Ilmoittaudu PORVOON ryhmiin

Kevätkausi 2023 on alkanut, mukaan pääset mainiosti missä vaiheessa kautta tahansa! Klikkaa linkkiä niin näet lisätiedot ja pääset ilmoittautumaan:


Harjoituspaikka

Kaikki sisäkauden tunnit pidetään Eklöfska skolanin liikuntasalissa (Palomäentie 5, 06750 Porvoo)

Kaikki ulkotunnit (huhtikuusta alkaen) pidetään Tolkkisten lähiliikuntapaikan parkour-alueella (Korpisuontie 2)


Yhteystiedot

Parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse porvoo@parkourakatemia.fi
Tarvittaessa puhelin 050-3388462 (ti ja to klo 17-18)

Alta löydät tiedot parkour-tunneista Porvoossa. Mahdollisissa kysymyksissä ota yhteyttä Porvoon toimistoon porvoo@parkourakatemia.fi

 

VIIKKOTUNNIT KEVÄTKAUDELLA 2023

Ilmoittautuminen KEVÄTKAUDEN TUNNEILLE

 

Klikkaa linkkejä ja ilmoittaudu tunneille! Mukaan pääset mainiosti missä vaiheessa kautta tahansa, mikäli ryhmässä on tilaa. Asioita kertaillaan pitkin kautta eikä ennakkotaitoja tarvita. Ilmoittautumisen jälkeen voit mennä heti tunneille. Älä maksa tunteja ilmoittautuessasi, muokkaamme laskun jäljellä olevaa kautta vastaavaksi ja lähetämme erillisen maksulinkin sähköpostitse. Hauskoja tunteja!

Halutessasi voit käydä myös testaamassa tuntia maksutta ennen ilmoittautumista, laittamalla viestiä toimistoon porvoo@parkourakatemia.fi

 

LAPSET (10-12 -vuotiaat) LAPSET (7-9 -vuotiaat)

 

KEVÄTKAUDEN 2023 TIEDOT

 

Aikataulut

Tunteja Porvoossa järjestetään keskiviikkoisin

Kevätkausi alkaa ke 11.1.2023 (viikko 2)
Kausi päättyy ke 10.5.2023 (viikko 19)

Kausi sisältää 17 harjoituskertaa. HUOM! Hiihtolomaviikolla 8 ei tunteja järjestetä.


Lukujärjestys

KESKIVIIKKO
klo 16-17 Parkour lapset 10-12 v
klo 17-18 Parkour lapset 7-9 v


Paikka

Kausi jakautuu sisä- ja ulkotunteihin.

Aikavälillä 11.1-29.3.2023 (11 krt) harjoitukset pidetään Eklöfska skolanin liikuntasalissa Tolkkisissa (Palomäentie 5). Ohjaaja päästää oppilaat sisään koulun ovelta 10 min ennen tunnin alkua, joten olethan ajoissa paikalla.

Aikavälillä 5.4-10.5.2023 (6 krt) harjoitukset pidetään ulkona Tolkkisten lähiliikuntapaikan parkour-alueella (Korpisuontie 2).


Varustus

Sisätunneilla pukeudu sisäliikuntaan sopivilla vaatteilla, joissa on mukava liikkua ja hyppiä. Tunneilla pärjäät hyvin paljain jaloin, mutta voit ottaa reppuusi myös sisäkengät joita voit halutessasi käyttää osan tunnista. Ota mukaasi myös juomapullo.

Ulkotunneilla harjoittelemme lähes säällä kuin säällä. Varaudu sään mukaisilla vaatteilla joissa on mukava liikkua ja hyppiä, sekä juomapullolla. Pahimmalla myrskyllä saatamme perua tunnin, jolloin siitä ilmoitetaan erikseen tekstiviestillä ja ilmoitamme korvausohjeet peruuntuneelle kerralle.


Hinta

Kausimaksu 265 €

Voit maksaa kausimaksun heti ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli olet oikeutettu alennukseen tai et halua maksaa kurssia saman tien, jätä maksamatta ilmoittautumisen yhteydessä ja lähetämme erillisen maksulinkin sähköpostitse ensimmäisen tunnin jälkeen. Alennuksista lisätietoa kohdassa alennukset. Maksulinkit ohjautuvat välillä roskapostiin, joten tarkistathan kauden alkaessa myös roskapostisi. Osallistuminen on mahdollista peruuttaa maksutta vielä 5 päivää ensimmäisen tunnin jälkeen ilmoittamalla meille sähköpostitse. Tällöin palautamme kausimaksun kokonaisuudessaan.


Alennukset 

Perheenjäsenalennus -20 €: Toinen osallistuja samasta perheestä on maksanut täyden hinnan samasta kaudesta.
Määräalennus -30 €: Sama henkilö osallistuu useammalle kurssille samanaikaisesti. Alennus ensimmäisen täysihintaisen kurssin jälkeisistä kursseista.


Poissaolot ja tuntien korvaaminen

Jos olet pois tunnilta, siitä ei tarvitse ilmoittaa meille erikseen. Voit käydä korvaamassa väliin jääneen tunnin millä tahansa osallistujan ikätasolle sopivalla tunnilla, millä tahansa Parkour Akatemian pääkaupunkiseudun tai Uudenmaan toimipisteellä, saman kauden aikana. Voit käydä korvaamassa myös toisen lajin tunnilla, esim. parkour-tunnin sirkustunnilla. Lukujärjestykset löytyvät kunkin toimipisteen omilta nettisivuilta.

Myöskään korvaamisista ei tarvitse ilmoittaa meille, vaan voit mennä suoraan korvaamaan. Tarkista kuitenkin ennen korvaustunnille lähtöä, ettei tuntia ole peruttu esimerkiksi ohjaajan sairastapauksen vuoksi. Tuntien peruminen on harvinaista, mutta tarkistamalla asian vältät mahdollisen turhan reissun. Perutuista tunneista ilmoitamme samana päivänä klo 14 mennessä nettisivulla Ajankohtaista pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Tunnin varsinaisille osallistujille ilmoitamme mahdollisista peruutuksista aina erikseen tekstiviestitse.


Vakuutus

Kaikki oppilaat ovat vakuutettuja Parkour Akatemian ohjatuilla tunneilla


Yhteystiedot

Mikäli kysyttävää herää, parhaiten tavoitat meidät sähköpostitse porvoo@parkourakatemia.fi
Tarvittaessa voit olla yhteydessä puhelimitse 050 338 8462 (ti ja to klo 17-18)

Alta löydät ryhmäkuvaukset sekä lisätietoa.

Lapset 7-9 v & 10-12 v
7-9 ja 10-12 vuotiaiden lasten parkour-tunnit keskittyvät omien fyysisten mahdollisuuksien löytämiseen ja parkourin perustekniikoiden opetteluun vaihtelevissa ympäristöissä mm. leikkien ja pelien avulla. Ryhmissä korostuu liikkumisen luovuus ja jokaisen omaa liikettä arvostetaan. Harjoituksia helpotetaan tai vaikeutetaan tarpeen mukaan. Samalla opitaan parkourin henkeen kuuluvaa kannustamista ja tasa-arvoa. Ennakkotaitoja ei tarvita.