Maksuton koulutus iltapiväkerhojen ohjaajille

Parkour Akatemia järjestää maksuttoman 45min webinaarin, jossa saat tärkeitä vinkkejä siitä, miten sitouttaa lapsia koulujen iltapäivissä järjestettävään harrastustoimintaan. Lisäksi opastamme miten Loikkakoplaa kannattaa parkour-toiminnassa käyttää. Koulutus järjestetään etäyhteyden (zoom) avulla kahtena eri ajankohtana samalla sisällöllä. Ajankohdat ovat ke 16.8. klo 9:00-9:45 ja to 31.8. klo 16:30-17:15. Koulutus on kaikille maksuton. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä sivun alalaidasta löytyvä lomake.

Miksi osallistua koulutukseen?
Parkour Akatemia on ollut vuonna 2021 ja 2022 yhteistyössä lähes sadan kunnan kanssa toteuttamassa iltapäivien harrastustoimintaa. Olemme olleet aitiopaikalla näkemässä monia hyviä ja toisaalta ei niin toimivia käytäntöjä sekä olemme perehtyneet harrastajien sitouttamiseen liittyvään tutkimustietoon ja omaamme sitouttavan harrastustoiminnan järjestämisestä 20v. kokemuksen.

  • Mitkä tekijät vaikuttavat lasten harrastuksiin sitoutumiseen ja keskeyttämiseen
  • Mihin näistä ohjaaja voi vaikuttaa ja miten
  • Miten pelillistämällä opetusta voi sitouttaa harrastajia
  • Miten Loikkakoplaa käytetään fiksusti ja sitouttavasti parkour-tunneilla
Hämähäkki Perttu

Hämähäkki Perttu

Kuka webinaarin pitää?
Tilaisuudessa on puhumassa Parkour Akatemian perustaja ja Suomen ensimmäinen parkour-ammattilainen Perttu “Hämähäkki” Pihlaja. Hänen luotsaamansa organisaatio on toiminut lajin pioneerina ja esikuvana kansainvälisesti monella tapaa. Parkour Akatemia on mm. kehittänyt parkour-opetuskonsepteja eri ikäisille taaperoista vanhuksiin, kouluttanut parkour-ohjaajia, kehittänyt ja suunnitellut parkour-alueita ja -välineitä lukuisiin kohteisiin. Parkour Akatemia on tällä hetkellä maailman suurin parkour-opetusorganisaatio, ja sillä on yli 15 vuoden kokemus parkourin opettamisesta ja iltapäivätoiminnan tuottamisesta kouluille lukuisille paikkakunnille. Hänet palkittiin vuoden hiljattain Urheilugaalassa lajin Taustavoimana.

Ilmoittaudu webinaariin alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautuminen koulutukseen: harrastajien sitouttaminen ja Loikkakoplan käyttö

    Valitse yksi