Kesäleirien yleinen UKK

Lue alta usein kysytyt kysymykset koronaviruksen aiheuttamassa erikoistilanteessa!

Hei! Tiesitkö että kesä tulee aivan varmasti. Kesän mukana tuttuun tapaan myös Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun kesäleirit. Monia on askarruttanut miten vallitseva koronatilanne vaikuttaa meidän kesäleireihin. Tässä vastauksia.

 

Järjestetäänkö Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun kesäleirejä?

Kyllä järjestetään! Olemme valmiita tekemään muokkauksia ohjelmaan tai aikatauluun tarpeen mukaan. Tämänhetkisen leiriaikataulun näet ilmoittautumissivultamme. 

 

Muuttuvatko aikataulut nyt?

Aikataulut on tehty tämänhetkinen tieto huomioiden. Pidämme tästä kaikki leireiltä paikkansa varanneet ajan tasalla ja osallistumme talkoisiin muuttamalla tarpeen vaatiessa aikatauluja.

 

Onko leireillä paljon lapsia samassa tilassa?

Leirit pon suunniteltu niin, että voimme tarvittaessa järjestää ohjelman pienryhmäopetuksena ja ulkotiloissa.

 

Uskallanko ilmoittautua leirille nyt?

Kyllä uskallat ja ehdottomasti kannattaa! Näin varmistat paikkasi valitsemaltasi leiriltä. Leirille voi ilmoittautua nyt pelkällä varausmaksulla (35 €).

 

Miten ja milloin leiri maksetaan?

Olemme muuttaneet käytäntöä siten, että ilmoittautumisen yhteydessä ei tarvitse maksaa koko leiriä, vain pelkästään varausmaksu (35€). Varausmaksu vähennetään lopullisesta leirimaksusta, joka maksetaan leirin ensimmäisenä päivänä paikan päällä (tarkemmat hintatiedot varausjärjestelmässä).

 

Miksi minun pitää maksaa varausmaksu?

Varausmaksu toimii panttina, minkä toivomme vaikuttavat siihen, että leirille ei tule suurta määrää sellaisia varauksia, jotka perutaan. Näin saamme todellisen osallistujamäärän tietoomme ja se helpottaa leirin pienryhmien suunnittelun toteutuksessa ja paikkoja riittää juuri sinulle ja kaikille muille, jotka varmasti haluatte paikkansa leiriltä.

 

Mitä jos poikkeustila jatkuukin odotettua pidempään?

Jos leirien järjestäminen tulee kesän aikana mahdottomaksi, valtakunnallisella tasolla määrättyjen lakien takia tai leirin alkamisajankohtana perheellänne on ylitsepääsemätön este (sairaus, ulkomaanmatka tms.) palautamme varausmaksusi kokonaisuudessaan.

Ilmoittautumisen peruminen?

Jos viikkotunti-ilmoittautuminen perutaan viimeistään viisi vuorokautta ryhmän ensimmäisten harjoitusten jälkeen, harrastajalle palautetaan kausimaksu kokonaisuudessaan.

Jos leiri-ilmoittautuminen perutaan viimeistään 30 päivää ennen leirin alkamista, maksettu leirimaksu palautetaan kokonaisuudessaan. Jos leiri perutaan myöhemmin Parkour Akatemia ja  Sirkuskoulu varaa oikeuden pidättää leirimaksusta 50%. Mikäli kursseille tai leireille osallistuminen perutaan niiden alkamisen jälkeen, Parkour Akatemialla ja Sirkuskoululla on oikeus pitää leirimaksu kokonaisuudessaan.

Sairastumisen tai loukkaantumisen sattuessa osallistuja on väliin jäävän tai jääneen leirin, kurssin tai kauden osalta oikeutettu osallistumismaksun palautukseen lääkärintodistusta vastaan. Tämä ei koske tilapäistä sairastelua yksittäisten viikkotuntien osalta. Jos osallistumisesi kaudelle, kurssille tai leirille keskeytyy syystä tai toisesta, eikä sinulla ole lääkärintodistusta tai muuta oikeutusta täyteen palautukseen, voimme tapauskohtaisesti sopia käyttämättömän arvon siirtämisestä muuhun Parkour Akatemian tai Sirkuskoulun toimintaan.

Mikäli kausi tai viikkotunnit keskeytyvät viranomaisten suosituksen tai määräyksen johdosta, järjestetään harjoitukset etäopetuksena ja/tai kausi jatkuu kunnes tilanne raukeaa. Myös harjoittelun siirtäminen ulkotiloihin voi toimia korvaavana sisältönä, mikäli se on mahdollista. Tämän kappaleen sisältö koskee myös muita yhdistyksen toiminnasta riippumattomia tilanteita, joissa toiminta on tilapäisesti keskeytynyt, tällaisia voivat olla mm. tulipalo, luonnonkatastrofi, pandemia, sota tai muu väkivallan uhka.