LAPSET JA NUORET:
Opetus ulkotiloissa on sallittu, joten kaikki lasten opetus järjestetään ulkotiloissa normaalin aikataulun mukaan loppuvuoden ajan. Kauden viimeiset kolme kertaa järjestetään salin pihamaalla tai läheisellä Espoon Kristillisen koulun pihalla.
Jokaisen tunnin kokoontuminen on Kutojantien harjoitteluhallin edessä. Tunneille kannattaa pukeutua kosteutta pitävästi ja lämpimästi.
Ulko-opetuksessa on säävaraus niin, että pieni sade tai ripottelu ei haittaa, mutta myrskyssä ei mennä pihalle, vaan harjoitukset korvataan ensi vuoden puolella. Mahdollisista poikkeuksista tiedotetaan erikseen.
Harjoitukset saa halutessaan muutenkin korvata ensi vuoden puolella.
AIKUISET JA PERHERYHMÄT:
Opetus järjestetään etäyhteyden kautta, sillä aikuisten osalta kaikki ryhmäharrastustoiminta on tauolla 20.12. asti. Perheryhmien järjestämisestä tiedotetaan vielä erikseen.
Etäyhteyden osalta toimitaan niin, että tunnit järjestetään Zoomissa normaalin aikataulun mukaan oman opettajan ohjaamana. Ohjaajat suunnittelevat tunnit olohuoneeseen mahtuviksi ja/tai omatoimiseen ulkotreeniin ohjaaviksi.
Toimistosta lähetetään Zoom-linkit oppilaille hyvissä ajoin ennen tunteja.
Harjoitukset saa halutessaan korvata ensi vuoden puolella.
Yllä mainitut ohjeet ovat voimassa tästä päivästä (30.11.2020) asti aina syyskauden loppuun 20.12.2020 saakka. Muista pukeutua ulkotunneille lämpimästi ja ota vaikka termariin jotain lämmintä juotavaa mukaan. Tunneille osallistuminen edellyttää nyt enemmän kuin koskaan, että molemmat, sekä harrastaja että kotiväki ovat terveinä.