Vapaa­vuorot

Vapaavuorot salillamme!

Vapaavuorolla voi harjoitella parkouria, freerunningia tai akrobatiaa, mutta paikalle voi tulla myös vain oleskelemaan tai tekemään koulutehtäviä. Paikalla on opettaja, joka voi neuvoa harjoittelussa tai koulutehtävissä. Ensikertalaiset ja taitavammatkin temppuilijat ovat tervetulleita. Tällä hetkellä Lauttasaaren salilla ei järjestetä säännöllisiä vapaavuoroja.

Mikäli et ole harrastajana ryhmissämme:

Vapaavuoroilla käydäksesi sinun tulee liittyä Parkour Oppimiskeskus ry:n kannatusjäseneksi, jolloin myös hyväksyt vapaavuoroharjoittelun ehdot ja säännöt. Mainitse valvovalle ohjaajalle jos olet ensimmäistä kertaa paikalla.

 

HUOM! Korona-tilanteen vuoksi järjestämme tällä hetkellä vapaavuoroja vain harrastajillemme. Nämä vuorot ovat maksuttomia ja niille on ilmoittauduttava etukäteen. Harrastajat voivat kysyä lisätietoja sähköpostitse lauttasaari@parkourakatemia.fi.

Ohjeet vapaavuoroille

1. Ilmoittaudu ja maksa tullessasi vapaavuoron valvojalle (oranssi paita). Mikäli olet harjoitellut syyskaudella jossain ryhmässä, muista mainita nimesi ja ryhmäsi maksaessasi niin saat vuoron alennettuun hintaan! Mikäli olet korvaamassa poissaoloa viikottaisista treeneistäsi, mainitse nimesi ja ryhmäsi josta olet korvaamassa.

2. Alle 12-vuotiailla huoltaja mukana valvomassa.

3. Vapaavuoroilla liikutaan omalla vastuulla. Parkour Oppimiskeskus ry:n jäsenten vakuutus ei ole voimassa vapaavuoroilla.

4. Lämmittele ja harjoittele itselle sopivia tehtäviä, kuten ohjatuilla tunneillakin. Välineiden käytössä ja sijoittelussa auttaa valvoja, jonka kanssa salia voi muunnella haluamakseen. Älä siirtele välineitä ilman valvojan lupaa!

5. Omat tavarat jätetään aulan ja pukuhuoneiden puolelle.

6. Salissa harjoittelu tapahtuu joko sisäkengillä (parkour-salissa) tai ilman kenkiä (sirkussalissa).

7. Salin ikkunalautoja sekä katon johtoja ja putkia ei ole tarkoitettu harjoittelua varten.

9. Kuntosalivälineet on tarkoitettu yli 18-vuotiaille.

10. Muista huomioida muut harrastajat ja kunnioittaa heidän harjoittelurauhaansa, jotta kaikille jäisi hyvä mieli treeneistä!

Vapaavuorojen hinnat

Normaalihinta: 7€/hlö

Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja alle 12 -vuotiaat: 5€/hlö

Helsingin Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun harrastajat: 5€/hlö

Perhelippu: 10€/aikuinen+lapsi. Lisäperheenjäsenet +2€.

Valvovat aikuiset maksutta.

Maksutapoina käyvät käteismaksu, korttimaksu, Smartum, Virikesetelit ja TicketDuo.

Vapaavuorojen ajankohdat
Seuraavien vapaavuorojen aikataulut: