Töihin kerho-ohjaajaksi!

Tee työtä, joka liikuttaa.

Huippuohjaajaksi huippuporukkaan! Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun yhteydessä.

Etsimme Kuopioon ja sen lähialueille koululaisten iltapäiväkerho-ohjaajia. Kerhot ovat parkour-kerhoja ja ne toteutetaan syksyllä 2021. Sinun ei tarvitse tietää parkourista lajina tai edes osata sitä. Riittää että sinulla on intoa ohjata lapsille liikuntaa ja olet täysi-ikäinen. Koulutamme ja opastamme kyllä, sekä meillä on hyvät video-ohjeet jokaiselle tunnille erikseen. Koulutukseen kuuluu ennen syksyn töitä kaksi etätapaamista ja harjoittelu, joka koostuu kolmesta apuohjauskerrasta Parkour Akatemian tunneilla kesällä 2021

Työt alkavat elo- tai syyskuussa 2021 ja ne koostuvat arkipäivisin klo 12:30-16:30 välisenä aikana järjestettävien lasten iltapäiväkerhojen ohjaamista koulujen liikuntasaleissa Kuopiossa ja sen lähialueilla.

Tule kanssamme toteuttamaan lasten toivetta parkour-kerhoista! Täytä alla oleva lomake viimeistään 19.5.2021. Olemme kaikkiin lomakkeen täyttäneisiin yhteydessä henkilökohtaisesti ja suunnitellaan yhdessä mitä koulutusta tarvitset ja milloin voisit ohjata. Tervetuloa mukaan ohjaajakaartiimme! 

Töihin kerho-ohjaajaksi Kuopioon