Artikkelia päivitetty 1.2.

Alta voit lukea ajankohtaiset tiedot uusien rajoitusten ja suositusten vaikutuksesta toimintaamme Helsingissä ja Espoossa.

 

Aikuisten ja perheiden ryhmät

Uudenmaan uusimpien rajoitusten mukaan pääsemme aloittamaan aikuisten lähikontaktiopetuksen saleilla 1.2. alkaen! Parkourryhmät siirtyvät sisälle treenaamaan ja sirkus/pariakro/käsinseisonta aloittavat treenit sisällä. Lisäksi perheryhmissä aikuiset saavat taas osallistua tunneille mukaan. 

Lasten ja nuorten ryhmät (3-16v.)

Lasten ja nuorten tunnit jatkuvat normaalisti sisällä. Muiden kuin harrastajien ja ohjaajien oleskelu harrastustiloissa pyritään minimoimaan. Toivoimme siis, että lapsia ei saateta sisälle asti tai odoteta aulassa tunnin aikana, ellei se ole aivan välttämätöntä.

Kaikkia koskevat suositukset

Maskin käyttäminen: Vahva suositus on, että ohjaajat ja yli 12-vuotiaat käyttävät yhteisissä tiloissa (mm. aula ja pukuhuoneet) kasvomaskia, mikäli terveydelliset syyt eivät ehdottomasti estä sen käyttöä. Maskia ei tarvitse käyttää liikuntasuoritusten aikana.

Omat tai perheenjäsenen koronaoireet: Ethän saavu tunneille, jos sinulla on minkäänlaisia flunssaoireita, kotona on vahvistettu koronatartunta tai joku perheenjäsen odottaa koronatestin tulosta.

Koronapassi: Toistaiseksi Helsingin ja Espoon kaupunki eivät edellytä koronapassia harrastustoimintaan osallitumiseksi.

Mikäli sinulle herää lisäkysymyksiä, voit laittaa toimistolle sähköpostia osoitteeseen espoo@parkourakatemia.fi, lauttasaari@parkourakatemia.fi tai vallila@parkourkatemia.fi.