Usein kysytyt kysymykset

Koronan ja viranomaisten suosittelemien turvatoimien vaikutukset Parkour Akatemiaan ja Sirkuskouluun

Hei Parkour Akatemian ja Sirkuskoulun harrastajat!

Me täällä Parkour Akatemialla ja Sirkuskoululla tehdään kaikkemme, jotta harrastajat ja heidän lähipiirinsä säilyvät terveinä ja voivat samalla nauttia liikkumisesta rakkaiden lajien ja perheen parissa!

Ohjeet harrastajille ja toimipistekohtaiset suunnitelmat turvalliselle harjoittelulle.

Päivitetty: 4.5.2022

Tiedotamme harrastajia terveysturvallisen harjoittelun ohjeista ja mahdollisista muutoksista harjoituksissa ja sähköpostitse harrastajatiedotteissa. Alta löydät harrastajien yleisohjeet.

Yleisohjeet : 

  • Kädet pestään aina ennen harjoituksia ja niiden jälkeen. Sisätreeneissä on käsidesiä tarjolla kaikissa harjoitustiloissa.
  • Harjoitellessa pidetään toisiin turvaväli toisiin harrastajiin ja vältetään tarpeettomia lähikontakteja (fyysistä kontaktia tai yli 15 min alle metrin etäisyydellä).
  • Harjoituksiin ei saa osallistua sairaana tai jos on lieviäkin hengitystieinfektion oireita. Karanteenin aikana toimintaan ei saa osallistua.
  • Sisätiloissa suositellaan edelleen käytettävän kasvomaskia, mikäli sitä alueellinen sairaanhoitopiiri suosittelee, mm. harjoituksiin tullessa ja sieltä poistuessa.

Me Parkour Akatemialla seuraamme tarkasti Valtioneuvoston, THL:n, aluehallintoviranomaisten, olympiakomitean, sairaanhoitopiirien sekä kaupunkien ja kuntien päivittyviä ohjeita, noudatamme hyvää hygieniaa ja tiedotamme harrastajia parhaan mahdollisen tietomme mukaan.

Muokkaamme tuntiemme toteutusta tarpeen mukaan niin, että tunnit toteutuvat aina suositusten puitteissa. Suurimmassa osassa kaupunkeja pystyt myös ilmoittautumaan mukaan viikkotunneille ja varaamaan paikkasi varausmaksulla.

Mahdollisten tapaamisrajoitusten osalta noudatamme em. tahojen ohjeistuksia, ja järjestämme opetuksen näiden ohjeiden mukaan tilanteen edellyttämällä ja vastuullisella tavalla.

Näiden suositusten turvin voimme siis hyvillä mielin ja turvallisesti järjestää toimintaamme!

Jos teillä herää kysymyksiä harrastamisesta, voitte olla yhteydessä hyvin matalalla kynnyksellä omaan saliinne. Yhteystiedot löydät täältä. Pyrimme vastaamaan teille mahdollisimman pian. Sähköpostin ja puhelimen lisäksi päivystämme myös ahkerasti Facebookin sekä Instagramin ääressä, eli pyrimme olemaan teidän tavoitettavissanne.

Lisäksi:

Mitä voimme jokainen tehdä? Pitää huolta käsihygieniasta ja välttää isompia porukoita. Kannattaa pitää huolta omasta jaksamisesta ja muistaa liikkua! Tässä me teemme kaikkemme autaakseemme. Kotitreenejä löydät meidän nettisivujen lisäksi myös Youtubestamme runsaasti!

Lisää ohjeita ja luotettavaa tietoa koronaviruksesta löydät THL:n verkkosivuilta.

Valtioneuvoston sivuilta voit käydä lukemassa eri ministeriöiden vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin hallintoalueittain.