Tapahtumat

Täältä löydät viimeisimmät tiedot Lauttasaaressa tapahtuvista tapahtumista!

Koko perheen pomppupäivä: Liikunnallinen seikkailu perheille!

Mitä?
Hyppää mukaan vauhdikkaaseen liikunnalliseen seikkailuun Lauttasaaren Parkour Akatemian tiloissa! Koko perheen pomppupäivä tarjoaa unohtumattoman liikunnallisen kokemuksen koko perheelle, olipa ikä tai taitotaso mikä tahansa. Suorita hauskat ja haastavat tehtävät, jotka yhdistävät parkourin ja sirkuksen taitoja: Loikkaa kattoon ilmaradalla, seinäjuokse kuin spiderman ja roiku korkealla kuin apina!

Uusien pomppupäivä on erinomainen tapa viettää aikaa perheen kesken, tutustua upeaan parkour- ja sirkussaliimme sekä oppia uutta ja haastaa itseään.

Milloin?
– Tiistaina 18.6.2024 klo 17.00-19.00
– Klo 17.00-18.00: 4-8v + aikuinen
– Klo 18.30-19.30: 7-12v + aikuinen

Missä?
Lauttasaaren parkour akatemia & sirkuskoulu, Kiviaidankatu 2c, 4krs.
Katsothan reittiohjeet, mikäli saavut salille ensimmäistä kertaa!

Tapahtuma on maksuton mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Lauttasaaren kokeilutunnit

 

Kokeilutunti on helppo tapa tutustua parkouriin ja sirkukseen ilman sitoutumista. Pääset tutustumaan tiloihin, ohjaajiimme sekä totta kai tuntiemme sisältöihin. Kokeilutunnille voi osallistua täysin ilman laji- tai liikuntataustaa, mutta myös lajia ennalta kokeilleet tai harrastaneet ovat ehdottomasti tervetulleita – saat juuri itsellesi sopivia haasteita! Kokeilutunnit on suunnattu uusille harrastajille ja toimivat erityisen loistavasti ponnistuslautana uuteen lajiin ja harrastukseen, mutta eivät sido sinua jatkamaan. 

Kokeilukerran jälkeen on mahdollista ilmoittautua kauden tunneille alennettuun hintaan. Alennettu hinta on voimassa ainoastaan kokeilutuntien aikana, joten kannattaa hyödyntää alennus saman tien.

Miten löydän salille?

Salin osoite on Kiviaidankatu 2c, 4krs.

Miten valmistaudun kokeilutunnille?

Kokeilutunnille tarvitset mukaan sisäliikuntavaattet, sisäliikuntaan sopivat kengät ja juomapullon. Tiloissa on pukuhuoneet ja vessat mutta ei suihkuja. 

Eokuun kokeilutunnit

Tietoa tulevista kokeilutunneista tulossa myöhemmin.

Seuraa meitä myös somessa!