Vapaa­vuorot

Vapaavuorot salillamme!

Vapaavuorolla voi harjoitella parkouria, freerunningia tai akrobatiaa. Harjoittelu ei ole ohjattua, mutta paikalla on opettaja, joka voi neuvoa harjoittelussa ja välineiden turvallisessa käyttämisessä. Ensikertalaiset ja taitavammatkin temppuilijat ovat tervetulleita. Luethan kuitenkin alla olevat ohjeet ennen vapaavuorolle tulemista.

Tällä hetkellä Lauttasaaren salilla ei järjestetä säännöllisiä vapaavuoroja.

 

Ohjeet vapaavuoroille

1. Ilmoittaudu etukäteen ja maksa tullessasi vapaavuoron valvojalle

  • Mikäli olet harrastaja jossain ryhmässä, muista mainita tämä niin saat vuoron alennettuun hintaan. Mikäli olet korvaamassa poissaoloa viikottaisista treeneistäsi, mainitse nimesi ja ryhmäsi josta olet korvaamassa.
  • Jos et ole harrastaja kuluvalla kaudella, on vapaavuoroilla käydäksesi sinun liityttävä Parkour Oppimiskeskus ry:n kannatusjäseneksi. Mainitse valvovalle ohjaajalle jos olet ensimmäistä kertaa paikalla.
2. Vapaavuoron ikäraja näkyy ilmoittautumisjärjestelmässä. Ensimmäistä kertaa vaparille tullessa on alle 15-vuotialla oltava aina huoltaja mukana.

3. Vapaavuoroilla liikutaan omalla vastuulla. Parkour Oppimiskeskus ry:n jäsenten vakuutus ei ole voimassa vapaavuoroilla.

4. Lämmittele ja harjoittele itselle sopivia tehtäviä, kuten ohjatuilla tunneillakin. Välineiden käytössä ja sijoittelussa auttaa valvoja, jonka kanssa salia voi muunnella haluamakseen. Salissa harjoittelu tapahtuu joko sisäkengillä (parkoursalissa) tai ilman kenkiä (sirkussalissa).
Vapaavuorojen hinnat
  • Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun kuluvan kauden harrastajat: 2€
  • Muut kuin harrastajat: 5€
  • Valvovat aikuiset ja alle 3-vuotiaat maksutta.

Maksutapana korttimaksu.

Vapaavuorojen ajankohdat

Helsingin Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun vapaavuorojen ajankohdat ja ilmoittautuminen löytyvät Vello-järjestelmästä, jonne pääset alla olevan painikkeen kautta. Lauttasaaren toimipisteen vapaavuorot alkavat pyöriä hieman myöhemmin syksyllä, mutta siihen asti voit käydä harrastamassa Vallilan toimipisteen vapaavuoroilla.