ILMOITTAUDU

Syksyn 2023 ilmoittautuminen on nyt auki! Ennakkovaraajaetu -25 € voimassa 10.8. klo 23:59 asti!

Lauttasaaren Parkour Akatemia
Kiviaidankatu 2c, 4krs
00510 Helsinki
lauttasaari@parkourakatemia.fi

Syyskausi

Syyskausi 2023

7.08. – 16.12.2023

Klikkaa alta oikeaa ikäryhmää ja tarkista paikkatilanne. Ilmoittaudu mukaan 10.8.2023 klo 23:59 mennessä ja saat ennakkovaraajan edun -25€!

Ilmoittautumisen yhteydessä voit maksaa koko kauden kerralla, tai valita kuukausimaksun.

Lauttasaaren lukujärjestys syksy 2023

Info:

Kausi alkaa 7.8. ja päättyy 16.12.2023

Ei harjoituksia
– Syysloma (viikko 42) 16.-20.10.2023
– Pyhäinpäivä la 4.10.
– Itsenäisyyspäivä 6.12.
– HUOM! Pyhäinpäivän tunnit voi käydä korvaamassa millä tahansa saman ikäisten tunnilla.

 

Lauttasaaren Parkour Akatemia

Parkour Akatemia toteuttaa pääkaupunkiseudulla sekä Helsingin Vallilassa ja Lauttasaaressa mutta myös Espoossa liikuntakasvatusta parkourin ja sirkuksen keinoin. Tavoitteena on innostaa ihmisiä liikkumaan monipuolisesti sekä kokemaan liikunnan iloa.

Parkourtunneilla opitaan motorisia perustaitoja kuten hyppäämistä, kiipeämistä ja tasapainoilua. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja oman liikkumistavan etsiminen. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Vaikka parkour saattaa näyttää ulkopuolisen silmiin hurjalta on laji hyvin turvallinen. Tunneilla päästään harjoittelemaan myös ulkona!

Sirkus- ja akrobatiatunneilla harjoitellaan monipuolisesti erilaisia akrobatialiikkeitä, ilma-akrobatiaa, pariakrobatiaa ja sirkustaitoja, kuten kärrynpyöriä, käsinseisonta-asentoja ja kuperkeikkoja. Harjoittelu tunneilla tapahtuu permannolla ja patjoilla, jotta liikkeiden oppiminen on turvallista. Samalla opitaan henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa.

Lauttasaaren harjoittelusali on suunniteltu monipuoliseksi sekä turvalliseksi paikaksi harjoitella. Salille ovat tervetulleita kaikki ikään ja taitotasoon katsomatta ja tunteja pääsee kokeilemaan kerran ilmaiseksi ilman sitoutumista.

Seuraa meitä myös somessa!