Mainos­kuvaukset

Ammattilaiset kuviin ja videoihin

Jos kuva- tai videotuotantosi kaipaa ammattimaista parkouria, stuntteja tai vaikkapa koreografioita, olemme käytettävissäsi!

VIDEOT

Parkour Akatemialla on runsaasti kokemusta esiintymisestä erilaisissa videotuotannoissa, elokuvista tv-mainoksiin. Hyvän parkourin tai muun vauhdikkaan liikkeen saaminen videolle vaatii rautaista kokemusta paitsi lajista, mutta myös liikkeen käsikirjoituksesta, jotta kaikki saadaan kameralle mahdollisimman katsojaystävällisesti.

Jos tarvitset projektiisi vauhdikkaan liikkumisen ammattilaisia, oli kyse sitten takaa-ajosta, koreografioinnista tai stunteista, ota rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme.

Linkkejä videoihin, joissa Parkour Akatemian jäsenet ovat esiintyneet:

Angry Birds Stella: Find Your Superpower

Veikkaus – parkour-haaste

Sampo Rosenlew – tuote-esittely

Kansallisbaletti – parkour-haaste

Sodexo – rekrytointimainos

Hurtta, Lifeguard Collection – tuote-esittely

VALOKUVAT

Olemme olleet mukana monen lennokaan valokuvan saattamisessa maailmaan. Ammattiparkouraajat pystyvät muokkaamaan liikkeensä juuri kuvaan halutun mukaiseksi, tarvitaan kuvaan sitten vauhtia, vaarallisia tilanteita tai tyyneyttä kesken ilmalennon. Jos tarkoitus on tuottaa huippuotos, tarvitaan lukuisia otoksia eli toistoja tästä liikkestä, silloin tarvitset ehdottomasti ammattiparkouraajan, jolla on varmuus tehdä liikkeet tai stuntit niin monta kertaa kuin tarvitaan!

TUOTANTO

Olemme paitsi esiintyneet videolla ja valokuvissa, myös tuottaneet niitä itse alusta loppuun. Pyydä tarjous tarvitsemasi teoksen kokonaistuotannosta, niin että lopputulos palvelee varmasti tarkoitustasi. Käytössämme on ammattitaitoisia tekijöitä niin kuvaukseen kuin jälkituotantoon, jotka ovat erikoistuneet nimenomaan parkourin tallentamiseen.

Esimerkkejä ryhmän tuottamista videoista:

Sampo Rosenlew C12 – puimurin markkinointivideo

Designing Lappset parkour – dokumentti

Lappset Senior Sport and Sona

YouTube -kanavamme on täynnä videoita monenlaisista tilanteista. Osa isommalla ja osa pienemmällä tuotannolla. Käy tsekkaamassa!

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt:
Suvi Ekroos
Vastaava tuottaja, Parkour Akatemia
050 427 0827
suvi.ekroos@parkourakatemia.fi

Yhteydenottolomake

  • Voit halutessasi valita, mitä viestisi koskee
  • Esimerkiksi tilaisuuden arvioitu ajankohta ja luonne.
  • Uusi lohko

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
Tilaa tilauspalveluidemme uutiskirje
Tilaamalla Parkour Akatemian tilauspalveluiden uutiskirjeen saat n. 4-6 krt vuodessa mielenkiintoista tietoa parkour- ja sirkusohjauksista sekä esityksistä, tarjouksia ja muuta mukavaa!
ErrorHere