Maksuton webinaari Loikkakopla Kesäleiristä

Parkour Akatemia järjestää maksuttoman webinaari, jossa kerromme miten saat helposti lasten kesäleirille kysyttyä parkour-sisältöä.

Webinaareja kaksi samalla sisällöllä ja kumpikin kestää 30 min webinaaria. Webinaari järjestetään torstaina 16.2.2023 klo 18.00-18.30 sekä perjantaina 17.2 klo 9.00-9.30. Voit valita kumpaan webinaariin haluat osallistua. Webinaarissa kerrotaan miten saat helposti koululaisten kysytyimmäksi lajiksi noussutta parkouria kesäleirille. Mitä toiminnan järjestäminen edellyttää ja mistä opetussisältöjä saa. Ilmoittaudu mukaan täyttämällä sivun alalaidasta löytyvä lomake. Vaikka et pääsisikään paikalle webinaariin, kannattaa silti ilmoittautua, niin saat jälkikäteen webinaarin tallenteen ja materiaalit.

Miksi osallistua webinaariin?
Parkour Akatemia toteuttaa joka vuosi yli sadan kunnan ja muun organisaation kanssa parkour-toimintaa lapsille. Webinaarista saat kattavasti tietoa mm. seuraaviin asioihin:

  • miten parkour-sisältöjen tuominen kesäleirille edellyttää ohjaajilta
  • millaisia tiloja ja välineitä tarvitaan parkourin kokeilussa tai harjoittelussa kesäleireillä
  • miten ohjaajille saadaan helposti riittävän tiedot ja taidot parkourista
  • mitä parkour-toiminnan järjestäminen maksaa

Parkourin suosio ja haasteet
Loppuvuonna 2022 teetetyssä koululaiskyselyssä parkour oli edelleen lasten ja nuorten ykköstoive. Parkour on Suomessa vielä uusi laji, ja parkour-kesäleirien järjestämiseen liittyy useita haasteita, jotka saattavat muodostua toteuttamisen esteeksi.

  • Ammattitaitoisia parkour-ohjaajia on Suomessa vain kourallinen eikä ohjaajia yksinkertaisesti ole riittävästi suurimmassa osassa kunnista. Mistä saada ammattitaitoinen ja laadukas ohjaus kesäleireihin?
  • Onko parkour turvallista? Miten järjestää turvallista parkour-opetusta koulun salissa sekä ulkona?
Hämähäkki Perttu

Hämähäkki Perttu

Kuka webinaarin pitää?
Tilaisuudessa on puhumassa Parkour Akatemian perustaja ja Suomen ensimmäinen parkour-ammattilainen Perttu “Hämähäkki” Pihlaja. Hänen luotsaamansa organisaatio on toiminut lajin pioneerina ja esikuvana kansainvälisesti monella tapaa. Parkour Akatemia on mm. kehittänyt parkour-opetuskonsepteja eri ikäisille taaperoista vanhuksiin, kouluttanut parkour-ohjaajia, kehittänyt ja suunnitellut parkour-alueita ja -välineitä lukuisiin kohteisiin. Parkour Akatemia on tällä hetkellä maailman suurin parkour-opetusorganisaatio, ja sillä on yli 15 vuoden kokemus parkourin opettamisesta ja iltapäivätoiminnan tuottamisesta kouluille lukuisille paikkakunnille. Hänet palkittiin vuoden hiljattain Urheilugaalassa lajin Taustavoimana.

Ilmoittaudu webinaariin alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautuminen webinaariin: Miten saat lasten kesäleirille helposti parkour-ohjelmaa?