme koululaisten parkourleirien lisäksi myös perheleirejä. Jyväskylässä, Lahdessa, Helsingissä ja Espoossa löytyy lisäksi sirkukseen, akrobatiaan ja trampoliiniakrobatiaan keskittyneitä leirejä. Järjestämme ajoittain loma- ja muinakin aikoina myös erikoiskursseja aikuisille.

Tervetuloa oppimaan ja pitämään hauskaa!

 

Tarkista kaupunkisi leirit ja aikataulut klikkaamalla linkkiä ->

 

Katso videoilta aiempien leiriemme fiiliksiä!