Salaisuus on julki: levittäydymme pääkaupunkiseudulla nyt myös Espooseen, minne pystytämme Espoon Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun!

Uuden toimipisteen suunnittelu- ja rakentamisvaiheeseen palkkaamme parkour opettajan Espoon toimipisteelle Kerassa noin 6-9 viikkotunnille parkour- ja sirkusryhmiin. Ryhmiä on tänä keväänä eri ikäisille lapsille, ja työaika on pääosin tiistaisin klo 14-19 ja lauantaisin klo 10-12 välisinä aikoina. Sinulla on mahdollisuus syksyllä ottaa paljon enemmän tunteja toimipisteen aloitettua täydellä viikko-ohjelmalla.

Etsimme ihmistä, joka on täsmällinen, sosiaalisesti taitava ja jolla on kokemusta lasten tai nuorten ohjaamisesta. Esimerkiksi lastentarhanopettajat, luokanopettajat, liikunnanohjaajat, sirkus-, tanssi- ja voimistelunohjaajat, yleisurheiluvalmentajat pärjännevät työssä hienosti.

Parkour- tai sirkusalan osaaminen on eduksi, ja tässä avainroolissa parkourosaamista tarvitaankin. Työyhteisömme on reilu ja positiivinen, ja työkaverit ovat suorastaan erinomaisia!

Ota yhteyttä suoraan sähköpostitse: risto.natynki@parkourakatemia.fi. Laita vapaamuotoinen hakemus CV:n kera viimeistään 28.2.2020 tai ole yhteydessä, jos sinulla on lisäkysymyksiä.

Vinkkaa myös kaverillesi! Arvostamme nopeaa vastausta viimeistään 28.2.2020. Tiedotus kursseista avataan heti kun ohjaaja on löytynyt!