Kesäleirien yleinen UKK

Lue alta usein kysytyt kysymykset koronaviruksen aiheuttamassa erikoistilanteessa!

Hei! Tiesitkö että kesä tulee aivan varmasti. Kesän mukana tuttuun tapaan myös Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun kesäleirit. Monia on askarruttanut miten vallitseva koronatilanne vaikuttaa meidän kesäleireihin. Tässä vastauksia.

 

Järjestetäänkö Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun kesäleirejä?

Kyllä järjestetään! Olemme valmiita tekemään muokkauksia ohjelmaan tai aikatauluun tarpeen mukaan. Tämänhetkisen leiriaikataulun näet ilmoittautumissivultamme. 

 

Muuttuvatko aikataulut nyt?

Aikataulut on tehty tämänhetkinen tieto huomioiden. Pidämme tästä kaikki leireiltä paikkansa varanneet ajan tasalla ja osallistumme talkoisiin muuttamalla tarpeen vaatiessa aikatauluja.

 

Onko leireillä paljon lapsia samassa tilassa?

Leirit pon suunniteltu niin, että voimme tarvittaessa järjestää ohjelman pienryhmäopetuksena ja ulkotiloissa.

 

Uskallanko ilmoittautua leirille nyt?

Kyllä uskallat ja ehdottomasti kannattaa! Näin varmistat paikkasi valitsemaltasi leiriltä. Leirille voi ilmoittautua nyt pelkällä varausmaksulla (35 €).

 

Miten ja milloin leiri maksetaan?

Olemme muuttaneet käytäntöä siten, että ilmoittautumisen yhteydessä ei tarvitse maksaa koko leiriä, vain pelkästään varausmaksu (35€). Varausmaksu vähennetään lopullisesta leirimaksusta, joka maksetaan leirin ensimmäisenä päivänä paikan päällä (tarkemmat hintatiedot varausjärjestelmässä).

 

Miksi minun pitää maksaa varausmaksu?

Varausmaksu toimii panttina, minkä toivomme vaikuttavat siihen, että leirille ei tule suurta määrää sellaisia varauksia, jotka perutaan. Näin saamme todellisen osallistujamäärän tietoomme ja se helpottaa leirin pienryhmien suunnittelun toteutuksessa ja paikkoja riittää juuri sinulle ja kaikille muille, jotka varmasti haluatte paikkansa leiriltä.

 

Mitä jos poikkeustila jatkuukin odotettua pidempään?

Jos leirien järjestäminen tulee kesän aikana mahdottomaksi, valtakunnallisella tasolla määrättyjen lakien takia tai leirin alkamisajankohtana perheellänne on ylitsepääsemätön este (sairaus, ulkomaanmatka tms.) palautamme varausmaksusi kokonaisuudessaan.