ILMOITTAUDU

Kevätkauden 2024 ilmoittautuminen on auki nyt! Ilmoittaudu ja varmista paikkasi 8.1.2024 mennessä ja saat ennakkovaraajan edun -20€ kevätkauden treeneistä!


 

Lauttasaaren Parkour Akatemia ja Sirkuskoulu
Kiviaidankatu 2c, 4krs
00210 Helsinki
lauttasaari@parkourakatemia.fi

Syyskausi

Kevätkausi 2024

15.01. – 01.06.2024

Klikkaa alta oikeaa ikäryhmää, tarkista paikkatilanne ja ilmoittaudu mukaan.

Lauttasaaren lukujärjestys syksy 2023

Info:

Kausi alkaa 15.01. ja päättyy 01.06.2024

Ei harjoituksia
– Hiihtolomaviikko vko 8 (19.-25.2.)
– Pääsiäinen 29.3.-1.4.
– Vappu 1.5.
– Helatorstaina 9.5.

 

Lauttasaaren Parkour Akatemia

Parkour Akatemia toteuttaa pääkaupunkiseudulla sekä Helsingin Vallilassa ja Lauttasaaressa mutta myös Espoossa liikuntakasvatusta parkourin ja sirkuksen keinoin. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkourtunneilla opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen. Tunneilla päästään harjoittelemaan myös ulkona!

Sirkus- ja akrobatiatunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia akrobatialiikkeitä, ilma-akrobatiaa, pariakrobatiaa ja sirkustaitoja, kuten kärrynpyöriä, käsinseisonta-asentoja ja kuperkeikkoja. Harjoittelu tunneilla tapahtuu permannolla ja patjoilla, jotta liikkeiden oppiminen on turvallista. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Lauttasaaren harjoittelusali on suunniteltu monipuoliseksi sekä turvalliseksi paikaksi harjoitella. Salille ovat tervetulleita kaikki ikään ja taitotasoon katsomatta ja tunteja pääsee kokeilemaan kerran ilmaiseksi ilman sitoutumista.

Seuraa meitä myös somessa!