Töihin rehtoriksi!

Tee työtä, joka liikuttaa.

Huipputekijäksi huippuporukkaan! Täytä alla oleva lomake viimeistään keskiviikkona 19.5. klo 16.00, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tarvitsemme joukkoomme uuden henkilön vastaamaan Turun Parkour Akatemian ohjaustoiminnasta ja sen johtamisesta. Olemme maailman suurin parkour-opetusta tarjoava organisaatio ja olemme toimineet jo vuodesta 2008 lähtien. Muita toimipisteitä meillä on Kuopiossa, Helsingissä, Espoossa, Tampereella ja Jyväskylässä. Nykyinen rehtorimme siirtyy Parkour Akatemiassa toisiin johtotehtäviin elokuun alusta.

Rehtorin työpiste ja Turun Parkour Akatemian tilat sijaitsee Lonttisissa aivan Turun keskustan vieressä. Tunneillamme käy viikottain yli 500 harrastajaa.

Työkaverit meillä koostuvat intohimoisista parkouraarjista ja sirkustaiteilijoista ja opettajista kuudelta eri paikkakunnalta.  Työyhteisömme on täynnä innostusta ja rakkautta. Valintaan vaikuttaa kovasti sopivuus persoonana lennokkaaseen työyhteisöömme. Meillä työtä tehdään hihat käärittynä tavoitteellisesti ja tosissaan, mutta ei totisena. Töissä täytyy olla myös hauskaa.

Ensisijaisesti etsimme joukkomme hyvää tyyppiä. Lisäksi edellytämme hakijalta kokemusta ja koulutusta liikunnan ohjaamisesta. Useat eri tutkinnot kelpaavat. Edellytämme myös kykyä sitoutua pitkäjänteisesti Turun toimipisteen johtamiseen ja kehittämiseen. Eduksi katsotaan kokemus ja taidot henkilöjohtamisesta, Excelin pyörittämisestä, asiakaspalvelusta ja ylipäätään työn tekemisestä intohimolla.

Rehtorin työ alkaa elokuu alusta. Perehdytys aloitetaan kuitenkin mahdollisimman pian touko-kesäkuussa pienemmällä työajalla. Perehdyttämisjakson pituus ja sen aikainen työaika riippuu hakijasta. Varsinainen työaika elokuun alusta eteenpäin on n. 25 t/vk, riippuen henkilön monialaisuudesta ja opetustuntien määrästä.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse Villeltä (ville.leppanen@parkourakatemia.fi).

Hakuaikaa keskiviikkoon 19.5. klo 16.00 asti.