Synttärit

Syntymäpäivät Helsingin Lauttasaaressa parkourin tai sirkuksen merkeissä!

Järjestämme lapsellenne iloiset ja seikkailulliset parkour- tai sirkussynttärit Lauttasaaren salillamme osoitteessa Kiviaidankatu 2C, 00210 Helsinki. Kaikki synttärimme soveltuvat erinomaisesti niin vasta-alkajille kuin kokeneemmillekin liikkujille. Mitään ennakkotaitoja ei vaadita. Lisätietoja sivun alaosassa!

Syyskaudella 2024 synttäriaikoja on saatavilla lauantaisin klo 15:30-17:30 sekä sunnuntaisin 13:00-15:00 ja klo 15:30-17:30.

HUOM! SYNTTÄRIPALVELUMME ON LOMALLA 21.6. – 5.8.
Tänä aikana sähköpostitse tai puhelimitse tuleviin yhteydenottoihin ei vastata, eikä heinäkuussa ole synttäriaikoja saatavilla. Verkkokauppamme kautta voi kuitenkin koska tahansa varata aikoja syyskaudelle, joka alkaa synttärien osalta elokuussa – varauskalenterista näette kaikki varattavissa olevat ajat!

Aurinkoista kesää!

 

Synttärit varataan verkkokaupan kautta ja ne maksetaan varatessa. Varauskalenterissa näkyvät vain varattavissa olevat, vapaat synttäriajat. Jos toivomaanne aikaa ei näy lainkaan tai se näkyy harmaana mutta sitä ei pysty valitsemaan, se ei valitettavasti ole saatavilla. Kokeilkaa toista aikaa!

Synttärien hinnat (sis. ALV 10%)

1-12 osallistujaa (yksi ohjaaja) : 187 € (sis. alv 10%)
13-24 osallistujaa (kaksi ohjaajaa) : 330 € (sis. alv 10%)
(Tarjoilutilamme ovat pienehköt ja soveltuvat kaikista parhaiten alle 12 osallistujan juhlille.)

Ennen varaamista varmistattehan huolellisesti synttäreidenne osallistujamäärän, sillä synttärit hinnoitellaan sen perusteella. Synttärit maksetaan varaamisen yhteydessä. Osallistujamäärään ei välttämättä pystytä tekemään muutoksia myöhemmin!

Synttärien ohjelma

Lauttasaaren sali löytyy osoitteesta Kiviaidankatu 2C, 00210 Helsinki. Sisäänkäynti sisäpihalta eli lastauslaiturin kohdalta, oikealta. Ohjaajamme on valmis vastaanottamaan teidät aikaisintaan 15 minuuttia ennen ohjauksen alkua. Rakennuksen ulko-ovi on viikonloppuisin lukittuna, joten saavuttuanne jääkää hetkeksi odottamaan kunnes ohjaajamme tulee päästämään teidät sisään.

Synttäreiden ohjelma on seuraavanlainen:
  • 45 minuuttia ohjattua parkouria tai sirkusta
  • 30 minuuttia vapaata tekemistä salissa (ohjaajan valvonnassa)
  • 45 minuuttia herkuttelua

Saliaikaa on yhteensä 75 minuuttia (ohjattu osuus + vapaa), jonka jälkeen synttäriseurue voi nauttia omista tarjoiluistaan salin keittiötilassa. Huomioikaa että salillamme ei ole tarjoilumyyntiä. Paikan päälle voi kuitenkin tuoda omat synttäriherkut! Mikäli tuotte omia herkkuja, niin suosittelemme tuomaan mahdollisimman helposti ja kätevästi tarjoiltavia ja syötäviä ruokia ja juomia. Muistakaa tuoda myös omat tarjoiluastiat ja ruokailuvälineet, sillä tila ei tarjoa näitä.

Treenisaliltamme löytyy pienehkö keittiötila, jossa tarjoilut on paras järjestää. Keittiössä on pöytä ja penkit. Käytettävissä on lisäksi jääkaappi, pieni pakastin, mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Ohjaaja esittelee tilat tarkemmin paikan päällä!

Parkour tai sirkus eivät vaadi osallistujilta erityisvarusteita – mukavat liikuntavaatteet riittävät ja mukaan oma vesipullo jos löytyy. Sirkussynttäreillä on paras liikkua paljain jaloin, ja parkour-synttäreillä on mukavinta sisäpelikengin mutta paljain jaloinkin pärjää hyvin.

Synttäreille osallistuvat eivät ole vakuutettuja Parkour Akatemia Oy:n puolesta. Ohjaajamme ovat kuitenkin koulutettuja ammattilaisia jotka takaavat välineiden ja tilan turvallisuuden parhaansa mukaan.

Peruutusehdot

Maksettu synttärivaraus on sitova, eikä sitä voi siirtää peruuttamatta ensimmäistä varausta ensin.

Mikäli maksun jälkeen synttärit peruuntuvat myöhemmin kuin 14 vrk ennen sovittua ajankohtaa, palautamme 50% synttärijuhlien maksetusta kokonaishinnasta. Aiemmin kuin 14 vrk ennen sovittua ajankohtaa perutut synttärit hyvitetään 100%. Luettehan perumisohjeet tarkasti vielä varaamisen yhteydessä.

Peruutusilmoitukset arkena: sähköpostitse synttarit@parkourakatemia.fi viimeistään perjantaina klo 14.
Peruutusilmoitukset viikonlopun aikana: tekstiviestitse/WhatsAppilla numeroon 050 303 1226 viimeistään klo 11 tapahtumapäivänä. Huomatkaa että tätä lukuunottamatta emme päivystä puhelimitse tai sähköpostitse viikonloppuisin!
Osallistujamäärien muutokset: Mikäli muutoksia pystytään tekemään, toisen ohjaajan lisäämisestä lähetetään erillinen lasku. Toisen ohjaajan vähentämisestä emme tee maksunpalautuksia. Tarkistattehan osallistujamäärän siis huolella!

Yhteystiedot

Lisätiedustelut: synttarit@parkourakatemia.fi
Jos otatte yhteyttä sähköpostitse, mainitsettehan tiedustelussa paikkakunnan jonka synttäreitä tiedustelu koskee.
Synttäripuhelinpalvelu maanantaisin ja torstaisin klo 10-12, puh. 050 303 1226
HUOM! EMME PÄIVYSTÄ PUHELIMITSE TAI SÄHKÖPOSTITSE VIIKONLOPPUISIN!