Usein kysytyt kysymykset

Tällä sivulla vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

 

Alkuun lyhyesti meidän toimintaa ohjaavista arvoistamme. Tämä on yksinkertaista:

  • YHTEISÖ – meillä pääsee mukaan osaksi porukkaa. Kaikki ovat samalla viivalla ja kilpailemisen sijaan pidämme porukalla hauskaa liikkuessa.
  • KIVAA – liikkumisen ja treenaamisen pitää olla kehittävää ja porukkaa ryhmäyttävää. Tärkein osa siinä kuitenkin on että meillä on kivaa sitä tehdessä. Me treenaamme pitämällä hauskaa.
  • SINULLE – Haluamme tarjota kokemuksen mielekkäästä liikkumisesta mahdollisimman monelle suomelaiselle. Tämä kokemus elää vahvana meidän ohjaajissa, jotka kokevat paloa jakaa sitä eteenpäin.
  • LAJIT – Edistämme parkouria, akrobatiaa ja sirkuslajeja suomessa tarjoamalla mukaan pääsyn mahdollisimman monelle ja työllistämällä alan ammattilaisia

 

Haluatko tulla mukaan treenaamaan?

Kysymyksiä & Vastauksia

Miten Kuopioon pääsee harrastamaan?
Kuopion Parkour Akatemian tunneille, leireille ja kursseille ilmoittaudutaan kätevästi verkkosivuillamme. Kaikille tunneille saa tulla kokeilemaan, mikäli ryhmässä on parhaillaan tilaan. Jokaisen ryhmän paikkatilanteen näet ilmoittautumisjärjestelmästä: klikkaa itsesi ilmoittautumisjärjestelmään ja vieritä ruutua hieman alaspäin. Paikkoja voi myös tiedustella kesken kauden toimistoltamme.

Kaikilla säännöllisillä opetusryhmillä on yksi viikottainen harjoitus, jonka pituus riippuu valitsemastasi ryhmästä. Ilmoittautuminen mahdollistaa kyseisen ryhmän harjoituksiin osallistumisen.

Voiko tunneille tulla kokeilemaan ilmaiseksi?

Kyllä voi! Kaikkiin ryhmiin missä on tilaa voi tulla kerran kokeilemaan aivan ilmaiseksi. Toimi näin:

  1. Katso ilmoittautumisjärejstelmästämme onko ko. ryhmässä tilaa. Klikkaa itsesti ilmoittautumisjärjestelmään niin näet paikkatilanteen.
  2. Kysy toimistolta (kuopio@parkourakatemia.fi) milloin voit tulla kokeilemaan haluamaasi ryhmään.
  3. Tule paikalle ja ilmoita ohjaajalle paikanpäällä että tulitte kokeilemaan
  4. Juttele ohjaajan kanssa tunnin jälkeen miten harrastusta voi jatkaa tai kysy toimistoltamme
Ovatko osallistujat vakuutettuja?
Parkour-tunneillamme sattuu loukkaantumisia todella vähän ja harjoittelu pidetään aina turvallisena. Vahinkoja kuitenkin välillä sattuu ja sellaisia tilanteita varten kaikki harrastajamme on vakuutettu ohjattujen tuntien aikana. Lisätietoa vakuutuksista.
Mitä tehdä, jos kaikki ryhmät, joihin haluan, ovat täynnä?

Ensisijaisesti kannattaa ilmoittautu ryhmään johon mahtuu. Tämän lisäksi voit ilmoittautua varasijalle. Varasijoilta on hyvät mahdollisuudet päästä ryhmään. Mikäli paikka ryhmään aukeaa, saat asiasta tekstiviestin.

Varasijalla olevat saavat myös aina infoa tulevista kursseista ja leireistä ensimmäisten joukossa.

Saanko rahani takaisin jos en halua jatkaa ensimmäisten treenien jälkeen?

Tottakai! Meillä on tyytyväisyystakuu! Sinulla on 5 vuorokautta aikaa perua ilmoittautumisesi ensimmäisten harjoitusten jälkeen. Jos jostain syystä treenit eivät siis miellytä sinua tai ilmoittamaasi henkilöä saat rahasi takaisin (poislukien mahdollinen varausmaksu). 

Kuinka maksaminen toimii?
Ilmoittautumisen yhteydessä valitset maksuvaihtoehdoista mieleisesi. Laskutus hoidetaan Paytrailin kautta. Suosittelemme maksamaan harjoitusmaksun ilmoittautumisen yhteydessä, mutta saat sen myös laskulle ja voit maksaa osissa kun valitsen maksutavaksi Klarnan.
Saako menetettyjä harjoituksia korvata?
Sairastapauksien tai muiden poissaolojen jälkeen menetettyjä ryhmiä voi korvata viikon muissa saman ikäryhmän harjoituksissa, mikäli ryhmässä on tilaa. Korvaus täytyy aina varmistaa toimistoltamme etukäteen.
Miten löydän Kuopion salille?
Harjoittelusalimme sijaitsee osoitteessa Kaivotie 23, 70700 Kuopio.

 

Mihin voi parkkeerata?
Salimme välittömässä läheisyydessä on hyvin parkkitilaa. Voit parkkeerata pihalle mihin vain, kunhan pidät huolen, että et tuki ajoväyliä.
Miten saan yhteyden Parkour Akatemian Kuopion toimipisteen henkilökuntaan?

Jos sinulla on mitä tahansa epäselvää, ota ihmeessä yhteyttä. Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen kuopio@parkourakatemia.fi.

Voinko järjestää tiloissanne tilaisuuden tai voitteko auttaa minua tapahtuman järejstämisessä?

Kyllä voimme. Teemme mm. opetuksia ja esityksiä tilauksesta. Lue lisää tilaustoiminnasta.