Ohjaajat

Kuopion Parkour Akatemian ohjaajat

Parkour Akatemian tunneista Kuopiossa vastaa kokenut ja ammattitaitoinen ohjustiimi. Kaikki ohjaajat ovat asianmukaisesti koulutettuja ja omaavat usein myös pitkän harrastustaustan lajista. Parkour Akatamian mielestä on tärkeää, että ohjaaja itsekin harjoittaa lajia sen periaatteiden mukaisesti sekä toimii ensisijaisesti esimerkkinä oppilaille.

Haluaisitko tulla mukaan treenaamaan? Lue lisää ilmoittautumisesta.

Lotta Kauhanen

Lotta Kauhanen

Kuopion ja Siilinjärven Parkour Akatemian rehtori

Lotta hyppäsi parkourin maailmaan vuonna 2020.

Lotta harrastaa parkourin lisäksi patikointia ja lenkkeilyä koiransa kanssa, lumilautailua ja ratsastusta.

Lotta ohjaa kaiken ikäisiä.

Jussi Tiilikainen

Jussi Tiilikainen

Liikaa kung-fu elokuvia lapsuudessa sai Jussin aloittamaan parkourin jo vuonna 2005. Hän harrastaa myös airsoftausta, kuntosalia, videoiden tekemistä ja on fanaattinen elokuvien katsoja! Jussille parasta ohjauksessa on että saa porukalle hyvän yhteishengen ja saa nähdä kun porukka oppii jotain aivan uusia juttuja! Jussi ohjaa kaiken ikäisiä.

Tomi Kettunen

Tomi Kettunen

Tomi on aloittanut parkourin vuonna 2020, taustalta häneltä löytyy laaja lajikirjo aina jalkapallosta kung-fuun. Parkourissa häntä viihdyttää erityisesti kilpailemattomuus ja omien pelkojen voittaminen. Ohjauksessa Tomi painottaa erityisesti kilpailemattomuutta ja liikunnan iloa. Tällä hetkellä hän harrastaa valokuvausta ja tanssia! Tomi ohjaa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä. 

Alisa Kukkaslahti

Alisa Kukkaslahti

Parkour Akatemian HR päällikkö

Alisa on harrastanut parkouria vuodesta 2016 asti.

Alisalla on pitkä urheilutausta jalkapallon, yleisurheilun, lumilautailun ja joogan parissa.

Alisa ohjaa parkouria kaiken ikäisille.

Teemu Tikkanen

Teemu Tikkanen

Teemu löysi tiensä parkourin maailmaan vuonna 2017. Teemusta parkourissa on parasta uusien temppujen ja haasteiden oppiminen, sekä yhdessä tekeminen. Luovuutensa ansiosta hänellä riittää erikoisia haasteita loputtomiin. Teemu ohjaa kaiken ikäisiä.

Aino Salokangas

Aino Salokangas

Aino on aloittanut parkourin vuonna 2019 ja kehitys ollut aivan huikea. Lisäksi Aino harrastaa kiipeilyä ja tekee temppuja ! Ohjaamisessa Ainoa inspiroi että pystyy jakamaan ja opettamaan itselle mieluista lajia muillekin sekä kun näkee kehityksen oppilaissa. Aino ohjaa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä. 

Jani Lampinen

Jani Lampinen

Jani innostui vuosia sitten parkourista lapsensa kanssa, kun osallistui perhetunneille Akatemialla! Vahvat isän aistit ja lajiosaaminen tekee hänestä taitavan ohjaajan. Jani ohjaa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä. 

Eliina Hännikäinen

Eliina Hännikäinen

Eliina on harrastanu melkeen koko elämän voimistelua. Ensin muutaman vuoden telinevoimistelua ja sitten n. 15 vuotta TeamGymiä! Kokemusta on siis kertynyt SM-tasolta ja maajoukkueurheilusta. Tällä hetkellä hän opiskelee ravitsemustiedettä, joten liikunta, ruoka ja ylipäätään ihmisten hyvinvointi kiinnostaa todella paljon! Eliina ohjaa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä. 

Alma Reinikainen

Alma Reinikainen

Jenkkifutis ja crossfit ovat lähellä Alman sydäntä. Niiden lisäksi hän halusi elämäänsä jotain lennokasta, ja parkourhan on siihen passeli laji! Alma tykkää haastaa itseään täysin uudella tavalla, ilman paineita, yhdessä toisten kanssa oppien ja kannustaen. Pienen tytön äitinä myös halu leikkiä on palannut. “Tätä kaikkea haluan ohjaajana ohjattavilleni tuoda matkassani.”- Alma

Tommy Runkola

Tommy Runkola

Tommy, sirkuksen moniosaaja vuosien takaa on aloittanut parkourin ja tuo lajiin sirkukselle omaisen leikkisyyden ja taiteen. Tommy ohjaa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä. 

Johanna Hyvärinen

Johanna Hyvärinen

Karatemestari. Jalkapallotähti. Yleisurheilija. Vanhempi. Pikku tyttö joka aikonaan jahtajasi veljiään hurjissa seikkailuissa, opettaa nyt ihmisille miten taidokkaasti kenen tahansa keho toteuttaa hienoja temppuja ja liikkuu missä tahansa ympäristössä. Johanna ohjaa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä.

Wilppu Juvonen

Wilppu Juvonen

Wilpun tanssitausta vaikutaa pitkälti kaikkeen mitä hän tekee ja miksi. Sen pohjalta hän on aloittanu myös joogan ja pilateksen. Pienestä pitäen hänellä on ollut kiinnostus kiipeilyyn ja muuhun ympärisössä “pomppimiseen”. Wilpusta on aina mukavaa ja mielenkiintosta innostaa muitakin liikkumaan. Wilppu ohjaa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä. 

Annika Venäläinen

Annika Venäläinen

Annika tuli Parkour Akatemialle kesätöihin kesällä 2022  ja jäi sen jälkeen apuohjaajaksi.
Annika harrastaa parkourin lisäksi valokuvausta, basson soittoa ja salilla käymistä.
Annika ohjaa lasten ryhmiä sekä perhe ryhmiä.

Tessa Taskinen

Tessalta löytyy lajitaustaa voimistelusta, mikä näkyy hänen tekemisessään. Häntä motivoi parkourissa ohjattaviensa ja itsensä haastaminen, sillä onhan kehityksen näkeminen kerrassaan mahtava juttu! Tessan harrastuksiin kuuluu tällä hetkellä parkourin lisäksi hiihto ja lenkkeily. 
 
Tessa ohjaa Siilinjärvellä sekä Kuopiossa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä
Helmi Räisänen

Helmi Räisänen

Helmi tykkää vapaa-ajalla katsella sarjoja, pelata Brawl Starsia ja viettää aikaa ystävien kanssa.

Helmi harrastaa parkourin lisäksi kirjoittamista, tanssia ja lumilautailua.

Helmi ohjaa sekä Kuopiossa että Siilinjärvellä kaiken ikäisiä. 

Petteri Johansson

Petteri Johansson

Taiteilijasielu. Petteri on lisännyt laajaan liikuntaosaamiseensa parkourin vuonna 2021. Tämän lisäksi hän harrastaa skeittausta ja lumilautailua.
Petteri ohjaa kaiken ikäisiä.

Samu Reijonen

Samu Reijonen

Raskaan extreme metallin suurkuluttaja ja vanhan liiton parkouria harjoittava artisti jonka unelmana on tutkia maailmaa parkourin tuoman vapauden kautta kuin myös rumpalina raskaan metalli musiikin sanansaattajana. Samu ohjaa sekä Siilinjärvellä että Kuopiossa lasten ryhmiä sekä perheryhmiä. 

Valtteri Mönkkönen

Valtteri Mönkkönen

Parkourin tuoma vapaus liikkumiseen vei Valtterin mennessään jo noin 15 vuotta sitten. Laji on siitä asti ollut lähellä Valtterin sydäntä ja hän haluaakin erityisesti tuoda parkourissa esille flowta ja voltteja. Parkourin lisäksi Valtteri harrastaa maastopyöräilyä ja biljardia.

Valtteri ohjaa kaiken ikäisiä. 

Bylent Kaymakci

Bylent Kaymakci

Bylent on syntynyt Kosovossa ja liikunta sekä sen ohjaaminen ovat hänen intohimonsa! Bylent on koko ikänsä liikkunut aktiivisesti erilaisten lajien parissa. Lapsena Bylent harrasti parkouria tietämättä, että se on parkouria. Bylentin mielestä ohjaamisessa on parasta kun lapset oppivat jotain. Parkourissa on myös kivaa se, että liikkumisesta voi tehdä taidetta ja saadaan ihailua ja ihmetystä  kaduilla. Harrastukset parkourin lisäksi pyöräily, uiminen, jalkapallo ja vaikka mitä muuta!
 
Bylent ohjaa Siilinjärvellä sekä Kuopiossa lapsia ja perheryhmiä.