Tilaa palvelusopimus, joka mahdollistaa Loikkakoplan, Parkourpolun sekä niihin liittyvän ohjaajakoulutuksen tilaamisen paikkakunnallenne!

Voit lukea lisää Loikkakoplasta osoitteesta www.parkourakatemia.fi/loikkakopla

Täytä alla oleva lomake, niin saat sähköpostiin palvelusopimuksen, joka mahdollistaa Loikkakoplan ja sen ohjaajien koulutuksen sekä Parkourpolku-työkirjojen toimittamisen syksylle 2021 ja/tai keväälle 2022. Tässä vaiheessa sinun ei vielä tarvitse tietää Loikkakoplan avulla järjestettävien parkour-ryhmien määrää tai aikoja eikä työkirjan tilausmääriä, kunhan teillä järjestetään ainakin yksi Loikkakopla-parkourkerho syksyllä 2021. Teemme alla olevan lomakkeella lähettämiesi tietojen perusteella sopimuksen ja kysymme ryhmien tiedot Sinulta myöhemmin.

 

Loikkakoplan tilauslomake, Parkourpolku-työkirjan ja Loikkakopla-ohjaajakoulutukseen tilauslomake

Tällä lomakkeella täytät ja lähetät tiedot palvelusopimusta varten, joka mahdollistaa Loikkakoplan, Parkourpolku-työkirjojen ja Loikkakopla-ohjaajakoulutuksen toimittamisen tilaajataholle. Tilausmäärät ilmoitetaan myöhemmin toisella lomakkeella.

Lomakkeen täyttäjän (yhteyshenkilömme) nimi(Pakollinen)
Olemme kiinnostuneet seuraavista
Kaikkien tuotteiden tilausmäärät sovitaan kanssanne myöhemmin sopimuksen allekirjoittamisen jäleen. Lomakkeen täyttämisellä ja lähettämisellä sitoudut tilaamaan ainoastaan yhdelle opetusryhmälle Loikkakoplan syksyksi 2021.
Allekirjoittajan nimi
Jos Loikkakoplasta tehtävän sopimuksen allekirjoittaja on eri, kuin lomakkeen täyttäjä (yhteyshenkilömme) täytäthän hänen tiedot tähän. Lähetämme Sopimuksen allekirjoitettavaksi sähköpostilla kahden arkipäivän kuluessa. Yhteyshenkilö saa sopmuksen tarkasteltavaksi sähköpostilla jo etukäteen.