Mikä on niin kivaa, että sitä on saatava yhden päivän sijaan kaksi päivää? No tietenkin höntsääminen parhaiden kavereiden kanssa Espoon Parkour Akatemian sirkus- ja pariakrobatiatreeneissä!

Kuuntelimme harrastajien toiveita ja ideoimme torstain ja perjantain sirkus- ja pariakrobatia teemapäivät uudessa tosi korkeassa (>7m) ja meidän tapaan inspiroivassa harjoittelusalissa! Alkajaisiksi saimme torstain viikkotunneille mahtavat huippuopettajat. Pariakrobatian edistyneiden ryhmää ohjaavat Suomen sirkusalan huiput Jenni Lehtinen ja Sasu Peistola. Jennin ja Sasun opetuksesta tykättiin viime FinnAcrossa hurjasti! Perustason ryhmää ohjaavat Akatemian omat ihkut Isa Pelto ja Risto Nätynki.

Isalla on myös torstain teemaillan aluksi tiukka sirkuskrobatia tunti, josta saa ihan loistavaa akrobatiaoppia ja kropan hereille illan pariakrobatiatreeneihin. Torstain viikkotunteihin kuuluu ilman eri veloitusta kahden tunnin vapaatreeni perjantaina klo 17-19. Tämä vapaatreeni on kohennettu vain teematorstain oppilaille! Ja jos sekään ei vielä riitä voi tulla kaikille avoimelle vapaatreenille klo 19-21. Miedän mielestä ei voi olla parempaa tapaa laskeutua viikonloppuun viettoon!

 

Ilmoittaudu mukaan syyskaudelle tästä ja varmistat oman paikkasi!