Hauskin treenivuosi ikinä!

Täältä hommaat joululahjaksi tarjouksella tammikuusta alkavat harjoitukset.

Voit ostaa lahjaksi yhden, kolmen tai 12kk treenit! Saat jokaisessa treenijaksossa ensimmäisen kuukauden erikoishtintaan! Tarjous voimassa 24.12.2021 asti.

– 1kk treenijakso: ensimmäinen 1kk 20€ (norm. 44€/46€)
– 3kk treenijakso: ensimmäinen 1kk 10€ ja loput 44€/46€
– 12kk treenijakso: ensimmäinen 1kk 0€ ja loput 44€/46€

Hanki joululahja, joka liikuttaa!

Ilahduta kummilasta, kaveria tai vaikka itseäsi joululahjalla, joka liikuttaa pitkään joulun jälkeenkin. Voit ostaa 1 kuukauden, 3 kuukauden tai jopa vuoden treenit kerralla! Kaikki kolme treenijaksoa alkavat maanantaina 3.1.2021. Treenijakson aikana

– voi käydä kaikilla ikäryhmän puolesta sopivilla tunneillamme
– voi käydä vapaasti vapaa-vuoroillamme ja käyttää kuntosalia
– tapahtumia, kurrseja ja leireijä maksutta tai isolla alennuksella

Voit tarkastella tuntutarjontaamme lukujärjestyksestämme. Perheiden, lasten sekä aikuisten ryhmissä on kaikissa tällä hetkellä hyvin tilaa.

Miten homma toimii?

  1. Klikkaa sivun napin linkistä verkkokauppaamme
  2. Täytä lomakkeeseen tietosi ja kenelle lahja tulee, Lähetä ilmoittautuminen ja maksa valitsemasi treenijakso kerralla tai osissa.
  3. Lähetämme sinulle sähköpostin, jonka voit välittää edelleen lahjan saajalle. Sähköpostissa on linkki, jolla pääsee luomaan tunnuksen ajanvarausjärjestelmäämme..
  4. Luoduilla tunnuksilla pääsee samantien varamaan mieleisiään tunteja 3.1.2022 alkaen.

Hinnoittelu

1 kuukausi: saat ensimmäisen kuukauden hintaan 20€ (norm. 44/46€)

3 kuukautta: saat ensimmäisen kuukauden hintaan 10€

12 kuukautta: saat ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi!

Yhteystiedot

Alta voit lukea harrastajiemme kokemuksia treeneistä. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää harjoittelusta tai tilauksesta ota rohkeasti yhteyttä:

Jyväskylän Sirkuskoulu ja Parkour Akatemia
Ahjokatu 12, 40320 Jyväskylä
s-posti: jyvaskyla (ät) parkourakatemia.fi
puh: 045 8927302

Raija, kasvatustieteen professori, 45 vuotta

“Kun näin parkouria ensimmäistä kertaa, se tuntui kaikkea muuta kuin itselle sopivalta. Mielikuvani oli sellaisista nuorista miehistä jotka hyppii katoilla.

 

En uskaltautunut mukaan kun vasta sitten, kun Parkour Akatemia perusti lady-parkour -ryhmän, joka oli pelkästään naisille. Muistan ajatelleeni, että jos siellä on muitakin naisia niin voinhan minä sitten mennä. Treeneissä meno oli heti alusta alkaen hauskaa! Innostuin aivan vilpittömästi ensimetreillä.

 

Vaikka aloituksesta onkin jo useampi vuosi aikaa, treeneissä on edelleen asioita, joista saa ihan yhtä paljon irti kuin alun innostuksesta.”

Raija kiipeilee

Tarvo, Ohjelmistosuunnittelija, 41 vuotta

”Parkourharjoituksiin menemiseen tarvittiin yksi oma lapsi ja perheparkour -ryhmä. Tunnilla pääsin kokeilemaan parkourin perusliikkeitä, innostuin kovasti ja huomasin miten hemmetin hauskaa tämä on. Sitten ei tarvinnut enää empiä tai käyttää lasta tekosyynä, vaan menin perhetuntien lisäksi myös omiin treeneihin aikuisten tunneille.

 

Nykyään treenit ovat itselle paras mahdollinen kuntoilumuoto ja mukana auttamassa on aina hyvä porukka ja kannustava ohjaaja. Voin itse säädellä harjoitteista juuri sopivia niin, että treeni ei ole liian repivää. Paikat pysyvät kunnossa ja fysiikkatreeni tulee hoidettua hauskaa pitämällä.”

Raija kiipeilee