Töihin rehtoriksi!

Tee työtä, joka liikuttaa.

Tule huipputekijäksi huippuporukkaan! Täytä alla oleva lomake viimeistään sunnuntaina 3.9.2023, niin olemme sinuun yhteydessä.

Etsimme joukkoomme uutta henkilöä vastaamaan Itä-Helsingin ulkoryhmistä ja paikallistoiminnasta ja sen johtamisesta.

Järjestämme Itä-Helsingissä parkour-tunteja ulkona ja koulujen saleissa Roihuvuoressa, Herttoniemenrannassa, Vuosaaressa ja Viikinmäellä. Ryhmiä järjestetään myös Porvoossa.  Ryhmissä on viikottain yhteensä n. 150 harrastajaa.

Etsimme joukkoomme osa-aikaista parkour-osaajaa, jolle parkourin ohjaaminen on tuttua, ja joka pystyy täsmällisesti ja itsenäisesti organisoimaan toimintaa. Eduksi katsotaan innostus ja kyky sitoutua kehittämään Itä-Helsingin toimintaa pitkäjänteisesti sekä kokemus ja taidot henkilöjohtamisesta, Excelin pyörittämisestä, asiakaspalvelusta ja ylipäätään työn tekemisestä intohimolla.

Työkaverit meillä koostuvat intohimoisista parkouraajista ja sirkustaiteilijoista sekä opettajista useammalta eri paikkakunnalta. Paikallinen työyhteisö koostuu pääkaupunkiseudun muista toimihenkilöistä sekä tuntiohjaajista, joista monet opettavat monella toimipisteellä. Työyhteisömme on täynnä innostusta ja rakkautta. Meillä työtä tehdään hihat käärittynä tavoitteellisesti ja tosissaan, mutta ei totisena. Töissä täytyy olla myös hauskaa.

Työn on määrä alkaa lokakuun alussa 2023. Perehdyttämisjakson pituus ja sen aikainen työaika riippuu hakijasta. Varsinainen työaika tulevalla rehtorilla on n. 10-15 t/vk, riippuen henkilön monialaisuudesta ja opetustuntien määrästä.

Lisätietoja voi kysyä sähköpostitse toiminnanjohtajalta Ville Leppäseltä (ville.leppanen@parkourakatemia.fi)

PARKOUR AKATEMIA
Olemme maailman suurin parkouropetusta tarjoava organisaatio ja olemme toimineet jo vuodesta 2008 lähtien. Helsingin lisäksi muita toimipisteitä meillä on Jyväskylässä, Turussa, Espoossa, Kuopiossa, Tampereella, Ylöjärvellä, Salossa, Siilinjärvellä, Kirkkonummella ja Lahdessa. Sirkusopetusta tarjoamme mm. Helsingissä, Espoossa, Jyväskylässä ja Lahdessa.

Hakeminen:
Hae rehtorin pestiä täyttämällä alla oleva lomake. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä. Hae alla olevalla lomakkeella viimeistään sunnuntaina 3.9.2023.

Rehtorirekry

  • Kerro omin sanoin työkokemuksestasi. Huomaathan, että CV lisätään erikseen, eli erillistä listaa ei tähän kannata laittaa.
  • Kerro omin sanoin omasta lajikokemuksestasi parkourin parissa, etenkin sen ohjaamisesta.
  • Kirjoita tähän vapaamuotoisesti lisätietoja.
  • Pudota tiedostot tähän tai
    Max. tiedoston koko: 1 GB.
      Liitä tähän ajantasainen CV ja mahdolliset työtodistukset