Ohjaajat

Helsingin Parkour Akatemian Vallilan toimipisteen ohjaajat:

Parkour Akatemian tunneista Helsingissä vastaa kokenut ja ammattitaitoinen ohjustiimi. Kaikki ohjaajat ovat asianmukaisesti koulutettuja ja omaavat usein myös pitkän harrastustaustan lajista. Parkour Akatamian mielestä on tärkeää, että ohjaaja itsekin harjoittaa lajia sen periaatteiden mukaisesti sekä toimii ensisijaisesti esimerkkinä oppilaille.
Petteri Pesonen

Petteri Pesonen

Pääohjaaja

Petterillä on 15 vuoden ohjauskokemus ja ennen Helsingin toimipisteellä toimimista hän ohjasi Jyväskylän Parkour Akatemialle. Petteri toimii Vallilan toimipisteen rehtorina.

TIKTOK: @petteripk  IG: @petteripk   Youtube: Petteri Pesonen

Niklas Eränpalo

Niklas Eränpalo

Pääohjaaja

Niklaksella on pitkä harjoittelukokemus ja hän matkustaa aktiivisesti ympäri maailmaa harjoittelemassa. Niklas on koulutukseltaan myös personal trainer. Hän ohjaa Vallilassa lauantaisin.

IG: @eranpalo   Youtube: Niklas Eränpalo

Timi Rautio

Timi Rautio

Pääohjaaja

Timi aloitti ohjaamisen 2013 ja lajikokemusta parkourista on kertynyt yli 10 vuotta. Parkourin lisäksi akrobatia ja jongleeraus ovat tuttuja. Timi ohjaa Vallilassa keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Tuomas Katila

Tuomas Katila

Pääohjaaja

Tuomas on ehtinyt ohjaamaan parkouria Seinäjoella, Lahdessa ja Helsingissä yli 10 vuoden ajan. Hän on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja toimii myös valmentajana erikoistuen erityisesti kehonpainoharjoitteluun ja movementiin. Tuomas ohjaa ryhmiä Vallilassa tiistaisin ja perjantaisin.

Joel Laakkonen

Joel Laakkonen

Pääohjaaja

Joel aloitti parkourin harrastamisen vuonna 2013 ja liittyi ohjaajaremmiin vuonna 2016. Parkourin lisäksi Joel harrastaa aktiivisesti skeittausta ja onkin etevä erilaisissa tasapainohaasteissa. Joel ohjaa Vallilassa maanantaisin, torstaisin ja sunnuntaisin.

Matias Siilasvuo

Matias Siilasvuo

Apuohjaaja

Matias on tuore ohjaajavahvistus ja saanut nopeasti paikkansa ohjaajaremmissä! Hän on valmistuu´nut osteopaatiksi toukokuussa 2020. Matias ohjaa Vallilassa maanantaisin.

Oskari "Ossi" Lehtinen

Pääohjaaja

Ossi on harrastanut parkouria lapsuudesta asti ja hänellä onkin laaja tietämys lajista. Lauttasaaressa ohjaamisen lisäksi Ossi ohjaa Vallilassa sunnuntaisin.

Atso Varesmaa

Atso Varesmaa

Apuohjaaja

Atso on Vallilassa alotteleva apuohjaaja, kellä on parkourista kokemusta jo muutaman vuoden ajan. Hän ohjaa tuntejamme perjantaisin.

Timo Jakkula

Apuohjaaja

Timo on aloittanut lajin viikkotunneilla ja on nyt siirtynyt apuohjaajaksi keskiviikon ja torstain ryhmiin.

Juha Rautia

Apuohjaaja